ewok2 29.09.05, 09:07 W jakim banku braliscie kredyt na mieszkanko i czy ktos bral w BOS-iu?Miłego dnia dla wszystkich, łacznie wekendem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annafl Re: Sprawa kredytu 29.09.05, 09:23 My bralismy w PKO BP. Nie mozemy narzekac, chociaz mieli sporo potkniec to jednak warunki kredytu mieli dobre. Oni maja podpisana umowe ze spoldzielnia, i dzieki temu nie trzeba az tylu papierow im "znosic" :) Odpowiedz Link
p206 Re: Sprawa kredytu 29.09.05, 18:22 Witam Ja mam kredyt w BOS. Umowa jeszce nie podpisana ale wczoraj dzwonili ze kredyt nam przyznano. Było troszke przebojów, mam nadzieję ze było warto. Czy któryś z przyszłych mieszkańców korzysta juz z tego kredytu? Odpowiedz Link
ewok2 Re: Sprawa kredytu 30.09.05, 09:36 Do nas wlasnie zadzwonili wczoraj (czwartek), ze dostalismy. tez mam nadzieje, ze to dobry wybor. czy Ty masz to oprocentowanie na 1.85%?bo teraz w BPH jest 2.5% i zaczynam sie zastanawiac czy w tym wypadku BPH nie jest lepszy,bo inne warunki poza oprocentowaniem maja korzystniejsze. a umowy tez jeszcze nie podpisywalismy z BOSiem. a na ktory etap masz mieszkanko? Odpowiedz Link
p206 Re: Sprawa kredytu 30.09.05, 17:12 Witam Mieszkanko mam na 2006 rok. Klatka nr 8. Ja równiez przegladam jeszcze oferty innych banków, sama nie wiem na co sie zdecydować. Trochę martwi mnie termin notarialnego przekazania nieruchomości. Czy mozesz mi powiedziec na kiedy masz mieszkanie i jaki Spółdzielnia wyznaczyła termin przekazania. pozdrowienia Odpowiedz Link
ewok2 Re: Sprawa kredytu 06.10.05, 11:56 I co? podpisaliscie juz umowe? sa tam jakies dziwne rzeczy lub haczyki? bo my jeszcze jej nie podpisalismy Odpowiedz Link
p206 Re: Sprawa kredytu 06.10.05, 14:21 Witam Jeszcze nie bo meża nie ma w Polsce. Zastanawiam sie jeszcze nad nową promocją w BPH. Mało znam sie na kredytach i stąd trudność w podjęciu decyzji do tego ten niski kurs franka. Odpowiedz Link
ewok2 Re: Sprawa kredytu 06.10.05, 14:30 NO ja tez o tym mysle, ale chyba przy Bosiu zostaniemy, bo to jednak rozniaca w kasie jest. Czy mozna sama umowe wziac sobie i skonsultowac z kims, zanim sie ja podpisze w banku? A na ktory etap Wy macie mieszkanie? Odpowiedz Link
p206 Re: Sprawa kredytu 10.10.05, 17:04 Nie wiem jak jest z konsultowaniem umowy ale raczej nie mają prawa by jej wam odmówić. Ja mam mieszkanko na drugi etap. Z tego co widzę na stronach spółdzielni to juz stoi w całośći. Dawno tam jednak nie byłam. Pozdrawiam, Karola Odpowiedz Link
ewok2 Re: Sprawa kredytu 07.11.05, 12:57 i jak tam u Was sprawa kredytu? my sie na BOSa zdecydowalismy i juz wszystkie formalnosci mamy za soba Odpowiedz Link
sugob Re: Sprawa kredytu 29.09.05, 21:09 w Nordei - polecam, bardzo przyjazny bank, nie było żadnych potknięć i zaoferowali najlepsze warunki, tylko BPH dawało porównywalne, ale jednak trochę gorsze Odpowiedz Link
lady Re: Sprawa kredytu 30.09.05, 10:04 W GE, dali nam dokładnie takie warunki, jak chcieliśmy, więc jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedyny minus to fakt, że straaaszny bajzel tam mają i własnych papierów lepiej pilnować samemu... Odpowiedz Link