aleks44 16.12.04, 17:11 dlaczego Ciebie nie widac,Warmia zasypana sniegiem ???? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Magosiaa .... 16.12.04, 22:10 tak to chyba juz zima,jeziora zamarzniete,Magosia pewnie ryby lowi w przereblu, moze mnie sie jakas rybka trafi na Swiateczny stol,moze wegorz,tylko nie karp.Obfitego polowu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Magosiaa .... 17.12.04, 05:58 i moze sie nawet z nami ta rybka podzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Magosiaa .... 20.12.04, 18:50 e podzielila sie !bo to nasza kochana malgosia,zawsze sie podzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: Magosiaa .... 17.12.04, 21:29 Ależ oczywiście, że się podzieli :))) jestem, ale głównie czytam, nie mam ostatnio zupełnie nastroju do pisania :(((( Przez takie tam różne w pracy. Jednak idzie ku lepszemu i bardzo dobrze. Zimy u nas nie widać ani, ani. Wczoraj było trochę ślisko, bo temperatura ujemna i deszcz, a ja samochodem w delegacji. Na szczęście jestem cała i zdrowa. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Magosiaa .... 17.12.04, 21:32 ojej malgosiu po takich slizgawicach to nie jezdz,jak ja nie znosze jezdzic po oblodzonej jezdni to szkoda gadac, panikuje wtedy i wolami do auta nie mozna mnie zaciagnac,ale czasem wlasnie nie mozna uniknac tego i trzeba gdzies wyjechac! a co do nastroju,zupelnie rozumiem kochana,tez tak czasem mam cmok,praca tez moze zatruc zycie,ale swieta ida,trzeba sie cieszyc,czlowiek troche odpocznie! Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: Magosiaa .... 17.12.04, 21:35 Oj, w tym roku to święta marnie wypadają bo w weekend niestety. A prawdopodobnie nie będę mogła nawet na parę dni iść na urlop i u mnie dzień wolny za święto w sobotę też nie działa :((( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Magosiaa .... 17.12.04, 21:43 e to do d...ze tak powiem,no ale ja tez wolnego nie bede zbytno miec,oba przyszle piatki wolne i to tyle,reszta to praca,tez boleje nad tym ze swieta w weekend wypadaja! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Magosiaa .... 17.12.04, 23:23 niestety malo wolnego,ale zawsze to bedzie mozna posiedziec z bliskimi,przy jakims lakociu he he pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Magosiaa .... 20.12.04, 18:49 no niestety z tym wolnym to roznie jest! Odpowiedz Link Zgłoś