georghe 29.12.04, 14:24 Wylewajcie tutaj Wasze Sylwestrowe przeżycia. Przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć jaka jest w tym roku cena za noc szleństw w jasielskich knajpach, hotelach czy innych stołówkach zakładowych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna.merkun_pieta Re: Sylwestrowe...... 29.12.04, 16:17 "Kolejarz" 210/para, a jak bedzie to sie zobaczy... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Sylwestrowe...... 30.12.04, 12:20 Dzisiaj doczytałem, że przywitanie Nowego Jorku na jasielskim rynku rozpocznie się o 23.00. Skądinąd wiem, że już o 22.30 mają zagrać "Aferzyści". Gwożdziem programu będzie wystąpienie noworoczne burmistrza miasta, który poświęci swój czas nam - swoim ukochanym owieczkom :) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Sylwestrowe...... 30.12.04, 12:53 georghe napisał: > Dzisiaj doczytałem, że przywitanie Nowego Jorku na jasielskim rynku rozpocznie > się o 23.00. Skądinąd wiem, że już o 22.30 mają zagrać "Aferzyści". > Kurcze blade, tak dawno nie widziałam Bynia i (WRESZCIE !!!!!!!!!) ma śpiewać coś po polsku ale o tej porze to ja już się do rynku nie doczołgam..... Baaaaaardzo głupi był to dla mnie rok i chcę go zakończyć w stanie absolutnego znieczulenia alkoholowego........(Oj, kac bedzie gigant !!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Sylwestrowe...... 30.12.04, 13:17 A nie możesz wbić gwoździa po północy ? Ba, myslę, że nawet wcześniej zdążysz bo Bynek wspominał, że grają o 22,30, a zaplanowane są jeszcze jakieś inne historie więc przed dwunastą spokojniutko do domu dążysz. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Sylwestrowe...... 30.12.04, 13:19 Pożyjem.....uwidim. Ale hmmmmm, noooooooo........nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś