gadacz 24.05.02, 11:46 ALe jestem milutko zaskoczony nową oprawą strony urzędu miasta. www.um.jaslo.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: Nowa strona 24.05.02, 12:38 Niemożliwe..... ZMIENILI ??!! Lecę zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Nowa strona 24.05.02, 12:52 Hmmm.. nie wysilili się. Mogli przynajmniej nowe zdjęcia do galerii zrobić. Te, które zamieścili mają już dobre 15-20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Nowa strona 24.05.02, 13:09 Mi się podobała .. zbite w kupke wiadomości o Jaśle. Zdjęcia fakt - choć jest nowe - tego salonu Victori przy skarbówce. Widziałeś ankietę od Burmistrza z pytaniem jak oceniasz 4 letnie rządy ? Dlaczego nie ma tam odpowiedzi "tragicznie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Nowa strona 24.05.02, 14:47 gadacz napisał(a): > Mi się podobała .. zbite w kupke wiadomości o Jaśle. > Zdjęcia fakt - choć jest nowe - tego salonu Victori przy skarbówce. > Widziałeś ankietę od Burmistrza z pytaniem jak oceniasz 4 letnie rządy ? > Dlaczego nie ma tam odpowiedzi "tragicznie" ? > Również odniosłem wrażenie, że czegoś mi tam brakuje....... Teraz już wiem czego. Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Nowa strona 24.05.02, 15:01 fakt zdjecia poeinny byc nowe a nie takie pocztowkowe badziewie... Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Nowa strona 24.05.02, 15:00 trzeba powiedziec ze ktos sie przejal,ciekawe na jak dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Nowa strona....a może ?????? 27.05.02, 17:10 A może ktoś by wrzucił tam do wyszukiwarki link do naszego forum ?????????? W końcu mają tam być wszystkie jasielskie strony. Ja się boję ,że coś mogę pochrzanić. Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Nowa strona....a może ?????? 27.05.02, 18:40 Marysia wpadla na niezly pomysl...popieram...a moze wyslemy zaproszenie do nas...ciekawe co z tego wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Nowa strona....a może ??????GADACZ 27.05.02, 21:28 Może Gadacz ?????????Nieźle mu idzie pisanie linków. Gadaczu napisz ........Zapraszamy jaślan w każdym wieku !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Nowa strona....a może ??????GADACZ 28.05.02, 13:12 Marysiu dla Ciebie wszystko Zapraszamy jaślan w każdym wieku !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Nowa strona....a może ??????GADACZ 28.05.02, 13:15 Pewnie by trzeba było do administratora strony napisać o umieszczenie linku do forum a i gazety zgodę pewnie by trzeba było mieć. Ja jestem młodzikiem (jeśli chodzi o staż na tym forum). To wielki zaszczyt więc może ktos z filarów forum jasielskiego napisze do P. Zegarowskiego - bo to prawdopodobnie on stroną administruje. Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Nowa strona....a może ??????GADACZ 29.05.02, 15:01 kto to jest p.Zegarowski? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Nowa strona....a może ??????GADACZ 29.05.02, 15:07 ups mialo być bez nazwisk ... poszło trudno... podejrzewam w nim autora strony a już na pewno admina w UM Jasło i chyba człowieka który decyduje co się tam znajdzie lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Nowa strona....a może ??????GADACZ 29.05.02, 19:36 W wyszukiwarkę trzeba wpisać i tyle. Działa tak jak nasze forum.Wyrzucono by tylko strony niezgodne z etykietą.A agora napewno nie miałaby nic przeciw.Każdemu właścicielowi stron zależy na tym by znależć się w jak największej liczbie wyszukiwarek. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re:Kto wpisał do wyszukiwarki ??????????????? 30.05.02, 13:57 Ten kto wpisał niech poprawi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1. Link trzeba dać do naszego forum a nie do strony głównej gazety !!!!! 2. Trzeba napisać , że to forum dla jaślan i coś zachęcającego !!!!!! Gratuluję szybkości w działaniu ale tak jak jest to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re:Kto wpisał do wyszukiwarki ??????????????? 31.05.02, 08:28 EEE ups. jam to wpisał.... Był bezpośredni adres, były gorące słowa zachęty do Jaślan, były nawet i obietnice bez pokrycia ale czemu nie pokazało ????? nie mam pojęcia. Jest gorsza sprawa - hasło pamiętam ale kod dostępu do strony wyżarł mi wirus z paroma innymi plikami - więc pewnie nie poprawię tego linku... Może ktoś napisze do admina jednak - ja coś dziwnie czuję się ostatnio przez komputer prześladowany - wirus teraz ten nieszczęsny link... Sorki Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re:Kto wpisał do wyszukiwarki ??????????????? 31.05.02, 19:49 sprobuj jeszcze raz Gadacz! ...bo rzeczywiscie na nowej stronie um najciekawsze sa adresy...adres do forum chyba nie zacheci na razie nikogo( ajak wszyscy wiemy jest to najciekawszy adres)... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re:Kto wpisał do wyszukiwarki ??????????????? 02.06.02, 14:42 Szkoda , oj szkoda . W ten sposób nikt tu nie trafi. Może jeszcze coś wymyślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re:Kto wpisał do wyszukiwarki ??????????????? 03.06.02, 08:51 Napiszę do admina - może da jakiegoś ładneego linka - albo przynajmniej poprawi mojego... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re:Do Gadacza 03.06.02, 19:31 gadacz napisał(a): > Napiszę do admina - może da jakiegoś ładneego linka - albo przynajmniej poprawi > > mojego... Jako samozwańcza Matka tego forum upoważniam Cię Gadaczu do wszelkich działań!!! Wierzę w Ciebie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re:Do Gadacza 04.06.02, 08:09 Jako swieżo zaadoptowany syn - mówię Ci matko nie będę synem wyrodnym - puściłem wczoraj po GG ze 40 informacji o naszym forum do Jaślan - zobaczymy czy będą jakieś efekty. List do admina napisany prawie w całości.. powoływałem się się na Hubala, Pigonia, Steinhausa, Zająca, Aferę - mówiąc że oni też zaczynali na naszym forum ... zobaczymy.. Odpowiedz Link Zgłoś