yhwh 10.12.02, 14:23 ja tak, faciu też mam dopiero 190 punkciorow ale jest fajna zabawa, faciu ma chyba dwa razy wiecej, ale ja nie bralem udzialu w pierwszych dwoch turniejach ktos jeszcze sie w to bawi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faciu Re: bawicie się w ad-am'a??? 18.12.02, 20:53 Są mozliwości w grze zrobienia druzyny...co Ty na to?? Chyba fajniej jednak indywidualnie, przynajmniej jest rywalizacja ze znajomymi.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: bawicie się w ad-am'a??? 19.12.02, 12:55 faciu napisał: > Są mozliwości w grze zrobienia druzyny...co Ty na to?? > Chyba fajniej jednak indywidualnie, przynajmniej jest rywalizacja ze znajomymi. > . > :)) no wlasnie zalozylem federacje, ale cos mi nie do konca chce dzialac. federacja nazywa sie Folijka Pany - kod dostepu - 3585007346 wszystkich zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: otho Re: bawicie się w ad-am'a??? IP: 217.97.141.* 19.12.02, 18:27 właśniesięzalogowałemimamnadziejężewygramjakniezegarektoprzynajmniejwfederacjiam en Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: bawicie się w ad-am'a??? 19.12.02, 13:03 za dwa dni znowu adam! muzimy nadrobic w punktacji, bo daleko jetsesmy, oj daleko Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Folijka pany !!!!! 25.12.02, 17:57 Wygląda na to ze yhwh jesteś niezalogowany i federacja ma tylko moje punkty (indywidualnie wskoczyłem na 7 tys. ktores miejsce) oraz otho.. No dawaj wpisuj kod i hooooooooop :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Folijka pany !!!!! 27.12.02, 17:07 faciu napisał: > Wygląda na to ze yhwh jesteś niezalogowany i federacja ma tylko moje punkty > (indywidualnie wskoczyłem na 7 tys. ktores miejsce) oraz otho.. > No dawaj wpisuj kod i hooooooooop > :)) spoko, nie wiem po prostu na czym polega punktowanie w federacji, ale chyba zbieramy punkty od momenty powstania federacji, zatem nie ma tu znaczenia ile mamy punktow indywidualnie : jest nas tzech 1 faciu 895 2 yhwh 720 3 szymmek 190 Odpowiedz Link Zgłoś
nehebrecky Re: Folijka pany !!!!! 27.12.02, 17:11 jestem z wami chłopaki !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: otho Re: Folijka pany !!!!! IP: 217.97.141.* 27.12.02, 17:15 I o to chodzi. Szanse rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Folijka pany !!!!! 27.12.02, 17:50 No to super lux - ide zobaczyc jak nasza federacja....DO BOJU FOLIJKOWCY !! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu obowiązkowe strony dla członków federacji 28.12.02, 09:35 Folijko-maniacy !!!! Poniżej podaje obowiązkowe strony dla nas...przed obstawianiem poczytajta troche: www.sportresult.com/sports/sj/sj.asp www.pzn.pl/pzn-zakopane.html www.skoki.narciarskie.pl/swiatlo.htm Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Witamy !!! 29.12.02, 18:46 Nehrebecky wzmocnił naszą federację, może pyros i syren poszliby jego śladem FOLIJKI w DŁOŃ !!!! PIAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: otho Re: Witamy !!! IP: 217.97.141.* 30.12.02, 09:24 699 No no jesteśmy w pierwszej siedemsetce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pyros Re: Witamy !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 13:20 prosiłbym tylko o dodatkowe instrukcyje Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Witamy !!! 30.12.02, 13:28 Wejdź do gry ad-am na stronie wybiórcze...Zaloguj się..obstawiaj indywidualnie no i dołącz do naszej federacji Folijka Pany... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: otho Re: Witamy !!! IP: 217.97.141.* 02.01.03, 17:23 Pyros się ociąga a Folijka pany już na 665 miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Witamy !!! 03.01.03, 12:07 hehe. indywidualnie jestem juz na 8886 misjcu, gonie cie faciu, mam do ciebie juz tylko 80 pnkt. :)))) wazne, ze dzieki temu federation zyskuje, sprzydal by nam sie jeszcze jeden gosc, bo do klasyfikacji licza sie wyniki pieciu graczy - pieciu najlepszych w danym konkursie. Pyros - nie ociagaj sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_sem_netoperek Re: Witamy !!! 03.01.03, 12:20 heja! dawno mnie tu nie bylo, ale nehebrecky dal mi znac, ze folijowcy bnawia sie w adama, no to pojawilem sie znowu zeby wspomoc wasza federacje!!! pozno, ale - lepiej pozno, niz wcale !!! :))) trzymajcie za mnie kciuki, taj ja ja za was trzymam ! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Witamy !!! 03.01.03, 12:26 ja_sem_netoperek napisał: > heja! > dawno mnie tu nie bylo, ale nehebrecky dal mi znac, ze folijowcy bnawia sie w > adama, no to pojawilem sie znowu zeby wspomoc wasza federacje!!! > pozno, ale - lepiej pozno, niz wcale !!! :))) > trzymajcie za mnie kciuki, taj ja ja za was trzymam ! extraaa!!!!!!!!!!! no to mamy juz '5'!!! dawaj netoper dawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_sem_netoperek Re: Witamy !!! 03.01.03, 12:29 ale wiocha! chcialem postawic na Morgensterna i nie moge! nie jest w ogole uwzgledniony w liscie zawodnikow!! co za wiocha, przeciez ktos powinien uaktualniac ta liste na biezaco! nie wiecie do kogo mamy sie zwrocic z opierdzielem ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Witamy !!! 03.01.03, 12:34 ja_sem_netoperek napisał: > ale wiocha! > chcialem postawic na Morgensterna i nie moge! > nie jest w ogole uwzgledniony w liscie zawodnikow!! > co za wiocha, przeciez ktos powinien uaktualniac ta liste na biezaco! > nie wiecie do kogo mamy sie zwrocic z opierdzielem ??!! no faktycznie, sprawdzilem :((( wioseczka delikatna :(((( a zawodnik obiecujacy, moze na podium wskoczyc :((( Odpowiedz Link Zgłoś
faciu netoperek !!! 03.01.03, 17:36 Zawodników których nie ma na liscie zastepuje jeden magiczny tzw. Czarny Koń - na niego postaw... :)) FOLJIKA RULEZ !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Parę miejsc w górę...Thx netoperek 04.01.03, 16:41 Jesteśmy na 659 miejscu i mamy 3295 punktów...Kurcze znów dałem za duże odległości...Ale za to trafiłem dwa miejsca na podium... Ja se netoperek jest z nami !!! WITAMY :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szymmek Re: Parę miejsc w górę...Thx netoperek 04.01.03, 17:42 Netoperek dołączył i teraz siła nas. Cały czas w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Parę miejsc w górę.. 07.01.03, 12:17 ha, faciu, wyprzedzilem cie!!!! heheh! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Parę miejsc w górę...Thx netoperek 07.01.03, 12:18 Juz mamy 617 miejsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: otho Re: Parę miejsc w górę...Thx netoperek IP: 217.97.141.* 07.01.03, 13:25 W turnieju 4 skoczni awansowałem 1200 na 711 pozycję ale już się skończyło. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Parę miejsc w górę...Thx netoperek 07.01.03, 19:18 Ja to w 4 skoczniach wtapiałem, ale ostatni konkurs to było już kompletne dno... tylko 45 punktów.. :(( Ps Chyba pójde do psychologa....... Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Parę miejsc w górę...Thx netoperek 10.01.03, 10:47 faciu napisał: > Ja to w 4 skoczniach wtapiałem, ale ostatni konkurs to było już kompletne > dno... tylko 45 punktów.. ja za to w ostatnim jebnąłem punkciorów, że hoho!, za same odległości muiałem 195 pnkt, czyli zabrakło mi tylko 5 do noty maxymalnej!, no i jeszcze doszly oceny za trafienie miejsc - hannawald i kofler! ale w trzecim konkursie zaliczylem wtope - tak jak faciu - mialem tylko 45 pnkt :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Parę miejsc w górę...Thx netoperek 11.01.03, 20:43 Mamy 4630 punktów i 628 miejsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh ad-am live! 20.01.03, 11:23 ha, Faciu bawił się w da-ama w zakopanem - jak bylo??? pisz pisz, zdawaj relacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: ad-am live! 20.01.03, 13:10 To był szok !!!! - Więcej to może Ci opwowiedzieć Paweł bo to On był również gwoździem programu.....Strasznej rzeźni nie było - bo nie mieszkaliśmy razem z ekipą starosądecką - a był mocna !!! Podejrzewam że u nich było ostrzej niż rok temu jak nas było trzech...Ale mieszkanie załatwili na Olczy - 3 km od Zakopca..A myśmy taniej znaleźli w samym Zakopcu-szkoda ze tak wyszło.. Ale było fajnie...ehhhh :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: ad-am live! 23.01.03, 12:24 faciu napisał: > To był szok !!!! - Więcej to może Ci opwowiedzieć Paweł bo to On był również > gwoździem programu..... ehhh, ale pawel twierdzi ze na zadnych skokach nie byl, nie wie nawet kto wygral konkurs w sobote :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Awans!!! 491!!!! 23.01.03, 12:27 Awansowaliśmy już na 491 miejsce!!!! Chyba dlatego, ze zmienily sie zasady punktacji - z tego co zauwazylem to teraz pod uwage brane sa osiagniecia pierwszych pieciu czlonkow federacji - wszystkie - rowniez te zanim wstapili do federacji - tym samym zyskalismy punkty papajo9 - ponad 2000!!! A dzisiejszy konkurs niektorzy z nas chyba przespali - szymmek, nehebrecky, netoperek - cojest panowie ???!!!! nie postawiliscie!!!! w ten sposob dzisiaj punktowalo tylko trzech z nas - ja, faciu i papajo! stracilismy jakies 200-300 punktow! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Awans!!! 491!!!! 23.01.03, 15:52 Mi wyjątkowo dobrze poszło zdobyłem 150 pkt!!! I w klasyfikacji indywidualnej jestem już na 6811 miejscu... Wydaje mi się że wiele osób przestało się już bawić w Ad-ama i dlatego mozna awansować!!Bo pierwszy raz w tych zawodach osiągłem tak wysoką lokatę - Puchar Japoński 1461 miejsce !! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Awans!!! 491!!!! 24.01.03, 13:43 jutro znowu adam! musimy sie sprezyc! 150 pnkt to minimum, ale 180-200 to optymalny wynik! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Otho !! znów nie obstawił !! 25.01.03, 12:22 Co jest facet brak Ci czasu by kliknąć parę razy myszką??? Zdobyłem duzo punktow 170!! a spadlismy o 2 miejsca (493), Otho jako czwarty w federacji i est brany pod uwagę w liczeniu punktów..A ten sietniak znów nie obstawił to tak jakby zdobyl 0 pktów..Pyros obstawia-ale że jest dalej nie wlicza się jego osiągnięć do punktacji ogólnej Otho!!! moglismy sporo awansować ... A Ty co??? Dziadu pieroński!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Otho !! znów nie obstawił !! 25.01.03, 12:55 kurna, otho!!! dawaj facet, dawaj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu 488 miejsce-ciut lepiej 26.01.03, 08:35 A mamy 8670 pkt..Tym razem chyba papajo nie obstawial..Kurcze gorzej mi poszlo tylko 100 pkt..Po sobotnim konkursie bylem az na 374 miejscu w pucharze japońskim, teraz jestem 900 ktorys... :0 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: otho Re: 488 miejsce-ciut lepiej IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 21:26 Faktycznie trochę przespałem, ale to wszystko przez to że staram sie obstawiać w ostatniej chwili kiedy znam już wyniki z treningów. Ostatnio też tak chciałem zrobić i zmieniły się plany. Okazało się że jestem poza domem, nie mam dostępu do komputera i tak się właśnie porobiło. Sorki wielkie. Postaram się odrobić stratę. Odpowiedz Link Zgłoś
mirrek sportowcy kanapowi 30.01.03, 19:46 Na Zeusa ,ze tez macie sie czym podniecac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: sportowcy kanapowi 31.01.03, 14:51 mirrek napisał: > Na Zeusa ,ze tez macie sie czym podniecac !!! No pewnie, lepiej sie podniecac Lepperem - a moze ty sie onanizujesz sluchajac go, co???? przyznaj sie, dlatego jestes zawsze taki czerwony na twarzy jak do ciebie przychodzimy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirrek Re: sportowcy kanapowi 01.02.03, 22:21 yhwh napisał: > mirrek napisał: > > > Na Zeusa ,ze tez macie sie czym podniecac !!! > > No pewnie, lepiej sie podniecac Lepperem - a moze ty sie onanizujesz sluchajac > go, co???? przyznaj sie, dlatego jestes zawsze taki czerwony na twarzy jak do > ciebie przychodzimy :)) to jest mysl - chyba pojde w slady prewodniczaego i odwiedze solarium - masz u mnie piwo koles ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: 488 miejsce-ciut lepiej 31.01.03, 14:53 faciu napisał: > A mamy 8670 pkt..Tym razem chyba papajo nie obstawial..Kurcze gorzej mi poszlo > tylko 100 pkt.. papajo obstawil. obstawil... ale mi cienko poszlo, mialem tylko 70 pnkt. to jeden z najslabszych wynikow od poczatku turnieju.... choc bywalo juz gorzej, oj bywalo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: 488 miejsce-po weeekendzie bedzie wyzej!!!! 31.01.03, 14:55 chyba zgodzicie sie ze mna, ze awansujemy!!! byleby nikt nie przegapil konkursow - papajo, otho, nehebrecky, faciu - wszyscy stawiajcie! reszta tez, choc jest poza nasza piersza "5" DO ATAKU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: 488 miejsce-po weeekendzie bedzie wyzej!!!! 31.01.03, 16:37 Adam skoczyl 210,5 na treningu! Dalej tylko Hanni - 214, ale to znaczy, ze mozna skakac dlaej niz rekord skoczni - 205 m! Nalezy to wziac pod uwage przy obstawianiu! Odpowiedz Link Zgłoś
nehebrecky Re: 488 miejsce-po weeekendzie bedzie wyzej!!!! 31.01.03, 16:46 sorry panowie.przegapilem turnieje japonskie, a jako 5 w naszej klasyfikacji jestem brany pod uwage obiecuje ze sie to juz nie powtorzy :))) w weekend stawiajcie na hanniego i dadama - mysle, ze beda dwa razy na podium Odpowiedz Link Zgłoś
faciu 483 miejsce !!!! 04.02.03, 09:23 A jednak nie skakali tak daleko-dobrze że nie stawiałem na tak dalekie skoki.. Przeskoczyłem yhwh...A za nami są kibice Legii - tak trzymać !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: 483 miejsce !!!! 05.02.03, 13:10 faciu napisał: > Przeskoczyłem yhwh... pewnie ze przeskoczyles - ja z konkursu na konkurs mniej punkciorow zdobywam : ((( chyba kryzys jakis przechodze, czy co :))) w drugim konkursie - w njiedziele pobilem swoj rekord - 30 pnkt :))) czujesz klimat ??? 30 pnkt za pierwsze cmiejsce hanniego i to wszytsko !!! musze chyba zapisac sie na terapie, moze wtedy cos lepiej mi pojdzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: 483 miejsce !!!! 05.02.03, 18:21 Obstawiaj lepiej - bo federacja traci !!! ":)) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: 483 miejsce !!!! 15.02.03, 00:56 faciu napisał: > Obstawiaj lepiej - bo federacja traci !!! > ":)) Ba! No co ja na to poradze, chcialem dobrze, a wyszlo zle :))) ale ostatnio bylo juz ok, zdobylem dokladnie tyle samo punktow co ty - nie nadrobilem nic do ciebie, a federacja znowu awansowala, to najwazniejsze :))) Indywidualnie zreszta tez awansowalem i zaczynam nadrabiac to co stracilem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nehebrecky Re: 483 miejsce !!!! 06.02.03, 11:28 yhwh napisał: > w drugim konkursie - w njiedziele pobilem swoj rekord - 30 pnkt :))) hehe! ja bylem lepszy! 35 punkcikow! Heheheh! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_sem_netoperek Re: 483 miejsce !!!! 10.02.03, 13:42 nehebrecky napisał: > yhwh napisał: > > > w drugim konkursie - w njiedziele pobilem swoj rekord - 30 pnkt :))) > > hehe! ja bylem lepszy! 35 punkcikow! Heheheh! a mi za to typowanie mamuta poszlo wyjatkowo dobrze - ja nigdy dotad, nadrobilem do ciebie nehebrecky! uwazaj! jeszcze cie mine! Odpowiedz Link Zgłoś
nehebrecky Re: 483 miejsce !!!! 14.02.03, 23:57 ja_sem_netoperek napisał: > a mi za to typowanie mamuta poszlo wyjatkowo dobrze - ja nigdy dotad, > nadrobilem do ciebie nehebrecky! uwazaj! jeszcze cie mine! eeee tam! znowu starciles podczas ostatniego weekendu :))) nie tak predko mnie dogonisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: 483 miejsce !!!! 22.02.03, 12:26 To co? awancujemy poi dzisiejszym konkursie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sdi Re: ja sie bawie w eve :-) IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 12:47 a ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
ja_sem_netoperek minimum - maximum 15.02.03, 12:28 Ciekaw jestem jakie macie najlepsze, a jakie najgorsze wyniki w adamie??? No niektorzy o swoich najgorszych juz tu pisali :))) Ja najlepiej wypadlem w Zakopanem - w I konkursie - 185 pkt., calkiem niezle rowniez w Bischofshofen - 175 pkt. Najslabiej w Willingen, w II konkursie zdobylem tylko 50 pkt, ale pod uwage nalezy wziac fakt, ze w tym konkursie nie zdobywalo sie punktow za skoki polakow. generalnie jednaktych wysokich not nie zdobywalem zbyt czesta, stad tez moje 6 miejscve w federacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nehebrecky Re: minimum - maximum 17.02.03, 15:50 Najmniej mialem w Innsbrucku - 15 punktow, hehehe! Witterndorf, w II konkursie mialem 35, hehe Najwqiecej w Bischofshofen - 185, i Garmisch-Pa.... -175 Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: minimum - maximum 17.02.03, 18:58 Panowie nie jest tak źle..Wskoczyliście później do gry...Ja to z yhwh się pojedynkuje...Zobaczymy kto będzie górą na koniec.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: minimum - maximum 18.02.03, 11:12 Mnie z kolei najsłabiej poszło w Bad Mitterndorf, w drugim konkursie miałem 30 pnkt, niewiele lepiej w Inssbrucku - 45 pnkt. Jezeli chodzi o najlepsze wyniki to z pewnością Neustadt - 170, Zakopane - 175, Ga-Pa - 210 i Bischofhofen - 225. Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh 474 22.02.03, 20:35 MAmy 474 miejsce -spadliśmy o 9 miejsc!!!! Ale najważniejsze, że Adam wygrał!!! A ja głupi postawiłem, że będzie drugi - za Hautamaekim!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_sem_netoperek 447 14.03.03, 19:21 Znowu 9 miejsc w górę!!!! A ja zaliczylem swoje najlepsze typowanie - 245 punktów! Myslalem, ze nie pobuje juz 205 punktow z drugiego konkursu na mistrzostawch swiata, a jednak! Jutro moze bedzie jeszcze lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: otho Re: 447 IP: 217.97.141.* 14.03.03, 19:51 Mi też nie poszło najgorzej - 235 pkt. Trochę przesadziłem z odległościami, ale za to idealnie obstawiłem pierwszą trójkę. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Przegapiłem i nie obstawiłem :(( 14.03.03, 20:17 Cholera kapłem się po 17 i było już za późno. :( Odpowiedz Link Zgłoś
nehebrecky Re: Przegapiłem i nie obstawiłem :(( 14.03.03, 20:32 faciu napisał: > Cholera kapłem się po 17 i było już za późno. > :( Spoko, jutro trafisz za to wszystko idealnie ! :) Ja przegapilem jakis konkurs w Japonii, zreszta zdaje sie ze nie tylko ja... Netoperek tez Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Przegapiłem i nie obstawiłem :(( 15.03.03, 18:21 faciu napisał: > Cholera kapłem się po 17 i było już za późno. > :( No mam nadzieje, ze dzisiaj obstawiles! Znowu jestes za mna w klasyfikacji indywidualnej i to - po wczorajszym konkurcie - ponad 300 punktow! Masz co nadrabiac! Aha, dzis grill! Odpowiedz Link Zgłoś
nehebrecky Re: 447 14.03.03, 20:28 Ha! Panowie! Ja zdobylem 285 punktów! Niemal ideał! Zabrakło mi 5 punktów do absolutu! Gdyby Małysz skoczył 128,5 m. Eh, co za konkurs! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: 447 15.03.03, 18:18 nehebrecky napisał: > Ha! Panowie! > Ja zdobylem 285 punktów! > Niemal ideał! Ja miałem 275, niewiele mniej, zobaczymy ja dzisiaj, choć nie sądzę byśmy powtórzyli te wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
nehebrecky Re: 447 14.03.03, 20:30 ja_sem_netoperek napisał: > Znowu 9 miejsc w górę!!!! > > A ja zaliczylem swoje najlepsze typowanie - 245 punktów! > Myslalem, ze nie pobuje juz 205 punktow z drugiego konkursu na mistrzostawch > swiata, a jednak! > Jutro moze bedzie jeszcze lepiej! Ja na malej skoczni na mistrzostwach swiata mialem 230 pnkt, teraz 285 pnkt. Jak widzisz Netoperek - nie wiem jak bys sie staral i tak zawsze jestem lepszy od ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: 447 15.03.03, 18:19 nehebrecky napisał: > Ja na malej skoczni na mistrzostwach swiata mialem 230 pnkt, ha, tyle samo co ja! Odpowiedz Link Zgłoś
nehebrecky 446 16.03.03, 02:33 Tym razem tylko 1 miejsce w górę! A już się zaczynałem zastanawiać jak to się zdzieje, że za każdym razem awansujemy 9 miejsc :) Ja zdobyłem tym razem "tylko" 200 punktów :) Co - jak na moja średnią - i tak jest znakomitym osiągnięciem :) oby tak dalej! czyli jeszcze dwa konkursy! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: 446 16.03.03, 08:43 Ja zdobyłem tylko 175 punkciorów. Mogłem lepsze odległości obstawić.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: otho Re: 446 IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 20:13 zawsze było 9 miejsc w górę i pewnie tym razem by było, ale ja nie obsatwiłem, a obstawianie było proste bajecznie ( przynajmniej dla mnie, bo oprócz hanawalda którego zabrakło w czołówce reszta była dla mnie do przewidzenia tak samo jak odległości. zamierzałem typować tak samo jak w pierwszym konkursie a to dało by nam jakieś 265 p. ) No cóż wypada mi tylko przeprosić wszystkich zainteresowanych i " do zobaczenia " w planicy. Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh 225 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.03, 11:48 REKORD ŚWIATA WYRÓWNANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: 225 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.03, 12:43 yhwh napisał: > REKORD ŚWIATA WYRÓWNANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jednak - Hautamaeki jeszcze lepszy - 227,5 metra! Nowy Rekord! Generalnie dzisiajszy poranny trening i kwalifikacje do sobotniego konkursu stały na wysokim poziomie - bardzo, bardzo dużo skoków powyżej 200 metrów! Uwaga na Thurnbichlera z Austrii - 224 m. !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Planica! - OBSTAWIAĆ! 20.03.03, 11:49 Panowie, nie zapomnijscie obstawic - konkursy odywaja sie rano, nie wieczorem!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Planica! - OBSTAWIAĆ! 23.03.03, 12:12 yhwh napisał: > Panowie, nie zapomnijscie obstawic - konkursy odywaja sie rano, nie > wieczorem!!!!!!!!!!!!!!!! :))) a sam nie obstawilem dzisiejszego konkursu, faciu zreszta tez ciekawe jak reszta Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh 442 23.03.03, 12:15 Po wczorajszym konkursie awansowaliśmy na 442 miejsce niestety dzis chyba spadniemy :( ja nie obstawilem, faciu tez zapomnial Indywidualnie bylem 3790, calkiem niezle :) ciekawe jak bardzo spadne Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh 449 23.03.03, 19:41 Spadlismy na szczescie tylko kilka miejsc - zdaje sie, ze nikt nie obstawil dzisejszego konkursu - tylko papajo Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Pierona!!!albo rybka albo pipka....:)) 24.03.03, 20:50 No tak człowiek porządził prawie całą noc to i na konkurs ledwo wstał.. A ostatniego konkursu prezes i v-ce prezes folijkowców nie obstawili.. :))))))))) Ps. Dzieki wczystkim z drużyny!!!! Folijka albo śmierć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: 442 23.03.03, 19:42 yhwh napisał: > Indywidualnie bylem 3790, calkiem niezle :) > ciekawe jak bardzo spadne Spadlem, i to sporo - skonczylem na 4035 miejscu. A juz mialem nadzieje, ze zmieszcze sie w pierwszej 4000 :) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: jeszcze tylko kilkanaście tygodni!!! 10.10.03, 19:53 Tym razem nie możemy przegapić sprawy - Ruszamy od pierwszej kolejki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh jeszcze tylko 10 dni !!!!! 18.11.03, 19:56 jeszcze tylko 10 dni i ... JAZDA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś