Dodaj do ulubionych

bawicie się w ad-am'a???

10.12.02, 14:23
ja tak, faciu też
mam dopiero 190 punkciorow ale jest fajna zabawa, faciu ma chyba dwa razy
wiecej, ale ja nie bralem udzialu w pierwszych dwoch turniejach
ktos jeszcze sie w to bawi???
Obserwuj wątek
    • faciu Re: bawicie się w ad-am'a??? 18.12.02, 20:53
      Są mozliwości w grze zrobienia druzyny...co Ty na to??
      Chyba fajniej jednak indywidualnie, przynajmniej jest rywalizacja ze znajomymi..
      :))
      • yhwh Re: bawicie się w ad-am'a??? 19.12.02, 12:55
        faciu napisał:

> Są mozliwości w grze zrobienia druzyny...co Ty na to??
        > Chyba fajniej jednak indywidualnie, przynajmniej jest rywalizacja ze
        znajomymi.
        > .
        > :))

no wlasnie zalozylem federacje, ale cos mi nie do konca chce dzialac.
        federacja nazywa sie Folijka Pany - kod dostepu - 3585007346
        wszystkich zapraszam!
        • Gość: otho Re: bawicie się w ad-am'a??? IP: 217.97.141.* 19.12.02, 18:27

właśniesięzalogowałemimamnadziejężewygramjakniezegarektoprzynajmniejwfederacjiam
          en
      • yhwh Re: bawicie się w ad-am'a??? 19.12.02, 13:03
        za dwa dni znowu adam! muzimy nadrobic w punktacji, bo daleko jetsesmy, oj
        daleko
        • faciu Folijka pany !!!!! 25.12.02, 17:57
          Wygląda na to ze yhwh jesteś niezalogowany i federacja ma tylko moje punkty
          (indywidualnie wskoczyłem na 7 tys. ktores miejsce) oraz otho..
          No dawaj wpisuj kod i hooooooooop
          • yhwh Re: Folijka pany !!!!! 27.12.02, 17:07
            faciu napisał:

> Wygląda na to ze yhwh jesteś niezalogowany i federacja ma tylko moje punkty
            > (indywidualnie wskoczyłem na 7 tys. ktores miejsce) oraz otho..
            > No dawaj wpisuj kod i hooooooooop
            > :))

spoko, nie wiem po prostu na czym polega punktowanie w federacji, ale chyba
            zbieramy punkty od momenty powstania federacji, zatem nie ma tu znaczenia ile
            mamy punktow indywidualnie :
            jest nas tzech

1 faciu 895
            2 yhwh 720
            3 szymmek 190

• nehebrecky Re: Folijka pany !!!!! 27.12.02, 17:11
              jestem z wami chłopaki !!!!!!!
              • Gość: otho Re: Folijka pany !!!!! IP: 217.97.141.* 27.12.02, 17:15
                I o to chodzi. Szanse rosną.
                • faciu Re: Folijka pany !!!!! 27.12.02, 17:50
                  No to super lux - ide zobaczyc jak nasza federacja....DO BOJU FOLIJKOWCY !!
    • faciu obowiązkowe strony dla członków federacji 28.12.02, 09:35
      Folijko-maniacy !!!!
      Poniżej podaje obowiązkowe strony dla nas...przed obstawianiem poczytajta
      troche:
      www.sportresult.com/sports/sj/sj.asp
      www.pzn.pl/pzn-zakopane.html
      www.skoki.narciarskie.pl/swiatlo.htm
    • faciu Witamy !!! 29.12.02, 18:46
      Nehrebecky wzmocnił naszą federację, może pyros i syren poszliby jego śladem
      FOLIJKI w DŁOŃ !!!!
      PIAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!
      • Gość: otho Re: Witamy !!! IP: 217.97.141.* 30.12.02, 09:24
        699 No no jesteśmy w pierwszej siedemsetce.
        • Gość: pyros Re: Witamy !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 13:20
          prosiłbym tylko o dodatkowe instrukcyje
          • faciu Re: Witamy !!! 30.12.02, 13:28
            Wejdź do gry ad-am na stronie wybiórcze...Zaloguj się..obstawiaj indywidualnie
            no i dołącz do naszej federacji Folijka Pany...
            :)
            • Gość: otho Re: Witamy !!! IP: 217.97.141.* 02.01.03, 17:23
              Pyros się ociąga a Folijka pany już na 665 miejscu.
              • faciu Re: Witamy !!! 02.01.03, 17:27
                Pniemy się powolutku w góre...
                • Gość: otho Re: Witamy !!! IP: 217.97.141.* 02.01.03, 18:13
                  Jak adam.
                  • yhwh Re: Witamy !!! 03.01.03, 12:07
                    hehe. indywidualnie jestem juz na 8886 misjcu, gonie cie faciu, mam do ciebie
                    juz tylko 80 pnkt. :))))
                    wazne, ze dzieki temu federation zyskuje, sprzydal by nam sie jeszcze jeden
                    gosc, bo do klasyfikacji licza sie wyniki pieciu graczy - pieciu najlepszych w
                    danym konkursie.

Pyros - nie ociagaj sie!!!!
                    • ja_sem_netoperek Re: Witamy !!! 03.01.03, 12:20
                      heja!
                      dawno mnie tu nie bylo, ale nehebrecky dal mi znac, ze folijowcy bnawia sie w
                      adama, no to pojawilem sie znowu zeby wspomoc wasza federacje!!!
                      pozno, ale - lepiej pozno, niz wcale !!! :)))
                      trzymajcie za mnie kciuki, taj ja ja za was trzymam !
                      • yhwh Re: Witamy !!! 03.01.03, 12:26
                        ja_sem_netoperek napisał:

> heja!
                        > dawno mnie tu nie bylo, ale nehebrecky dal mi znac, ze folijowcy bnawia sie w
                        > adama, no to pojawilem sie znowu zeby wspomoc wasza federacje!!!
                        > pozno, ale - lepiej pozno, niz wcale !!! :)))
                        > trzymajcie za mnie kciuki, taj ja ja za was trzymam !

extraaa!!!!!!!!!!!
                        no to mamy juz '5'!!!
                        dawaj netoper dawaj!
                        • ja_sem_netoperek Re: Witamy !!! 03.01.03, 12:29
                          ale wiocha!
                          chcialem postawic na Morgensterna i nie moge!
                          nie jest w ogole uwzgledniony w liscie zawodnikow!!
                          co za wiocha, przeciez ktos powinien uaktualniac ta liste na biezaco!
                          nie wiecie do kogo mamy sie zwrocic z opierdzielem ??!!
                          • yhwh Re: Witamy !!! 03.01.03, 12:34

> ale wiocha!
                            > chcialem postawic na Morgensterna i nie moge!
                            > nie jest w ogole uwzgledniony w liscie zawodnikow!!
                            > co za wiocha, przeciez ktos powinien uaktualniac ta liste na biezaco!
                            > nie wiecie do kogo mamy sie zwrocic z opierdzielem ??!!

no faktycznie, sprawdzilem :(((
                            wioseczka delikatna :((((
                            a zawodnik obiecujacy, moze na podium wskoczyc :(((
                            • faciu netoperek !!! 03.01.03, 17:36
                              Zawodników których nie ma na liscie zastepuje jeden magiczny tzw. Czarny Koń -
                              na niego postaw...
                              FOLJIKA RULEZ !!!!!!!!!
    • faciu Parę miejsc w górę...Thx netoperek 04.01.03, 16:41
      Jesteśmy na 659 miejscu i mamy 3295 punktów...Kurcze znów dałem za duże
      odległości...Ale za to trafiłem dwa miejsca na podium...
      Ja se netoperek jest z nami !!! WITAMY
      • szymmek Re: Parę miejsc w górę...Thx netoperek 04.01.03, 17:42

Netoperek dołączył i teraz siła nas. Cały czas w górę.
        • pyros2001 Re: Parę miejsc w górę...Thx netoperek 06.01.03, 18:21
          już jestem
          • yhwh Re: Parę miejsc w górę.. 07.01.03, 12:17
            ha, faciu, wyprzedzilem cie!!!! heheh!
          • yhwh Re: Parę miejsc w górę...Thx netoperek 07.01.03, 12:18
            Juz mamy 617 miejsce!!!
            • Gość: otho Re: Parę miejsc w górę...Thx netoperek IP: 217.97.141.* 07.01.03, 13:25
              W turnieju 4 skoczni awansowałem 1200 na 711 pozycję ale już się skończyło.
              Szkoda.
              • faciu Re: Parę miejsc w górę...Thx netoperek 07.01.03, 19:18
                Ja to w 4 skoczniach wtapiałem, ale ostatni konkurs to było już kompletne
                dno... tylko 45 punktów..
                :((
                Ps Chyba pójde do psychologa.......
                • yhwh Re: Parę miejsc w górę...Thx netoperek 10.01.03, 10:47
                  faciu napisał:

> Ja to w 4 skoczniach wtapiałem, ale ostatni konkurs to było już kompletne
                  > dno... tylko 45 punktów..

ja za to w ostatnim jebnąłem punkciorów, że hoho!, za same odległości muiałem
                  195 pnkt, czyli zabrakło mi tylko 5 do noty maxymalnej!, no i jeszcze doszly
                  oceny za trafienie miejsc - hannawald i kofler!
                  ale w trzecim konkursie zaliczylem wtope - tak jak faciu - mialem tylko 45
                  pnkt :))))))
            • faciu Re: Parę miejsc w górę...Thx netoperek 11.01.03, 20:43
              Mamy 4630 punktów i 628 miejsce....
              • yhwh ad-am live! 20.01.03, 11:23
                ha, Faciu bawił się w da-ama w zakopanem - jak bylo??? pisz pisz, zdawaj
                relacje!!!!
                • faciu Re: ad-am live! 20.01.03, 13:10
                  To był szok !!!! - Więcej to może Ci opwowiedzieć Paweł bo to On był również
                  gwoździem programu.....Strasznej rzeźni nie było - bo nie mieszkaliśmy razem z
                  ekipą starosądecką - a był mocna !!! Podejrzewam że u nich było ostrzej niż rok
                  temu jak nas było trzech...Ale mieszkanie załatwili na Olczy - 3 km od
                  Zakopca..A myśmy taniej znaleźli w samym Zakopcu-szkoda ze tak wyszło..
                  Ale było fajnie...ehhhh
                  • yhwh Re: ad-am live! 23.01.03, 12:24
                    faciu napisał:

> To był szok !!!! - Więcej to może Ci opwowiedzieć Paweł bo to On był również
                    > gwoździem programu.....

ehhh, ale pawel twierdzi ze na zadnych skokach nie byl, nie wie nawet kto
                    wygral konkurs w sobote :)))))
                  • yhwh Awans!!! 491!!!! 23.01.03, 12:27
                    Awansowaliśmy już na 491 miejsce!!!!
                    Chyba dlatego, ze zmienily sie zasady punktacji - z tego co zauwazylem to teraz
                    pod uwage brane sa osiagniecia pierwszych pieciu czlonkow federacji -
                    wszystkie - rowniez te zanim wstapili do federacji - tym samym zyskalismy
                    punkty papajo9 - ponad 2000!!!

A dzisiejszy konkurs niektorzy z nas chyba przespali - szymmek, nehebrecky,
                    netoperek - cojest panowie ???!!!! nie postawiliscie!!!! w ten sposob dzisiaj
                    punktowalo tylko trzech z nas - ja, faciu i papajo! stracilismy jakies 200-300
                    punktow!
                    • faciu Re: Awans!!! 491!!!! 23.01.03, 15:52
                      Mi wyjątkowo dobrze poszło zdobyłem 150 pkt!!!
                      I w klasyfikacji indywidualnej jestem już na 6811 miejscu...
                      Wydaje mi się że wiele osób przestało się już bawić w Ad-ama i dlatego mozna
                      awansować!!Bo pierwszy raz w tych zawodach osiągłem tak wysoką lokatę - Puchar
                      Japoński 1461 miejsce !!
                      • yhwh Re: Awans!!! 491!!!! 24.01.03, 13:43
                        jutro znowu adam! musimy sie sprezyc! 150 pnkt to minimum, ale 180-200 to
                        optymalny wynik!
                        • faciu Otho !! znów nie obstawił !! 25.01.03, 12:22
                          Co jest facet brak Ci czasu by kliknąć parę razy myszką???
                          Zdobyłem duzo punktow 170!! a spadlismy o 2 miejsca (493), Otho jako czwarty w
                          federacji i est brany pod uwagę w liczeniu punktów..A ten sietniak znów nie
                          obstawił to tak jakby zdobyl 0 pktów..Pyros obstawia-ale że jest dalej nie
                          wlicza się jego osiągnięć do punktacji ogólnej
                          Otho!!! moglismy sporo awansować ... A Ty co??? Dziadu pieroński!!!
                          • yhwh Re: Otho !! znów nie obstawił !! 25.01.03, 12:55
                            kurna, otho!!!
                            dawaj facet, dawaj!!!!!
                            • faciu 488 miejsce-ciut lepiej 26.01.03, 08:35
                              A mamy 8670 pkt..Tym razem chyba papajo nie obstawial..Kurcze gorzej mi poszlo
                              tylko 100 pkt..Po sobotnim konkursie bylem az na 374 miejscu w pucharze
                              japońskim, teraz jestem 900 ktorys...
                              :0
                              • Gość: otho Re: 488 miejsce-ciut lepiej IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 21:26
                                Faktycznie trochę przespałem, ale to wszystko przez to że staram sie obstawiać
                                w ostatniej chwili kiedy znam już wyniki z treningów. Ostatnio też tak chciałem
                                zrobić i zmieniły się plany. Okazało się że jestem poza domem, nie mam dostępu
                                do komputera i tak się właśnie porobiło. Sorki wielkie. Postaram się odrobić
                                stratę.
                                • mirrek sportowcy kanapowi 30.01.03, 19:46
                                  Na Zeusa ,ze tez macie sie czym podniecac !!!
                                  • yhwh Re: sportowcy kanapowi 31.01.03, 14:51
                                    mirrek napisał:

> Na Zeusa ,ze tez macie sie czym podniecac !!!

No pewnie, lepiej sie podniecac Lepperem - a moze ty sie onanizujesz sluchajac
                                    go, co???? przyznaj sie, dlatego jestes zawsze taki czerwony na twarzy jak do
                                    ciebie przychodzimy :)))
                                    • mirrek Re: sportowcy kanapowi 01.02.03, 22:21
                                      yhwh napisał:

> mirrek napisał:
                                      >
                                      > > Na Zeusa ,ze tez macie sie czym podniecac !!!
                                      >
                                      > No pewnie, lepiej sie podniecac Lepperem - a moze ty sie onanizujesz
                                      sluchajac
                                      > go, co???? przyznaj sie, dlatego jestes zawsze taki czerwony na twarzy jak do
                                      > ciebie przychodzimy :))

to jest mysl - chyba pojde w slady prewodniczaego i odwiedze solarium - masz u
                                      mnie piwo koles ;))
                              • yhwh Re: 488 miejsce-ciut lepiej 31.01.03, 14:53
                                faciu napisał:

> A mamy 8670 pkt..Tym razem chyba papajo nie obstawial..Kurcze gorzej mi
                                poszlo
                                > tylko 100 pkt..

papajo obstawil. obstawil... ale mi cienko poszlo, mialem tylko 70 pnkt. to
                                jeden z najslabszych wynikow od poczatku turnieju.... choc bywalo juz gorzej,
                                oj bywalo :)))
                                • yhwh Re: 488 miejsce-po weeekendzie bedzie wyzej!!!! 31.01.03, 14:55
                                  chyba zgodzicie sie ze mna, ze awansujemy!!!
                                  byleby nikt nie przegapil konkursow - papajo, otho, nehebrecky, faciu - wszyscy
                                  stawiajcie!
                                  reszta tez, choc jest poza nasza piersza "5"
                                  DO ATAKU!!!!
                                  • yhwh Re: 488 miejsce-po weeekendzie bedzie wyzej!!!! 31.01.03, 16:37
                                    Adam skoczyl 210,5 na treningu! Dalej tylko Hanni - 214, ale to znaczy, ze
                                    mozna skakac dlaej niz rekord skoczni - 205 m! Nalezy to wziac pod uwage przy
                                    obstawianiu!
                                    • nehebrecky Re: 488 miejsce-po weeekendzie bedzie wyzej!!!! 31.01.03, 16:46
                                      sorry panowie.przegapilem turnieje japonskie, a jako 5 w naszej klasyfikacji
                                      jestem brany pod uwage
                                      obiecuje ze sie to juz nie powtorzy :)))
                                      w weekend stawiajcie na hanniego i dadama - mysle, ze beda dwa razy na podium
                                      • faciu 483 miejsce !!!! 04.02.03, 09:23
                                        A jednak nie skakali tak daleko-dobrze że nie stawiałem na tak dalekie skoki..
                                        Przeskoczyłem yhwh...A za nami są kibice Legii - tak trzymać !!!!
                                        • yhwh Re: 483 miejsce !!!! 05.02.03, 13:10
                                          faciu napisał:

> Przeskoczyłem yhwh...

pewnie ze przeskoczyles - ja z konkursu na konkurs mniej punkciorow zdobywam :
                                          ((( chyba kryzys jakis przechodze, czy co :)))
                                          w drugim konkursie - w njiedziele pobilem swoj rekord - 30 pnkt :))) czujesz
                                          klimat ??? 30 pnkt za pierwsze cmiejsce hanniego i to wszytsko !!!
                                          musze chyba zapisac sie na terapie, moze wtedy cos lepiej mi pojdzie :)))
                                          • faciu Re: 483 miejsce !!!! 05.02.03, 18:21
                                            Obstawiaj lepiej - bo federacja traci !!!
                                            ":))
                                            • yhwh Re: 483 miejsce !!!! 15.02.03, 00:56
                                              faciu napisał:

> Obstawiaj lepiej - bo federacja traci !!!
                                              > ":))
                                              Ba! No co ja na to poradze, chcialem dobrze, a wyszlo zle :)))
                                              ale ostatnio bylo juz ok, zdobylem dokladnie tyle samo punktow co ty - nie
                                              nadrobilem nic do ciebie, a federacja znowu awansowala, to najwazniejsze :)))
                                              Indywidualnie zreszta tez awansowalem i zaczynam nadrabiac to co stracilem :)))
                                          • nehebrecky Re: 483 miejsce !!!! 06.02.03, 11:28
                                            yhwh napisał:

> w drugim konkursie - w njiedziele pobilem swoj rekord - 30 pnkt :)))

hehe! ja bylem lepszy! 35 punkcikow! Heheheh!
                                            • faciu Re: 483 miejsce !!!! 09.02.03, 20:08
                                              Mamy 465 miejsce !!!
                                            • ja_sem_netoperek Re: 483 miejsce !!!! 10.02.03, 13:42
                                              nehebrecky napisał:

> yhwh napisał:
                                              >
                                              > > w drugim konkursie - w njiedziele pobilem swoj rekord - 30 pnkt :)))
                                              >
                                              > hehe! ja bylem lepszy! 35 punkcikow! Heheheh!

a mi za to typowanie mamuta poszlo wyjatkowo dobrze - ja nigdy dotad,
                                              nadrobilem do ciebie nehebrecky! uwazaj! jeszcze cie mine!
                                              • nehebrecky Re: 483 miejsce !!!! 14.02.03, 23:57

> a mi za to typowanie mamuta poszlo wyjatkowo dobrze - ja nigdy dotad,
                                                > nadrobilem do ciebie nehebrecky! uwazaj! jeszcze cie mine!

eeee tam! znowu starciles podczas ostatniego weekendu :)))
                                                nie tak predko mnie dogonisz :)))
                                                • yhwh Re: 483 miejsce !!!! 22.02.03, 12:26
                                                  To co? awancujemy poi dzisiejszym konkursie?
    • Gość: bleble ja sie bawie w eve :-) IP: *.ipt.aol.com 10.02.03, 13:22
      • Gość: sdi Re: ja sie bawie w eve :-) IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 12:47
        a ja nie
        • ja_sem_netoperek minimum - maximum 15.02.03, 12:28
          Ciekaw jestem jakie macie najlepsze, a jakie najgorsze wyniki w adamie???
          No niektorzy o swoich najgorszych juz tu pisali :)))
          Ja najlepiej wypadlem w Zakopanem - w I konkursie - 185 pkt., calkiem niezle
          rowniez w Bischofshofen - 175 pkt.
          Najslabiej w Willingen, w II konkursie zdobylem tylko 50 pkt, ale pod uwage
          nalezy wziac fakt, ze w tym konkursie nie zdobywalo sie punktow za skoki
          polakow.
          generalnie jednaktych wysokich not nie zdobywalem zbyt czesta, stad tez moje 6
          miejscve w federacji :)))
          • nehebrecky Re: minimum - maximum 17.02.03, 15:50
            Najmniej mialem w Innsbrucku - 15 punktow, hehehe! Witterndorf, w II konkursie
            mialem 35, hehe
            Najwqiecej w Bischofshofen - 185, i Garmisch-Pa.... -175
            • faciu Re: minimum - maximum 17.02.03, 18:58
              Panowie nie jest tak źle..Wskoczyliście później do gry...Ja to z yhwh się
              pojedynkuje...Zobaczymy kto będzie górą na koniec..
            • yhwh Re: minimum - maximum 18.02.03, 11:12
              Mnie z kolei najsłabiej poszło w Bad Mitterndorf, w drugim konkursie miałem 30
              pnkt, niewiele lepiej w Inssbrucku - 45 pnkt.
              Jezeli chodzi o najlepsze wyniki to z pewnością Neustadt - 170, Zakopane - 175,
              Ga-Pa - 210 i Bischofhofen - 225.

• yhwh 474 22.02.03, 20:35
                MAmy 474 miejsce -spadliśmy o 9 miejsc!!!!

Ale najważniejsze, że Adam wygrał!!!

A ja głupi postawiłem, że będzie drugi - za Hautamaekim!!! :))))
                • yhwh 465 07.03.03, 11:51
                  • ja_sem_netoperek 456 12.03.03, 10:47
                    znowu 9 oczek w górę :)
                    • ja_sem_netoperek 447 14.03.03, 19:21
                      Znowu 9 miejsc w górę!!!!

A ja zaliczylem swoje najlepsze typowanie - 245 punktów!
                      Myslalem, ze nie pobuje juz 205 punktow z drugiego konkursu na mistrzostawch
                      swiata, a jednak!
                      Jutro moze bedzie jeszcze lepiej!
                      • Gość: otho Re: 447 IP: 217.97.141.* 14.03.03, 19:51
                        Mi też nie poszło najgorzej - 235 pkt. Trochę przesadziłem z odległościami,
                        ale za to idealnie obstawiłem pierwszą trójkę.
                        • faciu Przegapiłem i nie obstawiłem :(( 14.03.03, 20:17
                          Cholera kapłem się po 17 i było już za późno.
                          :(
                          • nehebrecky Re: Przegapiłem i nie obstawiłem :(( 14.03.03, 20:32
                            faciu napisał:

> Cholera kapłem się po 17 i było już za późno.
                            > :(

Spoko, jutro trafisz za to wszystko idealnie ! :)
                            Ja przegapilem jakis konkurs w Japonii, zreszta zdaje sie ze nie tylko ja...
                            Netoperek tez
                          • yhwh Re: Przegapiłem i nie obstawiłem :(( 15.03.03, 18:21
                            faciu napisał:

> Cholera kapłem się po 17 i było już za późno.
                            > :(

No mam nadzieje, ze dzisiaj obstawiles!
                            Znowu jestes za mna w klasyfikacji indywidualnej i to - po wczorajszym
                            konkurcie - ponad 300 punktow! Masz co nadrabiac!

Aha, dzis grill!
                        • nehebrecky Re: 447 14.03.03, 20:28
                          Ha! Panowie!
                          Ja zdobylem 285 punktów!
                          Niemal ideał!
                          Zabrakło mi 5 punktów do absolutu!
                          Gdyby Małysz skoczył 128,5 m.
                          Eh, co za konkurs!
                          • yhwh Re: 447 15.03.03, 18:18
                            nehebrecky napisał:

> Ha! Panowie!
                            > Ja zdobylem 285 punktów!
                            > Niemal ideał!

Ja miałem 275, niewiele mniej, zobaczymy ja dzisiaj, choć nie sądzę byśmy
                            powtórzyli te wyniki
                      • nehebrecky Re: 447 14.03.03, 20:30

> Znowu 9 miejsc w górę!!!!
                        >
                        > A ja zaliczylem swoje najlepsze typowanie - 245 punktów!
                        > Myslalem, ze nie pobuje juz 205 punktow z drugiego konkursu na mistrzostawch
                        > swiata, a jednak!
                        > Jutro moze bedzie jeszcze lepiej!

Ja na malej skoczni na mistrzostwach swiata mialem 230 pnkt, teraz 285 pnkt.
                        Jak widzisz Netoperek - nie wiem jak bys sie staral i tak zawsze jestem lepszy
                        od ciebie :)
                        • yhwh Re: 447 15.03.03, 18:19
                          nehebrecky napisał:

> Ja na malej skoczni na mistrzostwach swiata mialem 230 pnkt,

ha, tyle samo co ja!
                          • nehebrecky 446 16.03.03, 02:33
                            Tym razem tylko 1 miejsce w górę!
                            A już się zaczynałem zastanawiać jak to się zdzieje, że za każdym razem
                            awansujemy 9 miejsc :)
                            Ja zdobyłem tym razem "tylko" 200 punktów :)
                            Co - jak na moja średnią - i tak jest znakomitym osiągnięciem :)
                            oby tak dalej!
                            czyli jeszcze dwa konkursy!
                            • faciu Re: 446 16.03.03, 08:43
                              Ja zdobyłem tylko 175 punkciorów. Mogłem lepsze odległości obstawić....
                              • Gość: otho Re: 446 IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 20:13
                                zawsze było 9 miejsc w górę i pewnie tym razem by było, ale ja nie obsatwiłem,
                                a obstawianie było proste bajecznie ( przynajmniej dla mnie, bo oprócz
                                hanawalda którego zabrakło w czołówce reszta była dla mnie do przewidzenia tak
                                samo jak odległości. zamierzałem typować tak samo jak w pierwszym konkursie a
                                to dało by nam jakieś 265 p. ) No cóż wypada mi tylko przeprosić wszystkich
                                zainteresowanych i " do zobaczenia " w planicy.
                                • yhwh 225 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.03, 11:48
                                  REKORD ŚWIATA WYRÓWNANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  • yhwh Re: 225 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.03, 12:43
                                    yhwh napisał:

> REKORD ŚWIATA WYRÓWNANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A jednak - Hautamaeki jeszcze lepszy - 227,5 metra!
                                    Nowy Rekord!
                                    Generalnie dzisiajszy poranny trening i kwalifikacje do sobotniego konkursu
                                    stały na wysokim poziomie - bardzo, bardzo dużo skoków powyżej 200 metrów!
                                    Uwaga na Thurnbichlera z Austrii - 224 m. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • yhwh Planica! - OBSTAWIAĆ! 20.03.03, 11:49
                                  Panowie, nie zapomnijscie obstawic - konkursy odywaja sie rano, nie
                                  wieczorem!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  • yhwh Re: Planica! - OBSTAWIAĆ! 23.03.03, 12:12
                                    yhwh napisał:

> Panowie, nie zapomnijscie obstawic - konkursy odywaja sie rano, nie
                                    > wieczorem!!!!!!!!!!!!!!!!

:)))
                                    a sam nie obstawilem dzisiejszego konkursu, faciu zreszta tez
                                    ciekawe jak reszta

• yhwh 442 23.03.03, 12:15
                                    Po wczorajszym konkursie awansowaliśmy na 442 miejsce
                                    niestety dzis chyba spadniemy :(
                                    ja nie obstawilem, faciu tez zapomnial

Indywidualnie bylem 3790, calkiem niezle :)
                                    ciekawe jak bardzo spadne
                                    • yhwh 449 23.03.03, 19:41
                                      Spadlismy na szczescie tylko kilka miejsc - zdaje sie, ze nikt nie obstawil
                                      dzisejszego konkursu - tylko papajo
                                      • faciu Pierona!!!albo rybka albo pipka....:)) 24.03.03, 20:50
                                        No tak człowiek porządził prawie całą noc to i na konkurs ledwo wstał..
                                        A ostatniego konkursu prezes i v-ce prezes folijkowców nie obstawili..

:)))))))))

Ps. Dzieki wczystkim z drużyny!!!!
                                        Folijka albo śmierć!!!!
                                    • yhwh Re: 442 23.03.03, 19:42
                                      yhwh napisał:

> Indywidualnie bylem 3790, calkiem niezle :)
                                      > ciekawe jak bardzo spadne

Spadlem, i to sporo - skonczylem na 4035 miejscu.
                                      A juz mialem nadzieje, ze zmieszcze sie w pierwszej 4000 :)

• yhwh jeszcze tylko kilka miesięcy!!! 25.04.03, 16:17
                                        I znowu ruszamy !!!
                                        • yhwh Re: jeszcze tylko kilkanaście tygodni!!! 10.10.03, 19:53
                                          Tym razem nie możemy przegapić sprawy - Ruszamy od pierwszej kolejki!!!
    • yhwh jeszcze tylko 10 dni !!!!! 18.11.03, 19:56
      jeszcze tylko 10 dni i ... JAZDA !!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka