Dodaj do ulubionych

komu kawy na pobudke?

15.02.05, 15:32
mnie z pewnoscia sie ona nalezy,u was to pewno nie,ale gdzie wszyscy uciekli?
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: komu kawy na pobudke? 15.02.05, 22:10
      A Ty czego tak pozno wstajesz? 8-a rano to pozno prawda?Ja o 6.30 juz przy
      maszynie,eh
      • ellenai Re: komu kawy na pobudke? 16.02.05, 00:31
        ja wstalam dzis po 6 rano!
        • dunajec1 Re: komu kawy na pobudke? 16.02.05, 01:27
          Ale u mnie juz byla 8-a w tym czasie,tak ze..
          • ellenai Re: komu kawy na pobudke? 16.02.05, 03:19
            no prosze jaka baterie kaw polozyles!
    • ellenai Re: komu kawy na pobudke? 16.02.05, 15:47
      moze kawy dzis komu?strasznie gorzka! dunajec to wiem ze od 4 rano pije kawy!
      wiec dla niego to nie nowka!
      • dunajec1 Re: komu kawy na pobudke? 16.02.05, 21:47
        Czekaj,czekaj,o ktorym Ty czasie mowisz?O naszym czy o innym?Bo o czwartej rano
        tutaj to ja jeszcze snoring.
        • aleks44 Re: komu kawy na pobudke? 17.02.05, 11:04
          wlasnie przed chwilka wypilem statni lyczek,spoznionej kawki,teraz chyba pojde
          zrobic sobie herbatki
          • ellenai Re: komu kawy na pobudke? 17.02.05, 14:43
            ufffffff dobrze ze jestes spowrotem aleks
        • ellenai Re: komu kawy na pobudke? 17.02.05, 14:44
          mowie o swoim czasie heheh
          • henia_bochenek Re: komu kawy na pobudke? 17.02.05, 21:44
            Witaj Aleks - kawa od Ellenai juz zwietrzala, lepiej zrob sobie swieza.
            Jak milo znowu Cie tutaj spotkac
            • aleks44 Re: komu kawy na pobudke? 17.02.05, 22:48
              tyle dziewczyn hihihihi
              cala przyjemnosc po mojej stronie ,teraz tylko herbatka taka jakas z lesnych
              owocow,ale da sie pic
              • aleks44 Re: komu kawy na pobudke? 19.02.05, 14:01
                Henia nie Masz ochoty napic sie ze mna wspanialej kawki ???,wlasnie sobie teraz
                pije goraca ,pachnaca,co za aromat,wiec jak ??? przygotowac filizanke ??
                • ellenai Re: komu kawy na pobudke? 19.02.05, 14:49
                  oj u henki chyba popoludnie jest!
                  • aleks44 Re: komu kawy na pobudke? 19.02.05, 17:45
                    a Ona to gdzie w Afryce mieszka ???? kiedys wspominala ze wielu murzynow widzi
                    • aleks44 Re: komu kawy na pobudke? 20.02.05, 15:55
                      ja dzisiaj murzynow nie widzialem,ale kilka osob na nartach biegowych,szkoda
                      tylko ze ja juz wracalem ,a oni dopiero zaczynali.Do poludnia w Wolowcu bylo
                      pochmurno,i chwilami padal snieg,nawet balem sie, ze nie wyjade w drodze
                      powrotnej,ale potem wyszlo sloneczko i swiat zrobil sie jeszcze
                      piekniejszy,lecz ja juz musialm wracac.Ale wybiore sie tam jeszcze,tylko moze
                      sobie kupie lancuchy na kola ??
                      Teraz pije sobie kawke i zastanawiam sie nad mala drzemeczka
                      • ellenai Re: komu kawy na pobudke? 22.02.05, 16:59
                        gdzie ty jezdzisz po wolowcach?heheh
                        • aleks44 Re: komu kawy na pobudke? 22.02.05, 20:02
                          to piekne miejsce,musisz koniecznie sie tam wybrac,jak bedziesz w
                          kraju.Porownujac z Odernem to wieksze przestrzenie i bardziej dzikie.Droge
                          asfaltowa zrobiono nie dawno i chyba tylko dlatego ze mieszka tam pisarz Stasiuk
                          i kilka kasowych gosci ,ktorzy pobudowali domy i przyjezdzaja na weekendy.
                          Piekne miejsce,ciekawa historia,lubie tam bywac.
                          • ellenai Re: komu kawy na pobudke? 22.02.05, 20:23
                            kiedys pewno sie wybiore a co do stasiuka to jestem zupelny ignorant bo nigdy o
                            nim nie slyszalam!pierwszy raz przeczytalam o nim na forum bartka
                            • aleks44 Re: komu kawy na pobudke? 22.02.05, 20:32
                              Ellen to tak jak z malarstwem,jedni zachwycaja sie,inni uwazaja za
                              przecietna,to wszystko zalezy od czlowieka,od tego co oczekuje.
                              • assasin76 ja poproszę 23.02.05, 10:16
                                anatolka z mlekiem;)i kilogram michałków;)tak na dobry początek;)
                                • ellenai Re: ja poproszę 23.02.05, 16:13
                                  ja wlasnie zlopie kawe i obudzic sie nie moge drodzy sadeczanie cmok,a slodkie
                                  to by mi sie strasznie przydalo asku!
                                  • aleks44 Re: ja poproszę 23.02.05, 16:19
                                    ja tez teraz sobie popijam,zrobilem przed chwilka,ale oczy mi sie kleja moze by
                                    tak mala drzemeczke ??
                                    • ellenai Re: ja poproszę 23.02.05, 16:32
                                      no tak u ciebie w sam raz pora na drzemke!
                                      • aleks44 Re: ja poproszę 23.02.05, 16:36
                                        tak odpowiednia,ale szkoda mi czasu,gotuje fasolke po Bretonsku dla mojego
                                        malenstwa,nich sobie troszke podje hehe
                                        • ellenai Re: ja poproszę 03.03.05, 17:36
                                          o to ja tez poprosze o maly talerz fasolki!
                                  • assasin76 ell 23.02.05, 22:39
                                    jedz slodyczy ile możesz bo potem jak ja będzisz sobie musiała odmawiać;(
                                    buziaczki
                                    KRÓLESTWO ZA MICHAŁKI!!!
                                    • aleks44 Re kawka .... 03.03.05, 09:45
                                      do tego rogaliki ,moze sie ktos przylaczy.Sloneczko pieknie swieci,zeby tylko
                                      jeszcze troszke cieplej bylo.
                                      milego dzionka
                                      • ellenai Re: Re kawka .... 03.03.05, 17:39
                                        ty masz rogaliki a ja cieplo,trzeba to skombinowac razem!
                                        • aleks44 Re: Re kawka .... 03.03.05, 22:45
                                          przykro mi ,ale fasolka wyszla,rogaliki zezarlem sam,a teraz rozkoszuje sie
                                          smakiem jablek ktore kupilem we wtorek i zjadam kilka za jednym podejciem.a
                                          wszystko to popije herbatka hehe
                                          • ellenai Re: Re kawka .... 04.03.05, 05:51
                                            jablka za to mam ,ha!cmok
                                            • aleks44 Re: Re kawka .... 04.03.05, 10:07
                                              jablko dla mnie to podstawa hehe,jem ich duuuuzo
                                              • ellenai hehe ja tez cmok n/t 04.03.05, 15:55
                                                • aleks44 Re: hehe ja tez cmok n/t 14.03.05, 10:21
                                                  bardzo spozniona,ale tym bardziej mi smakuje,zrobilem zakupy ,pranie i teraz
                                                  moge chwilke posiedziec na necie.Sloneczko pieknie swieci cieplutko jest ,moze
                                                  to juz poczatek,poczatku wiosny ??? hihi
                                                  milego dnia
                                                  • ellenai Re: hehe ja tez cmok n/t 14.03.05, 16:55
                                                    u mnie tez ladnie,ide po kawe bo sie nie moge obudzic cholercia!
                                                  • aleks44 Re: hehe ja tez cmok n/t 15.03.05, 11:26
                                                    wlasnie tez przed chwilka skonczylem moja kawusie,sloneczko pieknie swieci,co
                                                    tu robic ??? chyba zabiore sie za robienie obiadku
                                                  • ellenai Re: hehe ja tez cmok n/t 15.03.05, 16:15
                                                    no tak u ciebie jest pora obiadowa!
                                    • ellenai Re: ell 03.03.05, 17:30
                                      masz racje kochany asku!bo go gorzej jest jak sie musi odmawiac slodkiego z
                                      powodow zdrowotnych!
                                      • assasin76 dzisiaj 14.03.05, 11:21
                                        pięknie świeci słonko już by się pojechało w góreczki poextremować na rowerku a
                                        narazie nici:(ale za to kawusia smakuje przednio:)
                                        buziaki miłego dnia wszystkim
                                        • ellenai Re: dzisiaj 14.03.05, 16:49
                                          u mnie slonko swieci,pieknie jest a nie moge sie jakos obudzic!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka