Gość: ... IP: *.imgw.pl 16.11.02, 23:09 Czy ktoś może dać mi namiary na dobre i niedrogie serwery płatne? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franzmaurer Re: Płatne serwery 17.11.02, 14:53 Gość portalu: ... napisał(a): > Czy ktoś może dać mi namiary na dobre i niedrogie serwery płatne? Serwery czego??? DivX albo mp3 ??? Czy moze zwykly serwer na strone www ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Płatne serwery IP: *.imgw.pl 18.11.02, 16:50 Chodzi mi o serwer na strone prywatna. Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Płatne serwery 18.11.02, 19:17 Gość portalu: ... napisał(a): > Chodzi mi o serwer na strone prywatna. Zobacz sobie pod forum.reporter.pl/watki.php?f=p003 Osobiscie korzystam z krakowskiego Ceti.pl - uwazam ze sa naprawde godni polecenia - ceny mogą nie wydawać sie niskie (serwer wirtualny 50MB - 366pln/rok) ale to naprawde pewna firma z wieloma duzymi kientami, szybki support - wszystko bardzo OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Płatne serwery IP: *.11.15.vie.surfer.at 19.11.02, 22:25 a kto zna sofft land firme ktora sprzedaje serwery ( gazeta pomorska ) cxhcialbym sie dowiedziec cos na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś