Dodaj do ulubionych

rany boskie!

16.02.05, 05:35
serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2554555.html
ja to @^^%$*()^&^$!!!!!!!!!ja sie boje,a wy??????????????
Obserwuj wątek
    • adam.67 Chory Portier i Moherowe Berety 16.02.05, 08:23
      Willkommen, bienvenue, welcome
      in cabaret, in cabaree, in cabaret

Śmiać się? płakać? śmieszno i straszno zarazem.

Ellenai, gdybym Cię nie znał (wirtualnie) to zaśpiewałbym Ci cichutko przebój
      Jana Kaczmarka z kabaretu Elita - Czego się boisz...? ;-) ale nie zaśpiewam, bo
      mi coś nie za bardzo do śmiechu...

To błazeństwo, ale takie nasze, swojskie, takie "polskie"... ten garnek z zupą
      Polską zowią, i tu nam, tfu, żyć przyszło, wśród rzeczy pięknych i wśród brudu
      i mętów. Już nie wiem, czy uciekać gdzie pieprz rośnie, czy zostać i patrzeć na
      darmowy kabaret.
      • ellenai Re: Chory Portier i Moherowe Berety 16.02.05, 15:45
        matko,toz ktos zostac musi,zeby chocby po to zeby temu mitomanowi przeszkadzac!
        kabaret to wielki ale strasznie przygnebiajacy adamie!
        • dunajec1 Re: Chory Portier i Moherowe Berety 17.02.05, 00:16
          Moze naczelnym haslem tej parti bedzie WROC LENINIE BO ROBOTNIK GINIE? A wiecie
          ze biedote moga tym przekonac? Alleluja.
          • ellenai Re: Chory Portier i Moherowe Berety 17.02.05, 05:44
            ano smutne i jakie prawdziwe!
            • aleks44 Re: Chory Portier i Moherowe Berety 17.02.05, 11:12
              najgorsze w tym chyba jest to ,ze ludzie za tym pojda !!!!
              • ellenai Re: Chory Portier i Moherowe Berety 17.02.05, 19:43
                dla mnie to jest powazne zagrozenie dla kraju,a ja myslalam ze od samoobrony
                nic gorszego nam sie nie moze przytrafic!
                • henia_bochenek Re: Chory Portier i Moherowe Berety 17.02.05, 21:41
                  Nie przezywajcie az tak, ludzie juz nie sa tacy naiwni, maja dosc, zacytuje
                  Adama ""darmowego kabaretu"" i na pewno wiekszosc polskiej spolecznosci ma
                  trzezwy osad sytuacji.
                  Trzymajcie sie
                  • dunajec1 Re: Chory Portier i Moherowe Berety 17.02.05, 22:17
                    Oby tak bylo,ale tez roznie moze byc.
                    • aleks44 Re: Chory Portier i Moherowe Berety 17.02.05, 23:03
                      czym wieksi idioci tym wieksze maja poparcie.Jestem katolikiem ale wiele mi sie
                      u nich nie podoba,kiedys znajomy zacytowal radio i pomyslalem sobie "zawsze
                      uwazalem cie za madrego czlowieka,ale to juz przeszlosc".
                      nie zaluje tego ,teraz wiem co o nim sadzic
                      • ellenai Re: Chory Portier i Moherowe Berety 18.02.05, 02:51
                        eeeeeee chcialabym miec taka nadzieje jak henka,kurcze jakos to czarno widze!
                        • aleks44 Re: Chory Portier i Moherowe Berety 18.02.05, 07:46
                          czarno ?? dobrze powiedziane hehe
                          • henia_bochenek Re: Chory Portier i Moherowe Berety 19.02.05, 23:31
                            Mowie Wam, ze nie dojda do wladzy, nie wierze w glupote Narodu Polskiego.
                            • aleks44 Re: Chory Portier i Moherowe Berety 19.02.05, 23:44
                              moze nie w glupote,ale w przekore,u nas zawsze musi byc inaczej,nie koniecznie
                              normalnie
                            • majak_m Re: Chory Portier i Moherowe Berety 20.02.05, 14:19
                              Obawiam się, że Partia Ojca Inżyniera już ma dość duży elektorat.
                              Też chciałbym wierzyć, że Polacy nie są głupim narodem. Ale niewierzyłem, że
                              Samoobrona może kiedykolwiek wejść do sejmu. Historia pokazała w jak wielkim
                              błędzie byłem.
                              A co do Ojca Dyrektora to myślałem, że już mnie nie zaskoczy. I znowu się myliłem.
                              Aczkolwiek z tego co wiem to jakiś gościu z LPR'u twierdził, że to bzdura, "że
                              żadna nowa Partiia się nie tworzy i to tylko kolejny atak Gazety Wyborczej w
                              celu skłócenia Radia z LPR'em". Hmmmm, czas pokaże.
                              • ellenai Re: Chory Portier i Moherowe Berety 22.02.05, 17:03
                                ja mysle ze oni sie chyba tworza jako partia!o jezu!,no nic ,zobaczymy co
                                bedzie dalej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka