08.03.05, 18:10
tak sie fajnie siodemki podlozyly hehe
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: 17777 08.03.05, 20:03
      fajne,zawsze to ciekawsze niz duuuzo zer,pozdrawiam
      • dunajec1 Re: 17777 08.03.05, 21:36
        Suma,to 29,nie tak duzo hehe
        • aleks44 Re: 17777 08.03.05, 21:41
          moze kiedys bedzie piec X 7
          • ellenai Re: 17777 08.03.05, 21:59
            o jezu ja chyba tego nie doczekam!
            • henia_bochenek Re: 17777 09.03.05, 03:11
              a co zle sie czujesz? .............................
              • ellenai Re: 17777 09.03.05, 03:53
                no jak sobie pomysle ze tyle musialabym byc na forum i pisac to faktycznie nie
                czuje sie dobrze no i kto tyle ze mna wytrzyma?
                • aleks44 Re: 17777 09.03.05, 16:43
                  nie przesadzaj,powolutu ale do przodu
                  • ellenai Re: 17777 09.03.05, 17:09
                    hehe no tak pomalutku do przodu i bedzie ok
                    • henia_bochenek Re: 17777 09.03.05, 17:51
                      mam nadzieje, ze wszyscy wytrzymamy... Ty na pewno tez.
                      buziaczek
                      • aleks44 Re: 17777 09.03.05, 20:59
                        bedziemy wytrwali,wszyscy
                        • henia_bochenek Re: 17777 10.03.05, 01:12
                          zycze wam wszystkim tego
                          • ellenai Re: 17777 10.03.05, 04:48
                            no prosze jak sie wzajemnie wspieramy hehehhe
                            • aleks44 Re: 17777 10.03.05, 16:28
                              wsparcie jest bardzo wazne,mozna wiele wytrzymac hehe
                              • ellenai no to fakt hehe n/t 10.03.05, 17:46
                                • majak_m Re: no to fakt hehe n/t 10.03.05, 20:31
                                  Te 5x7 wcale nie jest takie odległe. Forum się przecież rozwija, przychodzą
                                  "nowi" więc może niedługo posty będą lecieć hurtowo.
                                  • ellenai Re: no to fakt hehe n/t 10.03.05, 20:46
                                    masz racje,w koncu tutaj naprawde cos sie dzieje na tym forum,stagnacji nie ma
                                    dzieki Bogu!
                                    • aleks44 Re: no to fakt hehe n/t 10.03.05, 21:36
                                      to prawda ,gdzie indziej jest chyba gorzej,choc czasami w NS tez troszke kuleje
                                      • ellenai Re: no to fakt hehe n/t 11.03.05, 17:22
                                        ja lubie was i to forum za mila atmosfere,bo naprawde ciezko jest o regionalne
                                        forum gdzie nie byloby po chamsku i nieprzyjemnie,nie prowadzimy wysoce
                                        intelektualnych dyskusji ale jednak jest milo i o to chodzi,prawda?
                                        • aleks44 Re: no to fakt hehe n/t 11.03.05, 18:04
                                          dokladnie ,dlatego przebywaja tutaj osoby ktore maja takie samo zdanie jak
                                          TY,szkoda ze nie ma Elpika gdzies przepadla,Mazii i wiele innych ktorzy
                                          przyczynili sie do funkcjonowania tego forum,ale moze sie znajda
                                          • ellenai Re: no to fakt hehe n/t 11.03.05, 18:08
                                            tez elpika nie moge przebolec!
                                            • aleks44 Re: no to fakt hehe n/t 11.03.05, 18:10
                                              moze blizej wiosenki wytaje,dobrze by bylo
                                              • ellenai Re: no to fakt hehe n/t 11.03.05, 18:12
                                                wiatr juz tak nie hula to juz lepiej jest
                                                • aleks44 Re: no to fakt hehe n/t 11.03.05, 18:15
                                                  mam taka nadzieje ze bedzie coraz to lepiej,ale jezeli o forum to chyba
                                                  odwrotnie,bedzie wiosenka jak sie kazdy wyrwie z domu to ciezko go bedzie do
                                                  kopmpa przywolac,chyba ze ?????
                                                  • ellenai Re: no to fakt hehe n/t 11.03.05, 18:18
                                                    no wlasnie tez sie obawiam ze wiosna przegoni nam forumowiczow
                                                  • aleks44 Re: no to fakt hehe n/t 11.03.05, 18:20
                                                    ale za nim to nastapi to jeszcze nam troszke czasu na klikanie zostalo
                                                  • ellenai do tysiaca 11.03.05, 18:22
                                                    trzeba dzis dociagnac, nieduzo brakuje
                                                  • aleks44 Re: do tysiaca 11.03.05, 18:26
                                                    co to dla nas ,tylko po kilkanascie wpisow i bedzie miodzio,jak by jeszcze
                                                    Henia i Dunajec sie do roboty zabrali to bysmy przed wiosna mogli plan
                                                    piecioletni wykonac hehehe ,jak za dawnych socjalistycznych czasow hehe
                                                  • ellenai Re: do tysiaca 11.03.05, 18:27
                                                    no wlasnie,tylko za chwile wychodze bleh
                                                  • aleks44 Re: do tysiaca 11.03.05, 18:42
                                                    nie przejmuj sie posiedze sam ,wprawdzie ja tez mam jeszcze na jutro obiadek
                                                    ugotowac,bo jutro pracuje
                                                  • ellenai Re: do tysiaca 11.03.05, 18:55
                                                    ja wychodze,musze zmienic olej w aucie bleh
                                                  • aleks44 Re: do tysiaca 11.03.05, 18:58
                                                    ja zmienialem na jesien,wiec dopiero na wiosne sobie zmienie
                                                  • ellenai Re: do tysiaca 11.03.05, 21:04
                                                    u nas sie zmienia co trzy tys mil,wiec juz czas byl na to,zeby zmienic,ale sie
                                                    oczekalam jak glupia ,o jezu!
                                                  • aleks44 Re: do tysiaca 11.03.05, 21:27
                                                    ja tez tak mniej wiecej,co 10 tys km.
                                                  • ellenai Re: do tysiaca 11.03.05, 22:51
                                                    to chyba wszystkie auta tak maja hehe
                                                  • aleks44 Re: do tysiaca 12.03.05, 18:22
                                                    to zalezy od typu,silnika i klasy oleju,sa takie ktorym zmiane robi sie po 20
                                                    tys,ja najczesciej robie dwa razy do roku ,na wiosne i jesienia
                                                  • ellenai Re: do tysiaca 13.03.05, 05:37
                                                    ja pilnuje mil,na razie odpukac nie mialam problemu z autem
                                                  • aleks44 Re: do tysiaca 13.03.05, 06:20
                                                    sumienna dziewczyna z Ciebie jest,to dobrze
                                                  • ellenai Re: do tysiaca 13.03.05, 18:24
                                                    hehe no staram sie,staram
                                          • elp1 DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.05, 20:58
                                            pamiętacie o mnie! To bardzo miłe. Dziękuję :-)
                                            • aleks44 Re:Wykrakałem !!!!!!!!!! 13.03.05, 21:15
                                              Elpik wytajala,jak temp.powietrza na dworze sie zmienila,to dobrze teraz juz
                                              bedzie OK
                                              • elp1 Re:Wykrakałem !!!!!!!!!! 13.03.05, 21:30
                                                i ja mam nadzieje wielka, ze bedzie juz dobrze ;-)
                                                • ellenai Re:Wykrakałem !!!!!!!!!! 13.03.05, 22:03
                                                  i ze juz stad nie pojdziesz elpiku nigdzie cmok
                                                  • elp1 ja też nigdzie stad się nie wybieram 13.03.05, 22:11
                                                    chyba, że do łóżka ;-)
                                                  • aleks44 Re: ja też nigdzie stad się nie wybieram 13.03.05, 22:25
                                                    to jest wskazane,ale po napisaniu odpowiedniej ilosci postow ,czyli normy,
                                                    a z tym to roznie bywa.Biorac pod uwage Twoja nieobecnosc,to wypada,Żebys
                                                    zostala i przez noc pisala
                                                  • ellenai Re: ja też nigdzie stad się nie wybieram 14.03.05, 17:42
                                                    hehe zawyzasz norme dla elpika!
                                                  • aleks44 Re: ja też nigdzie stad się nie wybieram 14.03.05, 23:13
                                                    nic Jej nie bedzie ,ma zaleglosci hehe i musi nadrobic
                                                  • ellenai Re: ja też nigdzie stad się nie wybieram 15.03.05, 02:58
                                                    nadrobic koniecznie trzeba1
                                                  • aleks44 Re: ja też nigdzie stad się nie wybieram 15.03.05, 11:19
                                                    chyba nie doczekala sie dostepu do netu i poszla spac,ale jak wpadnie na forum
                                                    to wyrobi norme hehe
                                                  • ellenai no tak czasem 15.03.05, 16:39
                                                    sen czlowieka morzy za wczesnie
                                                  • aleks44 Re: no tak czasem 15.03.05, 22:50
                                                    mnie ostatnio tez,sam nie wiem dlaczego ,zmeczenie ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka