kwestia 01.07.02, 10:34 Pogoda trochę lepsza. Mniej wilgotne powietrze i trochę chłodniej - to jednak lepiej niż w tropikach. Pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gadacz Re: Witam w kraju! 01.07.02, 10:41 Witaj Piotr !!! Długo Cię nie było? Może małe spotkanko przy jakimś browarku - ja się bardzo chętnie wybiorę... (precz z anonimowością !!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Witam w kraju! 01.07.02, 12:01 gadacz napisał(a): > Witaj Piotr !!! > Długo Cię nie było? Może małe spotkanko przy jakimś browarku - ja się bardzo > chętnie wybiorę... (precz z anonimowością !!!!) Piotrek jest zdaje sie w Warszawie więc browarka w dalszym cięgu można wypić jedynie wirtualnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Witam w kraju! 01.07.02, 12:29 Vurtualne piwko - tfu tfu... tylko realne i tak na poważnie to może Piotr jak będziesz to się odezwij i wyskoczymy gdzieś na jakieś piwusio ? Georghe co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Witam w kraju! 01.07.02, 12:39 Ze mną jak z dzieckiem z tym, że najbardziej odpowiada mi piątek i do tego deszczowy bo wtedy nie buduję. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Witam w kraju! 01.07.02, 13:09 E w tym tygodniu pierwszy piątek miesiąca... Niestety stałym zwyczajem spotykam się z pewną grupą konsumencką w celu sformatowania dysku twardego i odświeżenia systemu poprzez wchłanianie zimnej cieczy z pianką w ilościach większych niż zwykle ... ale jakby co to mogę zgłosić wniosek formalny o poszerzenie składu grupy - wystarczy tylko chęć sformatowania i gotowość pojawiania się w każdy pierwszy piątek miesiąca w określonej porze i określonym miejscu z jasnym i czytelnym postanowieniem zwalenia się pod stół. Zgłoszenia pod znanym wam już adersem gadacza z gazety. Zapraszam - spotkanie już w tem piątek ... nie zwlekaj - napisz a podam szczegóły - Sormatuj swój dysk w doborowym towarzystwie..! Ci chłopcy wiedzą po co jest piwo... Odpowiedz Link Zgłoś
kwestia Piwo razem - no pewnie!!! 01.07.02, 13:46 Jest tylko jeden problem ... 400 km od Jasła leży zdaje się pewne miasto w którym aktualnie przebywam :-((( Lipiec będzie dla mnie miesiącem "terenowo-nieznanym" tj. albo Warszawa, albo Hiszpania, albo Floryda. Wszystko rozstrzygnie się w najbliższym tygodniu- dwóch. Na razie jestem w W-wie i wczoraj kupiłem sobie piwo tab strong. No jest różnica w porównaniu z hamerykańskim. Tym razem górą polskie wyroby!!! +++ Dzięki za zaproszenie Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
kwestia Re: Witam w kraju! 01.07.02, 14:30 Trochę czasu mnie nie było. Dużo, czy mało? Od 9 kwietnia do 29 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Witam w kraju! 01.07.02, 15:16 No to prawie trzy miesiące. Cieszysz się prawda? WIem jak to jest, rok temy po kilkumiesięcznym pobycie za granicą z przyjemnością wróciłam do naszej złotej, polskiej jesieni... (był koniec września). Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: Witam w kraju! 01.07.02, 18:39 ...mam nadzieje ze zaszczepiles sie przeciwko polskiej nietolerancji ,zawisci,zazdrosci,dresiarzom i nie bierze cie sallmonella...uwazaj na piwo(jest dobre)... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Witam w kraju! 02.07.02, 06:53 Salomonella ostatnio szleje daleko od nas :))))))) Poszła sobie do Hiszpanii i załatwiła pięciuset pożeraczy hiszpańskich ciastek. Są duże szanse, że na tym nie koniec bo te felerne ciastka zeżarło ok 7000 ludziów........ Odpowiedz Link Zgłoś