Dodaj do ulubionych

Witam w kraju!

01.07.02, 10:34
Pogoda trochę lepsza. Mniej wilgotne powietrze i trochę chłodniej - to jednak
lepiej niż w tropikach.

Pozdrawiam
Piotrek
Obserwuj wątek
    • Gość: GammaRay Re: Witam w kraju! IP: *.chemia.pk.edu.pl 01.07.02, 10:37
      heja !
    • gadacz Re: Witam w kraju! 01.07.02, 10:41
      Witaj Piotr !!!
      Długo Cię nie było? Może małe spotkanko przy jakimś browarku - ja się bardzo
      chętnie wybiorę... (precz z anonimowością !!!!)
      • georghe Re: Witam w kraju! 01.07.02, 12:01
        gadacz napisał(a):

> Witaj Piotr !!!
        > Długo Cię nie było? Może małe spotkanko przy jakimś browarku - ja się bardzo
        > chętnie wybiorę... (precz z anonimowością !!!!)

Piotrek jest zdaje sie w Warszawie więc browarka w dalszym cięgu można wypić
        jedynie wirtualnie....

• gadacz Re: Witam w kraju! 01.07.02, 12:29
          Vurtualne piwko - tfu tfu... tylko realne i tak na poważnie to może Piotr jak
          będziesz to się odezwij i wyskoczymy gdzieś na jakieś piwusio ? Georghe co Ty
          na to ?
          • georghe Re: Witam w kraju! 01.07.02, 12:39
            Ze mną jak z dzieckiem z tym, że najbardziej odpowiada mi piątek i do tego
            deszczowy bo wtedy nie buduję.
            :)
            • gadacz Re: Witam w kraju! 01.07.02, 13:09
              E w tym tygodniu pierwszy piątek miesiąca... Niestety stałym zwyczajem spotykam
              się z pewną grupą konsumencką w celu sformatowania dysku twardego i odświeżenia
              systemu poprzez wchłanianie zimnej cieczy z pianką w ilościach większych niż
              zwykle ... ale jakby co to mogę zgłosić wniosek formalny o poszerzenie składu
              grupy - wystarczy tylko chęć sformatowania i gotowość pojawiania się w każdy
              pierwszy piątek miesiąca w określonej porze i określonym miejscu z jasnym i
              czytelnym postanowieniem zwalenia się pod stół.
              Zgłoszenia pod znanym wam już adersem gadacza z gazety. Zapraszam - spotkanie
              już w tem piątek ... nie zwlekaj - napisz a podam szczegóły - Sormatuj swój
              dysk w doborowym towarzystwie..! Ci chłopcy wiedzą po co jest piwo...

• kwestia Piwo razem - no pewnie!!! 01.07.02, 13:46
            Jest tylko jeden problem ... 400 km od Jasła leży zdaje się pewne miasto w
            którym aktualnie przebywam :-(((
            Lipiec będzie dla mnie miesiącem "terenowo-nieznanym" tj. albo Warszawa, albo
            Hiszpania, albo Floryda. Wszystko rozstrzygnie się w najbliższym tygodniu-
            dwóch. Na razie jestem w W-wie i wczoraj kupiłem sobie piwo tab strong. No jest
            różnica w porównaniu z hamerykańskim. Tym razem górą polskie wyroby!!! +++

Dzięki za zaproszenie
            Piotrek
      • kwestia Re: Witam w kraju! 01.07.02, 14:30
        Trochę czasu mnie nie było. Dużo, czy mało? Od 9 kwietnia do 29 czerwca.
        • gosia-s Re: Witam w kraju! 01.07.02, 15:16
          No to prawie trzy miesiące. Cieszysz się prawda? WIem jak to jest, rok temy po
          kilkumiesięcznym pobycie za granicą z przyjemnością wróciłam do naszej złotej,
          polskiej jesieni... (był koniec września).
    • millenik1 Re: Witam w kraju! 01.07.02, 18:39
      ...mam nadzieje ze zaszczepiles sie przeciwko polskiej
      nietolerancji ,zawisci,zazdrosci,dresiarzom i nie bierze cie
      sallmonella...uwazaj na piwo(jest dobre)...
      • georghe Re: Witam w kraju! 02.07.02, 06:53
        Salomonella ostatnio szleje daleko od nas :))))))) Poszła sobie do Hiszpanii i
        załatwiła pięciuset pożeraczy hiszpańskich ciastek. Są duże szanse, że na tym
        nie koniec bo te felerne ciastka zeżarło ok 7000 ludziów........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka