Dodaj do ulubionych

globus -paskudna sprawa!

11.05.05, 20:21
aaaaaaaj,chyba przez zmiane pogody lepetyna mi chce eksplodowac!brr,tak tylko
sie wam zale hehe
Obserwuj wątek
    • majak_m Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 20:34
      Lacze sie z Toba w bolu! Mam teraz to samo. Skok cisnienia a Ja umieram!!!
      Ale przyzwyczailem juz sie.
      • ellenai Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 21:08
        ja chyba nie wytrzymam i wezme jakis srodek przeciwbolowy
        • majak_m Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 21:15
          Zawsze ich staram sie unikac, ale czasem nie ma wyjscia, zwlaszcza jesli trzeba
          pracowac. Dzis obejdzie sie bez, mam nadzieje.
          • ellenai Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 21:29
            wr mnie sie to rzadko zdaza ale jak juz sie trafi do dobrze mi daje popalic!
            • majak_m Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 21:47
              Mi juz przechodzi. Otwarlem balkonik, kawke wypilem (to raczej moze sie zaliczyc
              do medykamentow) dobra cicha muzyczka (no i ten tysiaczek) i odrazu lepiej.
              • ellenai Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 21:49
                u mnie za zimno na otwarcie drzwi! brrrrrrrr,musze podkrecic ogrzewanie bo mi
                zimno w rece i nos!a glowa nieco zelzala! ale i tak czuje sie jakos nijak
                bardzo,dobrze ze sobie moge na tym forum posiedziec i pokllikac z toba o byle
                czym:)dla mnie to jest znakomita terapia:)dziekuje:)
                • majak_m Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 21:52
                  Terapia niezla. Gdyby jeszcze mozna bylo wyeliminowac z tego monitor,zeby w
                  niego nie patrze to byloby super. Komendy glosowe! Tego mi teraz trzeba :)
                  • ellenai Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 21:53
                    spotkamy sie w grupie moze za rok jak wszyskto sie pouklada,nadrobimy sobie
                    wtedy gadanine na zywo!
                    • aleks44 Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 23:06
                      jak globus boli, moze to za malo ......,ale w weekend powinno Ci przejsc hihi
                      • ellenai Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 23:07
                        na szczescie weekend zaczyna mi sie jutro hura!
                        • aleks44 Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 23:18
                          no widzisz ,wiec to z tej prostej przyczyny ,zobaczysz meza i wszystko Ci
                          przejdzie hihi
                          • ellenai Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 23:29
                            hehe mowisz ze mnie to wykuruje?
                            • aleks44 Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 23:45
                              jestem tego pwein,ale tak na prawde,to moze nie ,tylko Ty o tym zapomnisz
                              • ellenai Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 23:48
                                pogoda sie musi zmienic na lepsza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka