ellenai 11.05.05, 20:21 aaaaaaaj,chyba przez zmiane pogody lepetyna mi chce eksplodowac!brr,tak tylko sie wam zale hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majak_m Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 20:34 Lacze sie z Toba w bolu! Mam teraz to samo. Skok cisnienia a Ja umieram!!! Ale przyzwyczailem juz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 21:08 ja chyba nie wytrzymam i wezme jakis srodek przeciwbolowy Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 21:15 Zawsze ich staram sie unikac, ale czasem nie ma wyjscia, zwlaszcza jesli trzeba pracowac. Dzis obejdzie sie bez, mam nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 21:29 wr mnie sie to rzadko zdaza ale jak juz sie trafi do dobrze mi daje popalic! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 21:47 Mi juz przechodzi. Otwarlem balkonik, kawke wypilem (to raczej moze sie zaliczyc do medykamentow) dobra cicha muzyczka (no i ten tysiaczek) i odrazu lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 21:49 u mnie za zimno na otwarcie drzwi! brrrrrrrr,musze podkrecic ogrzewanie bo mi zimno w rece i nos!a glowa nieco zelzala! ale i tak czuje sie jakos nijak bardzo,dobrze ze sobie moge na tym forum posiedziec i pokllikac z toba o byle czym:)dla mnie to jest znakomita terapia:)dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 21:52 Terapia niezla. Gdyby jeszcze mozna bylo wyeliminowac z tego monitor,zeby w niego nie patrze to byloby super. Komendy glosowe! Tego mi teraz trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 21:53 spotkamy sie w grupie moze za rok jak wszyskto sie pouklada,nadrobimy sobie wtedy gadanine na zywo! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 23:06 jak globus boli, moze to za malo ......,ale w weekend powinno Ci przejsc hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 23:07 na szczescie weekend zaczyna mi sie jutro hura! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 23:18 no widzisz ,wiec to z tej prostej przyczyny ,zobaczysz meza i wszystko Ci przejdzie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 23:29 hehe mowisz ze mnie to wykuruje? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 23:45 jestem tego pwein,ale tak na prawde,to moze nie ,tylko Ty o tym zapomnisz Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: globus -paskudna sprawa! 11.05.05, 23:48 pogoda sie musi zmienic na lepsza! Odpowiedz Link Zgłoś