faciu 06.07.02, 13:15 Małopolski Ośrodek Ruchu Drogowego w N. Sączu... Ma ktoś coś ciekawego do powiedzenia na ten temat... Wg mnie to paranoja te całe egzaminy.... Kontrola NIK była... a życie toczy się dalej...... ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yacho 11 Re: MORD w Nowym Sączu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 22:07 czy nie za dużo sensacji - o co wam chodzi ? obserwuje że na forum miasta które lubię same narzekania i wyciąganie brudów - ładną reklamę sobie robicie ...pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: MORD w Nowym Sączu 07.07.02, 21:49 Ależ forum przecież jest też od tego by pisać o problemach, zwłaszcza tych nie poruszanych przez lokalne gazety, a które są wkurzające i powszechnie w mieście znane. MORD w Sączu to faktycznie złodzieje...No bo czym wytłumaczyć fakt że z każdej grupy zdaje zwykle jedna, dwie osoby, a reszta jest oblewana. Normą jest podchodzenie 6 razy do egzaminu. Oczywiście słyszy się o łapówkach no i także o zasadzie że nie ma szans zdać za pierwszym razem..Osrodek nieźle na tym zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: MORD w Nowym Sączu IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 19:08 W tym roku wakacje spędziłem w okolicach Nowego Sącza, widziałem jak jeżdżą ludzie. Wniosek mój jest taki MORD jest do kitu. Takiej bezmyślnej jazdy : wyprzedzania na trzeciego czy też na podwójnej ciągłej, manewrów bez użycia kierunkowskazów albo parkowania na zakazie to już dawno nie widziałem. Ci kierowcy nie mogli uzyskać prawa jazdy bez łapówki. Odpowiedz Link Zgłoś