aleks44 30.05.05, 21:38 leci program 997 ,o turystce z Warszawy zamordowanej w ubieglym roku na Magurze Malastowskiej, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Teraz w na II pr TV 30.05.05, 23:07 Panie swiec nad jej dusza,zawsze cos komus sie przytrafi,ale ja mysle ze takich programow powinno byc duzo,moze ktos sie uratuje przez to,nawet jeden to warto. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Teraz w na II pr TV 31.05.05, 01:33 to morderstwo to faktycznie jest bardzo zastanawiajace,ciagle sprawca nie jest zlapany!,chcialabym sie dowiedziec kto to zrobil i dlaczego,niestety ta wioska ma pecha do podejrzanych typkow,rozni tacy sie tam dekuja,chociaz myslalam ze jest lepiej..........niestety nie jest lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Teraz w na II pr TV 31.05.05, 15:10 tez bym chcial sie dowiedziec kto byl sprawca, zastanawia mnie tylko dlaczego ta kobieta zdecydowala sie isc sama przez las,sam duzo jezdze po lasach i czasem mi lyso,a co dopiero kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Teraz w na II pr TV 31.05.05, 15:58 e to mnie akurat nic nie dziwi,wiele razy w tym lesie bylam sama i nic mi sie nie przytrafilo!miala pecha albo ktos sie na nia czail od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Teraz w na II pr TV 31.05.05, 20:07 Powodow zbrodni nigdy sie pewnie niestety nie dowiemy. Mnostwo jest w aktach takich morderstw, ktorych sprawcy nigdy nie zostali ujawnieni. Jednak mam nadzieje ze sie myle i w tym przypadku bedzie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Teraz w na II pr TV 31.05.05, 20:18 masz racje,ze wiele takich zbrodni jest niewyjasnionych,ta jest dla mnie bardzo szczegolna ze wzgledu na miejsce gdzie zostala popelniona,dlatego chcialabym aby sprawce wykryto! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Teraz w na II pr TV 31.05.05, 20:26 Rozumiem to doskonale. Przede wszystkim dlatego, ze skoro sprawca nie jest znany tzn. ze jesli poczuje sie bezkarny moze znowu popelnic kolejna zbrodnie. I obawa w Twoim przypadku o bliskich jest zrozumiala. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Teraz w na II pr TV 31.05.05, 20:39 dokladnie!!!!!!!!!! majak,dokladnie o to chodzi! poza tym co mnie boli to fakt ze tam juz nie jest bezpiecznie!skonczyly sie czasy gdzie mozna bylo wloczyc sie samemu po lesie bez obawy ze ktos czlowieka napadnie,a wszystko zaczelo sie wraz z ta cholerna"moda "na kupowanie kawalka ziemi w beskidzie! aaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś