Gość: dorota IP: *.gimsat.pl 26.07.02, 22:34 od dwoch dni boli mnie zab(chyba czworka po stronie prawej na gorze)ale nie jestem pewna,chce miec z tym spokoj,gdzie mi polecacie isc do prywatnego dentysty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wook Re: boli mnie zab 27.07.02, 08:23 tak mi Cie żal, jak byś była w Przemyślu to nie ma sprawy polecę Ci świetnego dentystę, a narazie weź Nurofen Forte :) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: boli mnie zab 27.07.02, 08:37 Tylko Słowik. Wyrywa ząb opowiadając zajebiste makabreski. Zdarzało się że po bolesnym zabiegu wyłaziłem od niego spłakany ze śmiechu - dentysta z makabrycznym poczuciem humoru - to jest to co lubię najbardziej a przy okazji jest naprawdę świetnym fachowcem. Jasło ul. W.Pola. Tylko nie wiem jak z zapisami 2-3 miesiące wcześniej trzeba było czasem się zgłaszać. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: boli mnie zab 28.07.02, 19:31 Gość portalu: dorota napisał(a): > od dwoch dni boli mnie zab(chyba czworka po stronie prawej na gorze)ale nie > jestem pewna,chce miec z tym spokoj,gdzie mi polecacie isc do prywatnego > dentysty? Współczuje ,to sa bardzo przykre doznania .idz tam gdzie leczą bez bólu ,ja bym się jeszcze rozejrzał na przyszłość za gabinetem co stosuje metodę szwedzką. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: boli mnie zab 30.07.02, 07:14 Dorotko załatwiłaś już tą bolącą sprawę, czy jeszcze cierpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztaszek Re: boli mnie zab IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 15:24 dorota idź do wilkowej. to jest chirurg stomatolog. wydrze tego bolącego diabła bezboleśnie, a w dodatku nic nie zapłacisz bo ona przyjmuje w przychodni na mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś