Dodaj do ulubionych

¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°

03.07.05, 06:37
Girlanda kwiecia dla forum Nowy Sącz od Okowity :)))))))))
Obserwuj wątek
    • 0kowita Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 03.07.05, 06:42
      ♥´¸,♥°´¸,♥°´¸,♥°´¸,♥°´¸♥,°
      • aleks44 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 03.07.05, 09:01
        witaj Okowitko i dziekuje ,wstalas z usmiechem na ustach,tak powinno byc
        milego dznia
        • 0kowita Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 03.07.05, 09:20
          witaj Aleks...

dawno już nie pogadaliśmy (
          A humor faktycznie ostatnio mi dopisuje....aż się boję czy to nie jakaś choroba.
          Piękna pogoda dziś.
          • aleks44 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 03.07.05, 09:37
            wlasnie bylem na Slupsku i widzialem Twoj wpis,widze ze dzisiaj naprawde Masz
            wspanialy humor,ale chyba sie wyspalas ?? hihihi
            ja tez czasem, mam takie dni i wtedy robie zonie sniadanie,kawe i przynosze do
            lozka,czy Twoj maz dzisiaj tak dostal ???(mowie o sniadaniu i kawie)
            pozdrawiam, milego dzionka
            • 0kowita Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 03.07.05, 09:43
              Świetny mam humor. Nawet trochę powymyślałam na Tarnowie (zajrzyj) co myślałam,
              że tam już nigdy się nie odezwę........... bo cenzura WRRRRRRRRRRR tam straszna.

Kurde.... śniadanie do łóżka. Ależ ta Twoja kobita ma dobrze... zazdroszczę.
              Mój jeszcze śpi a gdy wstanie będzie jakie 6-8 godzin grał na komputrze w swoją
              ulubioną grę.... ot, tak to jest.
              • aleks44 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 03.07.05, 13:06
                bylem ale nie znalazlem Twoich wypowiedzi,nie sprawdzilem wszystkich tylko
                kilka pierwszych,a jezeli chodzi o zone to,trzeba byc grzecznym ,ja jestem
                pozdrawiam
                • 0kowita Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 03.07.05, 13:33
                  Nie ma mojego postu bo wycięty..... hłe,hłe..
                  Na f.Tarnów szybciej wycinają niż czytasz.
                  Ale wrzuciłam kopię na Jasło... jest w tym wątku z seruszkiem.

PS..........strasznie dobrze ma ta Twoja kobita.
                  Pozdrów i powiedz jej, że baaaaardzo zazdroszczę.
                  • dunajec1 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 03.07.05, 14:38
                    Tez bym zazdroscil,gdybym byl kobieta,ale nie jestem,heh
                  • aleks44 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 03.07.05, 19:28
                    Okowitko,powiedzialem zonie ze jej zazdroscisz,powiedziala,ze nie ma czego i
                    jak chcesz to moze mnie Tobie pozyczyc,co Ty na to ???? hihi
                    zaraz ide czytac,Twoje posty
                    • 0kowita Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 04.07.05, 05:54
                      "Nie wierz nigdy kobiecie...". Ona tak mówi aby Ci się w głowie nie
                      poprzewracało a gdyby co to na pewno by Cię nie oddała ani pożyczyła.
                      • aleks44 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 04.07.05, 08:38
                        tak ,wiem o tym,choc ja wierze hehe,zreszta i tak bym nie poszedl,nie wiem
                        gdzie Masz kawe,cukier,smietanke, itd. wszedzie dobrze ,ale w domu najlepiej.
                        milego dzionka Okowitko
                        • 0kowita Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 06.07.05, 16:08
                          No właśnie, mój stary też chyba by nie był zadowolony gdybyś tak w kuchni ...
                          po szafkach tej kawy szukał. Niech zostanie jak jest.
                  • ellenai o rany,lece czytac! 06.07.05, 17:10
                    ja kocham argumenty i przemyslenia okowity~
                  • ellenai Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 06.07.05, 17:11
                    ale piekny watek! wiwat okowita!
                    • aleks44 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 06.07.05, 22:45
                      Okowitko czy pamietasz film ,chyba Felliniego "Odrazający,brudni zli" ???,tam
                      wlasnie gosc przyprowadzil do domu kochanke i spali w trojke w lozku,bardzo
                      ciekawie to wygladalo hehe,oczywiscie to byl film,w zyciu to sie nie zdarza hehe
                      • ellenai Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 06.07.05, 22:47
                        aleks,tez ci glupoty do glowy przychodza wieczorami!
                      • 0kowita Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 07.07.05, 06:32
                        Aleks co też Ci do głowy przychodzi.... olaboga.
                        Moje fantazje erotyczne obracają się wyłacznie w sytuacjach dwuosobowych i
                        różnopłciowych.....możem zacofana ?
                        • zuzanna6 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 07.07.05, 09:24
                          hi hi hi na pewno jesteś zacofana, no ale ja mam niestety tak samo, ale
                          fantazje innych nie gorsza mnie i nie dziwią, wiecie jak jest, to chemia,
                          kwestia potrzeb :), a niewyzycie seksualne prowadzi do dewiacji i agressji,
                          niech nawet sa burdele, aby zadny zboczeniec za mną nie łaził :)
    • zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 07.07.05, 09:25
      he he taki temat od rana, i skąd tu teraz chłopa wziąć?
      • aleks44 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 07.07.05, 10:42
        co Wy tak,pytalem tylko czy pamietacie film i opisalem jedna ze scen,zreszta i
        tak mam za wazkie lozko hehe
        pozdrawiam ,bez zadnych podtekstow
        > aleks 44
        • 0kowita Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 07.07.05, 14:22
          Co tam łóżko. Pamiętasz tę piosenkę ?... "i całowałem raz po raz wśród łanów,
          wśrod jęczmienia"
          ...i tak trza marzyc a nie o jakims seksie grupowym....bleeeeeee
          • ellenai Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 07.07.05, 18:03
            wlasnie romantycznie trzeba!
          • aleks44 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 07.07.05, 22:44
            jak znowu grupowy,macie wszystkie jakies kosmate mysli hehe
            • dunajec1 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 08.07.05, 02:10
              Bo widzisz Aleks,sobota sie zbliza,a przed sobota to i bure mysli co
              poniektorym {mnie Tez}po glowie chodza,hihi.
              • ellenai Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 08.07.05, 05:13
                a feeeeeeeeeeeeeeeeee,zajac sie koszeniem trawnikow,ogrodem ,a nie takimi
                roznymi rzeczami heheh
                • aleks44 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 08.07.05, 10:21
                  jakie feeeeee ???????,Ty wiesz co to glod hihi,a swoja droga znasz powiedzenie;
                  glowa lysieje ........,ja na szczescie,jeszcze troche wlosow mam hehe
                  milego dzionka
                  • zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 08.07.05, 10:29
                    he he he, to miłego dzoinka i udanego seksu :)
                    • aleks44 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 08.07.05, 10:32
                      oooo dziekuje, wzajemnie
                      • ellenai Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 08.07.05, 17:44
                        hoho czego wy tu sobie zyczycie heheh
                        • aleks44 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 08.07.05, 22:19
                          bo to jest zycie ,a my wiemy co jest dobre hehe
                          • ellenai Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 09.07.05, 05:16
                            grunt ze sie wie!
                            • zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 09.07.05, 09:02
                              :)))
                              • ellenai Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 09.07.05, 20:07
                                cmok,jak humorek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka