0kowita 03.07.05, 06:37 Girlanda kwiecia dla forum Nowy Sącz od Okowity :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0kowita Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 03.07.05, 06:42 ♥´¸,♥°´¸,♥°´¸,♥°´¸,♥°´¸♥,° Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 03.07.05, 09:01 witaj Okowitko i dziekuje ,wstalas z usmiechem na ustach,tak powinno byc milego dznia Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 03.07.05, 09:20 witaj Aleks... dawno już nie pogadaliśmy ( A humor faktycznie ostatnio mi dopisuje....aż się boję czy to nie jakaś choroba. Piękna pogoda dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 03.07.05, 09:37 wlasnie bylem na Slupsku i widzialem Twoj wpis,widze ze dzisiaj naprawde Masz wspanialy humor,ale chyba sie wyspalas ?? hihihi ja tez czasem, mam takie dni i wtedy robie zonie sniadanie,kawe i przynosze do lozka,czy Twoj maz dzisiaj tak dostal ???(mowie o sniadaniu i kawie) pozdrawiam, milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 03.07.05, 09:43 Świetny mam humor. Nawet trochę powymyślałam na Tarnowie (zajrzyj) co myślałam, że tam już nigdy się nie odezwę........... bo cenzura WRRRRRRRRRRR tam straszna. Kurde.... śniadanie do łóżka. Ależ ta Twoja kobita ma dobrze... zazdroszczę. Mój jeszcze śpi a gdy wstanie będzie jakie 6-8 godzin grał na komputrze w swoją ulubioną grę.... ot, tak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 03.07.05, 13:06 bylem ale nie znalazlem Twoich wypowiedzi,nie sprawdzilem wszystkich tylko kilka pierwszych,a jezeli chodzi o zone to,trzeba byc grzecznym ,ja jestem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 03.07.05, 13:33 Nie ma mojego postu bo wycięty..... hłe,hłe.. Na f.Tarnów szybciej wycinają niż czytasz. Ale wrzuciłam kopię na Jasło... jest w tym wątku z seruszkiem. PS..........strasznie dobrze ma ta Twoja kobita. Pozdrów i powiedz jej, że baaaaardzo zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 03.07.05, 14:38 Tez bym zazdroscil,gdybym byl kobieta,ale nie jestem,heh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 03.07.05, 19:28 Okowitko,powiedzialem zonie ze jej zazdroscisz,powiedziala,ze nie ma czego i jak chcesz to moze mnie Tobie pozyczyc,co Ty na to ???? hihi zaraz ide czytac,Twoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 04.07.05, 05:54 "Nie wierz nigdy kobiecie...". Ona tak mówi aby Ci się w głowie nie poprzewracało a gdyby co to na pewno by Cię nie oddała ani pożyczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 04.07.05, 08:38 tak ,wiem o tym,choc ja wierze hehe,zreszta i tak bym nie poszedl,nie wiem gdzie Masz kawe,cukier,smietanke, itd. wszedzie dobrze ,ale w domu najlepiej. milego dzionka Okowitko Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 06.07.05, 16:08 No właśnie, mój stary też chyba by nie był zadowolony gdybyś tak w kuchni ... po szafkach tej kawy szukał. Niech zostanie jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai o rany,lece czytac! 06.07.05, 17:10 ja kocham argumenty i przemyslenia okowity~ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 06.07.05, 17:11 ale piekny watek! wiwat okowita! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 06.07.05, 22:45 Okowitko czy pamietasz film ,chyba Felliniego "Odrazający,brudni zli" ???,tam wlasnie gosc przyprowadzil do domu kochanke i spali w trojke w lozku,bardzo ciekawie to wygladalo hehe,oczywiscie to byl film,w zyciu to sie nie zdarza hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 06.07.05, 22:47 aleks,tez ci glupoty do glowy przychodza wieczorami! Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 07.07.05, 06:32 Aleks co też Ci do głowy przychodzi.... olaboga. Moje fantazje erotyczne obracają się wyłacznie w sytuacjach dwuosobowych i różnopłciowych.....możem zacofana ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ¸,+°´° +,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+, 07.07.05, 09:24 hi hi hi na pewno jesteś zacofana, no ale ja mam niestety tak samo, ale fantazje innych nie gorsza mnie i nie dziwią, wiecie jak jest, to chemia, kwestia potrzeb :), a niewyzycie seksualne prowadzi do dewiacji i agressji, niech nawet sa burdele, aby zadny zboczeniec za mną nie łaził :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 07.07.05, 09:25 he he taki temat od rana, i skąd tu teraz chłopa wziąć? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 07.07.05, 10:42 co Wy tak,pytalem tylko czy pamietacie film i opisalem jedna ze scen,zreszta i tak mam za wazkie lozko hehe pozdrawiam ,bez zadnych podtekstow > aleks 44 Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 07.07.05, 14:22 Co tam łóżko. Pamiętasz tę piosenkę ?... "i całowałem raz po raz wśród łanów, wśrod jęczmienia" ...i tak trza marzyc a nie o jakims seksie grupowym....bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 07.07.05, 18:03 wlasnie romantycznie trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 07.07.05, 22:44 jak znowu grupowy,macie wszystkie jakies kosmate mysli hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 08.07.05, 02:10 Bo widzisz Aleks,sobota sie zbliza,a przed sobota to i bure mysli co poniektorym {mnie Tez}po glowie chodza,hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 08.07.05, 05:13 a feeeeeeeeeeeeeeeeee,zajac sie koszeniem trawnikow,ogrodem ,a nie takimi roznymi rzeczami heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 08.07.05, 10:21 jakie feeeeee ???????,Ty wiesz co to glod hihi,a swoja droga znasz powiedzenie; glowa lysieje ........,ja na szczescie,jeszcze troche wlosow mam hehe milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 08.07.05, 10:29 he he he, to miłego dzoinka i udanego seksu :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 08.07.05, 10:32 oooo dziekuje, wzajemnie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 08.07.05, 17:44 hoho czego wy tu sobie zyczycie heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 08.07.05, 22:19 bo to jest zycie ,a my wiemy co jest dobre hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 09.07.05, 05:16 grunt ze sie wie! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸ 09.07.05, 20:07 cmok,jak humorek? Odpowiedz Link Zgłoś