grodek1 19.07.05, 13:29 Co robisz w Weekend, kiedy masz wolny Czas, jesli nie masz zadnego pomyslu, to przyjedz do Nas do Grybow, Zapraszamy www.grybow.free.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grodek1 Re: Weekend 19.07.05, 21:24 Czy u Was w Jaslo tez jest Weekend ? Znacie wogole to Slowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Weekend 19.07.05, 21:28 a co ty taki dowcipny jak szczypiorek na wiosnę, he? i tak weekendy lepsze są nad morzem :) i bądź taki do przodu, bo czasem ci z tyłu zabraknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Weekend 19.07.05, 21:31 No, wiesz Zuzanna 6, normalnie to powinienem napisac Czas Wolny, to chyba kazdy rozumie, ale Weekend, ze Ty Zuzanna rozumiesz, tego sie nie spodziewalem po Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Weekend 19.07.05, 21:35 hmmm, no widzisz, ze nie mozesz sobie ufać :) nie znasz sie na ludziach :) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Weekend 20.07.05, 03:50 cudowna wymiana.... Zuzanna znokaltowala w 1.3sek primusa. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Weekend 20.07.05, 04:31 ouimet napisał: > cudowna wymiana.... Ha,ha.... też mi się podoba. Takiego kogos jeszcze nie widzieliśmy. Gródek, jestem Twoją fanką !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moco7 Re: Weekend 20.07.05, 13:14 Okowita jest kolekcjonerką dziwolągów i stąd ta nie do końca uświadomiona fascynacja grodkami,jarmulkami,cuskimi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: Weekend 20.07.05, 14:22 To tak bez związku z Twoją wypowiedzią Moco i w ogole to chyba bez sensu ale czuję ogromną chęc by zaśpiewac......... "pamiętam ten dzień, jak dziś padał deszcz a ty stałeś tuż obok mnie"............ Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Weekend 21.07.05, 02:44 okowita > "pamiętam ten dzień, jak dziś padał deszcz a ty stałeś tuż obok > mnie"............ faktycznie.Lalo jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
grodek1 Re: Weekend 20.07.05, 14:48 Zuzanna 6, piszesz, i takweekendy sa lepsze nad morzem, a ja myslalem, ze przy morzu, to co Ty Zuzanna fruwac ? potrafisz, ze piszesz nad ( ponad ) morzem, weekendy sa najlepsze, nad morzem na jakiej wysokosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Weekend 20.07.05, 17:27 hi hi hi, wiesz kochany, bo tak jest prawidłowo po polsku, odpoczywamy nie przy morzu, tylko nad morzem :) a jak trzeba to i fruwac umiem :) kiedyś przy kasie, taki filozof jak ty ( z całym szacuniekm do ciebie )prosił o bilet " do Ustce", pani zwróciła mu uwagę, ze nie do Ustce tylko "do Ustki", a on na to w twoim stylu: ale ja nie nie mieszkam w Ustki, tylko w Ustce " :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Weekend 20.07.05, 17:30 dzięki moco7 za wyjasnienie, a juz się martwiłam, ze Okowitka mnie nie poluibiła :) Odpowiedz Link Zgłoś