ellenai 26.07.05, 16:59 u nas pada deszcz!!!!!!!!!! huraaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 17:01 to macie fajnie,u nas w Gorlicach ,chyba okolo 12 przez moment mocno padalo,ale potem wyszlo sloneczko Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 17:03 zeby jak najdluzej padalo!!!!!!! bo strasznie sucho mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 19:03 Oby jak najdluzej u Nas sucho bylo :P Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 19:07 ciesze się Elle, poczujesz ulgę, okropne upały przezyłas a u nas dzie w dzien cieplej, dzis padało tylko rano ech, wraca lato Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 19:27 e tam,niech Jej troszke poleje,bedzie miala trawke do koszenia Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 19:42 jutro jade nad morze z noclegiem, ma byc lato, planujemy trdycyjne ognisko Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 19:55 a ile sam nocleg ???pytam z ciekawosci bo chcialem sie dowiedziec jakie sa ceny np.malego domku, nie daleko od morza Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 20:06 oj jest duzo róznych ogłoszeń w internecie, poczytaj i sa wolne pokoje wiesz ja jestem stąd, zawsze jade do kogos stąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 20:12 aleks moglabym spytac znajomej ktorej kolega wynajmuje kwatery na wakacje nad morzem,chcesz? deszczem strasznie sie ciesze,to naprawde ulga taka temperatura teraz Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 20:14 zapytaj ,bardzo Cie prosze,moze jak by mi czas i finanse pozwolily ,to moze bym na morze popatrzyl Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 20:25 oki aleks zapytam napewno i dam ci znac co bede wiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 21:57 wiesz aleks nie zbyłam cie, ale jest mnóstwo pensjonatów, domków hoteli w Ustce i zawsze sa wole pokoje i wszystko dokłdnie jest opisane mozesz rezerwowac, mozesz jechac w ciemni i tak zawsze znjadziesz baze a ceny sa od 30 zł od osoby do 80 zł, wiesz to zalezy ooczywiście od luksusu, a jeszcze inaczej mozna dogadywac sie z prywatnymi domkami, sa tez ceny od pokoju, nie od osoby, nie bardzo sie tym interesuje, a nie chce cie w bład wprowadziasz rzucasz hasło - ustka noclegi i czytasz i rezerwujesz Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 22:04 nie, oczywiscie ze nie, drogie sa te pensjonaty i piekne hotele ale w ustce jest duzo domków jednorodzinnych i gospodarze zawsze wezma mniej niz w hotelu w ustce jest srasznie drogie jedzenie kazda rybka, kazda porcja frytek piwko - wszystko drogie bardzo, na tej promenadzie głownej wzdłuz morza wiecie, ludziska popływają, zgłodnieją, w byc w ustce i rybki nie poróbowac, warto wszystkiego popróbowac, ale jak sie jedzie na dłuzej z rodzina to poszukac taniej stołówki, a na plaze brac swoje kanapki Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 22:05 uwielbiam deszcz, tylko on na mnie leci Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 22:20 dzieki serdecznie,popatrze,jak mnie najdzie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 22:57 na co popatrzysz?jak deszcz i snieg leca na zuzanne? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 23:10 juz nie wiem, co nie napisze hi hi hi, to był taki ulubiony moj cytat, a widzicie jaka mi fajna bużka wychodzi? ale fajnie wszystko dzieki wam Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: deszcz!!!!!!!!! 26.07.05, 23:12 to najwazniejsze ze humorek ci przy nas dopisuje! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai aleks 26.07.05, 23:37 a kiedy ty chcialbys mniej wiecej wybrac sie nad to morze?znajoma mowila ze w polowie sierpnia zaczynaja sie luzy,ona mi da telefon do tego znajomego i mozesz sie wszystko dowiedziec,to sa fajni ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: aleks 26.07.05, 23:59 o tak przez kogos tez fajnie, juz gniazdko sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: aleks 27.07.05, 00:14 jeszcze nie wiem,sam nie wiem na ktore morze pojechac,tyle saamo jest nad Adriatyk ,900 pare od nas,ja nie wiem bo to znajomi mowili,a ceny w miare porownywane Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: aleks 27.07.05, 00:18 tak to prawda, u nas wszystko bardzo drogie i najgorzej jak tu sie na pogode nie trafi,w upały jest bosko Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: aleks 27.07.05, 00:20 niestety nie bylem nad morzem,dlatego nie mam porownania Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: aleks 27.07.05, 01:52 Aleks,bylem w Ustce,co prawda dawno temu,ale podobalo mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: słońce 27.07.05, 08:10 pieknie swieci ,dzisiaj mam wolny dzionek co tu robic, moze skoncze mycie okien ale najwaznejsza sprawa to picie rannej kawki Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: słońce 27.07.05, 10:07 ja tez przed wyajzdem najpierw kawka, słońce wychodzi leniwie, mam nadzieje, ze sie rozkręci Aleks, jesli jeszcze nie byłes nad morzem to polecam sie Ustkę, jest duzo atrakcji, jak tu jeszcze nie byłes to tak szybko ci sie nie znudzi, piekny kurort, mile spędzisz czas no ta zmiana klimatu jest ważna, a jakbys był swoim samochode to jeszcze blisko masz Słupsk do zwiedzenia i mozesz wypad do Gdanska zrobić, przyjedż tu, pozwiedzaj cudowne pomorze Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: słońce 27.07.05, 14:02 musze zrobic analize kosztow hehe,potem bede dopasowywal dokad dojade ,bardzo bym chcial nad morze,ale czas pokaze Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: słońce 27.07.05, 16:23 a ja chce do pl wyjechac na chwile i nie moge no to sobie pije kawke poranna i czytam wasze posty! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: słońce 27.07.05, 17:17 mocno swieci,ja pije kawke,nie wychodze nawet,mam zamiar umyc moze z jedno okno,ale mam strasznego lenia Odpowiedz Link Zgłoś
grodek-grybow Re: słońce 27.07.05, 17:49 Tak sobie czytam, gdzie Wy nie chcielibyscie wyjechac, Ellenai nawet do Polski chcialaby przyjechac, no Aleks liczy Pieniadze na jak daleko od domu by mu wystarszyly, no nie bede Wam tym razem zadnych propozycji robil i linkow podawal, ale ja znam taka jeda urlopowa wioske na ktorej wszyscy byscie sie zmiescili i mogli Tani i Dobry Urlop zrobic, no morza tu jeszcze nie ma , ale jest moze. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: słońce 27.07.05, 18:01 aleks wczoraj byl w twojej urlopowej wiosce,nawet mi zdjecia z niej przyslal! ja nie moge przyjechac ale jak tylko bede to sie wybiore do grodka! Odpowiedz Link Zgłoś
grodek-grybow Re: słońce 27.07.05, 18:35 Ellenai, jak czytalem Twoj post, ze chcialabys , ale teraz nie mozesz do Polski pojechac, to ja juz przyglupialem, bo myslale ze tu jest mowa o mnie, ja Ellenai, mam taka sama sytuacje jak Ty, tylko w innym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: słońce 27.07.05, 20:06 to Ty chcesz na urlop przyjechac do Grodka tak???? tylko nie Masz kiedy,ale plusem jest to ,ze nie musisz leciec nad Atlantykiem,jak Ellen Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai grodek to gdzie ty jestes? 27.07.05, 20:18 nie w grodku?napewno jednak masz blizej niz ja do grodka! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: grodek to gdzie ty jestes? 27.07.05, 20:32 gdzies mi sie obilo,ze to miasto gdzie jest duzo czerwonych latarni Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: grodek to gdzie ty jestes? 27.07.05, 20:50 hm,a skad ty takie wiadomosci czerpiesz heheh Odpowiedz Link Zgłoś
grodek-grybow Re: grodek to gdzie ty jestes? 27.07.05, 21:12 Ellenai, ja jestem w www.hamburg.de No , tylko dla tych, co nie beda kasowac mojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: grodek to gdzie ty jestes? 27.07.05, 21:22 o rany! no niezle,to ty juz chyba tam na stale ,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: grodek to gdzie ty jestes? 27.07.05, 21:31 z netu,Ellenku,zreszta zawsze jak czytalem ,to mowiona ze piekne, portowe , z dzielnica czerwonych latarni Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: grodek to gdzie ty jestes? 27.07.05, 21:33 hehe no to gdzie to po tym necie chodzisz heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: grodek to gdzie ty jestes? 27.07.05, 21:36 w necie nie ma granic,moze jedynie jezykowe hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: grodek to gdzie ty jestes? 27.07.05, 21:37 hehe to fakt,swieta racja! Odpowiedz Link Zgłoś