Dodaj do ulubionych

Gródek Nad Dunajcem

07.08.05, 18:53
Mam pytanie, czy lubicie Gródek?, czy często przyjeźdżacie na wakacje do tej
szalone wioseczki. Co lubicie robić, i gdzie spędzać czas.Ja mieszkam w
Krakowie i od 25lat co roku jestem w Gródku, może- jeśli tam spędzaliście
czas się poznaliśmy( lub byliśmy w tym samym czasie i w tym samym miejscu).
Zagadajcie. Pozdrawiam
Karolina
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Gródek Nad Dunajcem 07.08.05, 19:01
      pewno ze lubimy grodek,przynajmniej ja!kocham kazda beskidzka gorke w grodku,w
      grybowie,wszedzie,na wakacje do pl nie przyjezdzam niestety,ale wybiore sie
      napewno ,tylko nie wiem kiedy
      • aleks44 Re: Gródek Nad Dunajcem 08.08.05, 10:33
        bylem kiedys tam ,moze dwa tygodnie temu,jechalem z Grybowa do Gorlic,troche
        sie zmienilo,przez te kilka lat,od chwili kiedy ostatni raz tam bylem,poprawila
        sie droga ,ale i tak brakuje kilkaset metrow asfaltu od strony Ropy.Poza tym
        ladna miejscowosc duzo nowych domow,ladny kosciol,na zewnatrz ,bo w srodku nie
        bylem,dalej jadac w kierunku na Rope ladny widok na Szymbark,okolica OK.
        • aleks44 Re: Gródek Nad Dunajcem 08.08.05, 10:39
          mala poprwka,a wlasciwie duza teraz doczytalem,ze chodzilo o Gródek nad
          jeziorem Rożnowskim hehe,a ja opisalem Gródek kolo Grybowa przepraszam.
          Jezeli chodzi o ten nad Dunajcem, to tez na wczasach tam nie bylem ,ale wiem ze
          jest ladnie i dobre warunki,jest gdzie sie zatrzymac,zjesc,tylko ze duzo
          ludzi,a to czasami troszke przeszkadza.
          • ellenai Re: Gródek Nad Dunajcem 08.08.05, 17:03
            strasznie duzo tych grodkow! nic sie nie martw aleks!mozna sie pomylic z
            latwoscia
    • forum4 Re: Gródek Nad Dunajcem 11.08.05, 11:21
      Właśnie wybieram się tam na długi weekend. Mam nadzieje że pogoda dopisze. Co mówią starzy górale o najbliższych dniach ? . Czy nie wiecie jaka jest teraz woda w jeziorze . Zdaje mi się że nieraz w sierpniu po opadach robi się tam jakiś syf.
      Do zobaczenia nad wodą :)
      • ellenai Re: Gródek Nad Dunajcem 11.08.05, 16:48
        nie mam pojecia jaka pogoda ma byc na najblizsze dni,ale mam nadzieje,ze
        wyprawa ci sie uda nad wode,cieszy ze ludzie wyjezdzaja w te strony!
      • karusia00 Re: też będę teraz w Gródku 11.08.05, 20:04
        No to miłego wypoczynku, pogoda jest zamówiona, więc musi być ładnie. no to do
        zobaczenia
        • majak_m Re: też będę teraz w Gródku 12.08.05, 12:23
          I ja rowniez musze sie przyznac ze weekend spedze w Grodku. Zdjec niestety z
          tego pobytu nie bedzie, bo to wieczor kawalerski (dosyc dlugi hehehe), a bardzo
          chce sie wybrac na ten slub :P
          • ellenai Re: też będę teraz w Gródku 12.08.05, 17:02
            hoho,wiekszosc forumowiczow w grodku bedzie na weekend!
            • majak_m Re: też będę teraz w Gródku 14.08.05, 21:14
              Krotko, ale zawsze cos. Pogoda nawet calkiem calkiem. Na jutro planow nie mam,
              ale pewnie nudzic sie nie bede.
              P.S. Wieczor kawalerski sie udal na 200% Dobrze ze nie wzialem aparatu bo by
              mnie kusilo ;) zatem wszystko wskazuje na to, ze w przyszla sobote baluje na weselu.
              • ellenai Re: też będę teraz w Gródku 14.08.05, 21:31
                no prosze majak! a powiedz mi gdzie to wesele bedzie?w ogole ile wynosi koszt
                sredniego wesela w pl teraz?moj brat chce sie zenic w przyszym roku i troche
                sie przerazam kosztami..............
                • dunajec1 Re: też będę teraz w Gródku 15.08.05, 00:25
                  Majak,na swoim weselu bedziesz?
                  Cos Ci powiem,tz.wg. slowackiej piosenki,
                  "..kolesa sa obracaju
                  przenicka sa mele,mele
                  moja mila sa widawa pojdem na wesele..."
                  Mysle ze nie trudne do zrozumienia.
                  • ellenai Re: też będę teraz w Gródku 15.08.05, 02:56
                    o na spiewy cie wzielo ehehe
                    • majak_m Re: też będę teraz w Gródku 15.08.05, 10:12
                      Spokojnie, to nie bedzie moje wesele, a jedynie bardzo bliskich znajomych :)
                      Wesele bedzie w Wieloglowach, co do kosztow to teraz sie nie orientuje co i ile
                      kosztuje. Mysle ze tak srednio to z 90zl od osoby trzeba dac.
                      • ellenai Re: też będę teraz w Gródku 15.08.05, 18:36
                        o kurcze to drogo jak na moj gust!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka