Dodaj do ulubionych

Jak ziom przemyca trawę.

01.12.05, 15:06
www.maxior.pl/?p=index&id=4452&5
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Jak ziom przemyca trawę. 01.12.05, 16:40
      hehhehehe dobre ! heheh ale konwersacja!
      • atsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 01.12.05, 16:48
        efektu by nie był!
        • ellenai Re: Jak ziom przemyca trawę. 01.12.05, 17:01
          heheh no dobrze oddaje poziom intelektualny owych panow heheh
          • atsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 01.12.05, 17:39
            ellenai napisała:

> heheh no dobrze oddaje poziom intelektualny owych panow heheh

Intelektualny poziom ziomala? :)
            • ellenai Re: Jak ziom przemyca trawę. 01.12.05, 18:39
              obu rozmawiajacych
              • atsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 01.12.05, 19:28
                Najprościej byłoby odłożyć słuchawkę.Tak czy inaczej oddaje "urok" rozmów ziomali :)
                • ellenai Re: Jak ziom przemyca trawę. 01.12.05, 20:23
                  heheh wlasnie! a ziomale sie morduja i morduja nawzajem ciekawa rozmowa heheheh
                  • atsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 11:15
                    No to posiedzim, pogwarzym,tatuaże pokarzym. :)
                    • zuzanna6 Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 11:55
                      hihi hi no dobre to dobre
                      • atsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 16:12
                        Ale chyba mija już moda na tatuaże
                        • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 16:20
                          to zalezy gdzie,widzialem ladna dziewczyne,z paskudnym tatuazem,chyba sama sie
                          nie widziala,bo by to ukryla.
                          • atsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 16:29
                            Lubię małe ładne tatuaże ale u kogoś,sama nie dałabym się "podziargać"
                            • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 16:47
                              hihi ja tez,ale u plci pieknej
                              • atsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 16:53
                                Takiego małego motylka czy wielką kotwicę?
                                • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 16:56
                                  u panienki kotwica i napis JW 1330 to chyba przesada,oczywiscie tylko maly
                                  motylek i to tam... na łydce hihi
                                  • atsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 17:13
                                    By później powiedzieć, że się zajmujesz ornitologią?
                                    • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 19:52
                                      lubie ptaki,motyle tez sa piekne,bardziej kolorowe
                                      • ellenai Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 21:22
                                        ja najbardziej lubie kury! o
                                        a tatuazu nie mam! cmok
                                        • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 21:32
                                          nie powiem ja tez lubie kury,tylko zalezy czy miesne ,czy rosolowe,ale miesa
                                          jest wiecej niz na kurczaku hehe,a tatuazu tez nie mam
                                          • atsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 21:40
                                            Dwie ryby siną krwią kute na piersi chciałam by piękny sobie zrobił ale nijak
                                            go do tego namówic nie mogę.A ptactwo coraz mniej lubię,źle mi się kojarzy :)
                                            • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 21:45
                                              sprobuj na snie igla lub agrafka,potem wyjedz na kilka dni z domu,jak wrocisz
                                              to mu przejdzie ibedzie OK.
                                              • atsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 04.12.05, 22:09
                                                dobra a jak on mi w rewanżu też to samo zrobi? a nie motylka?
                                                • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 05.12.05, 08:44
                                                  to co ? wkleisz zdjecie na forum i zapytasz "czy sasiadka ladnie wyglada"
                                                  przeczytasz i potem zadecydujesz czy zabic meza ,czy dac mu zyc.
                                                  • atsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 05.12.05, 09:00
                                                    Za dwie ryby siną krwią kute pójśc siedzieć?To nie dla mnie.Mam klaustrofobie.:)
                                                  • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 05.12.05, 09:14
                                                    tez nie lubie ciasnych pomieszczen,ale moze bo Cie nie podal do sadu
                                                    moja zona zawsze mowi ,ze meza trzeba sobie wychowac hehe
                                                  • atsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 05.12.05, 09:17
                                                    Masz mądrą żonę!!!!!!A udało się jej? :)
                                                  • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 05.12.05, 09:18
                                                    oczywiscie ,nie widac ?????
                                                  • atsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 05.12.05, 09:55
                                                    Przyjadę do niej na korypetycje OK? :)
                                                  • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 05.12.05, 23:12
                                                    nie ma sprawy,powiedz kiedy hehe
                                                  • aktsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 12.12.05, 14:57
                                                    Zgodziła by się?
                                                  • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 12.12.05, 18:14
                                                    mysle ze tak,jak chcesz porozmawiam nia hehe
                                                  • aktsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 12.12.05, 18:47
                                                    Ciekawe jaki Ty masz w tym interes? :)
                                                  • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 12.12.05, 20:05
                                                    doszkolic sie i byc jeszcze lepszym,to jest moj zyciowy cel
                                                  • aktsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 12.12.05, 21:02
                                                    "Cierpliwosci-trawa z czasem zamienia się w mleko."
                                                  • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 12.12.05, 21:11
                                                    tak,ale tylko w krowach
                                                  • aktsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 12.12.05, 23:44
                                                    "Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy nie wiesz co dostaniesz"
                                                  • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 13.12.05, 16:52
                                                    zgodze sie ,ale czasem jak sie ma nosa, to czlowiek troszeczke moze przewidziec
                                                  • aktsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 15.12.05, 09:07
                                                    Mówisz o kbiecej intuicji?
                                                  • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 15.12.05, 19:31
                                                    nie jednej zaszkodzila
                                                  • aktsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 15.12.05, 19:34
                                                    Rozwiń bo ja blondyna jestem :)
                                                  • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 15.12.05, 19:43
                                                    nie rozwine ,piiiiiiii
                                                  • aktsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 15.12.05, 19:50
                                                    Jeśli w życiu chcesz być szęsliwy nie bądź uparty ani złosliwy :)
                                                  • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 15.12.05, 19:57
                                                    zlosliwy nie jestem,no moze tak troszeczke,ale jest to powiedzialbym oznaka
                                                    sympatii,nic zawistnej zlosliwosci
                                                  • aktsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 15.12.05, 20:20
                                                    podobno żłośliwość jest miarą inteligencji :)
                                                  • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 15.12.05, 20:28
                                                    moze ???? ,ale nie u mnie hehe
                                                  • aktsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 16.12.05, 09:45
                                                    Podobno w testach IQ były pytania dotyczące seriali.Odpadłabym albo miała ich tyle ile wynośi temperatura w moim mieszkaniu :)
                                                  • aleks44 Re: Jak ziom przemyca trawę. 16.12.05, 16:17
                                                    u mnie tez chlodno hehe,ja seriali nie ogladam,a testu IQ nie robilem,ze
                                                    strachu hehe
                                                  • aktsieta Re: Jak ziom przemyca trawę. 16.12.05, 16:50
                                                    :))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka