majak_m 01.12.05, 15:57 Chritmas Lights To sie ktos niezle naglowkowal nad sterowaniem tymi lampkami hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Swiatecznie 01.12.05, 16:17 hehe fajne to wyszukales! takie cos to tylko tutaj mogli zmontowac heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Swiatecznie 01.12.05, 22:12 juz to slyszalem,ale bardzo mi sie podaba ten utworek musze go sobie przegrac Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Swiatecznie 01.12.05, 22:15 nie znalam tego wczesniej! utworku nie mam niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Swiatecznie 01.12.05, 22:32 nie da rady sciagnac,zostanie mi tylko link hehe,dobre i to Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Swiatecznie 02.12.05, 15:49 poslucham sobie i tak,ale co wlasne to wlasne hehe Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: fakt!n/t 02.12.05, 17:52 Próbowałem to ściągnąć, ale link zmienia sie co sesję i już nie odpala we flashgecie. Spróbuję to znaleźć gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: Swiatecznie 02.12.05, 19:23 Co te gry robia z ludzi? www.linkshard.com/Link.asp?ID=756 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Swiatecznie 02.12.05, 21:10 jejciu jaki fajny domek, super swiatełka, chciałabym tak mieć he he he no gry robią wodę z mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Swiatecznie 02.12.05, 21:34 e tam ja sobie lubie pograc chociaz bardzo rzadko gram Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Świątecnie - Gloryjo... Gloryjo..! 03.12.05, 18:02 www.trebunie.pl/mp3/jezusicek.mp3 A coby zaśpiywać, tom trza słowa znać: " Jezusicek". Jo Wos tu wartko naucem, jesce przedŚwiętami Bozego Narodzynio, hehe. Jezusicek malusiyńki, malusiyńki, Na sianku połozony. Płace z zimna śród stajynki, śród stajynki Bóg na ty świat dzielony. A Maryjo popłakuje, Józef stary sie nerwuje nad chudobnościom swego synecka. Nie płac Paniynko Maryjo, Prosom Janieli Gloryjo, Gloryjo. Kuba skocył po gęsiołki, po gęsiołki I przyniós stare basy. Kie pociągnon po nik smyckiem, po nik smyckiem, Posły nuty nad lasy. Te krzesane i ozwodne, Stare nuty Sabałowe, Cudne, wesołe, Janosikowe. Jaze Józef podryguje, a Maryjo sie raduje, Gloryjo! Piykne , he? A teroz ucyć sie i przy dzrzywku we Wilijom śpiywać! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Świątecnie - Gloryjo... Gloryjo..! 03.12.05, 18:04 piekne! ciupazko piekne! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Świątecnie - Cicha Noc... 08.12.05, 09:55 ..Święta Noc...: www.christkindlesmarkt.de/markt_live/song_ruf_03.html Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Świątecnie - Cicha Noc... 08.12.05, 14:28 LInk do kolęd: www.wigilia.pl/cid6.php#Scene_1 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Świątecnie - Cicha Noc... 08.12.05, 15:54 o koledy swietnie ciupazko kochana!!!!!!!!! dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Świątecnie - "WATRA".. 09.12.05, 19:33 Składa internautom najlepsze zyczenia i zaprasza na program świąteczny wigilijny w TYP. Koncert zatytułowany "Zaczarowana Kolęda". W programie będzie m.in. akcent góralski. Wystąpi Andrzej Brandstatter oraz Hania Chowaniec Rybka i Basia Gąsienica Giewont. Oprócz naszych artystów - same sławy: Anna Dymna, Edyta Bończak, Irena Santor, Andrzej Piaseczny, Paweł Kukiz, Michał Wiśniewski i Zbigniew Zamachowski. Andrzej Brandstatter wraz przyjaciółmi wykona kolędę Ej, Malućki, Malućki... Emisja programu w wieczór wigilijny w programie drugim TVP o godzinie 19. A na te święta Andrzej Brandstatter składa wszystkim Internatom zaglądającym na Watrę życzenia: www.watra.pl/kultura.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Świątecnie - "WATRA".. 09.12.05, 19:49 www.trebunie.pl/mp3/Dobrze_.mp3 Kiedy ześ sie Jezu pod Giewontym zrodziył bedzies w biołyk potkak i cuzecce chodziył. I mioł na mój dusik z piórkiym kapelusik Ej, kolęda, kolęda.(2 razy) A jak se podrośnies Jezusicku słodki Pokozemy Tobie, ka rosnom siarotki. I biołe leluje, ka oreł króluje, Ej, kolęda, kolęda (2 razy) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Świątecnie - 21.12.05, 17:26 Koleb ze sie koleb, Kołysecko sama, Coby choć kwilecke, Odpocnyna mama... Bo bez całom nocke, Jezuska lulała, Kołys ze sie kołys, Coby se pospała... My zaś po cichućku, Będziemy mu nucić, Coby sie nie musioł W samotności smucić... Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ciupazko piekne to twoje koledowanie jest! n/ 22.12.05, 09:54 Nie moje, nie moje, ludowe starodowne oiykne, teroz w wykonaniu Trebuni Tutków: www.trebunie.pl/teksty_08.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ciupazko piekne to twoje koledowanie jest! n/ 22.12.05, 18:07 ale ty ciupazko wiesz gdzie te kolendy sa!cmoki Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ciupazko piekne to twoje koledowanie jest! n/ 28.12.05, 10:14 Majakowi i Wam www.m-jak-milosc.pl/download.php?id=piosenka_swiateczna_mjm.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ciupazko piekne to twoje koledowanie jest! n/ 28.12.05, 16:23 wlasnie sobie slucham tej pioseneczki! dzieki ciupazko! super jest! ja takich rzeczy nie znam i z przyjemsnoscia poznam i poslucham! dzieki Odpowiedz Link Zgłoś