Dodaj do ulubionych

Robie przerwe....

04.12.05, 17:18
musze cos zalatwic,ale jeszcze potem wpadne
czesc
Obserwuj wątek
    • atsieta Re: Robie przerwe.... 04.12.05, 17:44
      Tez mi tchu brakowało!Miłej zabawy :) hihi
      • ellenai Re: Robie przerwe.... 04.12.05, 17:52
        no to ja teraz na to wszystko przyszlam heheheh ale fajnie!
        • aleks44 Re: Robie przerwe.... 04.12.05, 20:25
          stare przyslowie pszczol mowi"kto pozno przychodzi ,ten sam ...ziemniaki obiera
          ale dobrze za przyszlas
          • ellenai Re: Robie przerwe.... 04.12.05, 20:51
            e no musze w nocy spac,heheheh
            • aleks44 Re: Robie przerwe.... 04.12.05, 21:20
              zartowalem,ale pomoc sie czasami przyda
              • atsieta Re: Robie przerwe.... 04.12.05, 21:45
                Aleks nie szukaj wszędzie oparcia :)
                • aleks44 Re: Robie przerwe.... 04.12.05, 21:47
                  nie wszedzie tylko u Ellen,Ona jest jak siostra hehe
                  • atsieta Re: Robie przerwe.... 04.12.05, 22:14
                    Zaprawdę powiadam nie kłamcie tu Aleks, a będziecie jeszcze długo na tym forum pisać.Siostra powiadacie,OK :)
                    • ellenai Re: Robie przerwe.... 05.12.05, 00:13
                      hehe aleks,cmoka masz!atsieta ty tez! aleks dlugo tu pisal,dlugo bedziesz mam
                      nadzieje pisac i ty,cmoki
                      • atsieta Re: Robie przerwe.... 05.12.05, 08:53
                        I ja robie przerwę, muszę wyjechać na kilka dni.
                        • aleks44 Re: Robie przerwe.... 05.12.05, 09:10
                          szkoda ,a juz sie do Ciebie przyzwyczailem,ale kiedys wrocisz hehe
                          • atsieta Re: Robie przerwe.... 05.12.05, 09:21
                            Wyjeżdzam po południu, wracam za kil;ka dni,max tydzień.
                            • aleks44 Re: Robie przerwe.... 05.12.05, 09:25
                              jakos wtrzymam hehe 3 maj sie
                              • aleks44 Re: Robie przerwe.... 05.12.05, 09:40
                                lece na zakupy,milego dzionka
                                • atsieta Re: Robie przerwe.... 05.12.05, 09:48
                                  BYYYYWWWAAAJ ! :)
                                  • aleks44 Re: Robie przerwe.... 05.12.05, 11:03
                                    juz jestem,ale skleroza to taka choroba,przy ktorej bola nas nogi.....
                                    mialem sie zapytac w kwiaciarni o nawoz do orchidei,bo przeczytalem na forum
                                    ogrod,o tych roslinkach,moze jeszcze uda mi sie ja troszeczke "ocudzic",a jesli
                                    nie,to bedzie kolejna czerwona kartka
                                    • atsieta Re: Robie przerwe.... 05.12.05, 12:31
                                      Mamy jakies kwiatki ale napewno to nie są orchide więc nie pomogę.
                                      • aleks44 Re: Robie przerwe.... 05.12.05, 13:11
                                        juz teraz jestem madrzejszy hehe
                                        • aleks44 Re: Robie przerwe.... 08.12.05, 00:09
                                          uciekam,bo leci na Pink Floid na "ale kino"musze to ogladnac
                                          czesc do jutra !!!!
                                          • ellenai Re: Robie przerwe.... 08.12.05, 03:57
                                            o pink floyd to warto ogladnac!wlasnie mikolaj ma cos przyniesc pink floyd dla
                                            mojego meza hehe
                                            • aleks44 Re: Robie przerwe.... 08.12.05, 11:54
                                              napisalem z bledem Pink Floyd ,na szczescie wiedzialas o jaki zespol chodzi hehe
                                              ten film nakrecono chyba kilkanascie lat temu,ale mnie sie udalo go obejrzec
                                              dopiero w tym roku,drugi raz !!! Sciana ,Mur jak kto woli urywki byly
                                              wykorzystane na imprezie Berlinskiej,w rocznice zburzenia Muru Berlinskiego.
                                              Chyba utwor wszechczasowy,mam na CD i czeso slucham,lubie go
                                              • ellenai Re: Robie przerwe.... 08.12.05, 16:37
                                                literowki nie sa problemem do odczytania w wielu wypadkach no i kazdemu sie
                                                zdarzaja!
                                                a to mikolaj ma przyniesc Pink Floyd Live at the Pompeii,sciana juz w domu jest
                                                hehehhehehe
                                                • zuzanna6 Re: Robie przerwe.... 08.12.05, 17:31
                                                  a ja bym chciała plytę Ani Jantar, albo Maryli Rodowicz

kurcze ateistka czytana od tyłu jest zdolna moze poszuka troche mi takich
                                                  piosenek, co?
                                                  • ellenai Re: Robie przerwe.... 08.12.05, 19:26
                                                    ja mam dwa utwory anny jantar na kompie,podeslac ci?nic nie moze wiecznie trwac
                                                    i wielka dama tanczy sama,a masz moze "spoczac" i tyle slonca w calym miescie?
                                                  • zuzanna6 Re: Robie przerwe.... 08.12.05, 19:50
                                                    o rany, dawaj elle

uwielbiam te stare piosenki
                                                  • ellenai polecialy n/t 08.12.05, 20:15
                                                    p
                                                  • zuzanna6 Re: polecialy n/t 08.12.05, 20:16
                                                    ech, dzieki
                                                  • zuzanna6 Re: polecialy n/t 08.12.05, 20:18
                                                    a pan aleks zrobił sobie przerwę i pewnie nawet nie wie, ze dziś w tvn pogode
                                                    pokazywali na zywo z beskidu niskiego, alez piekne widoki i pokazywali Gorlice,
                                                    sliczne miasteczko
                                                  • ellenai Re: polecialy n/t 08.12.05, 20:37
                                                    hehe on sie wybral na wycieczke ale mi piekne zdjecia przyslal na skrzynke!
                                                  • aleks44 Re: polecialy n/t 08.12.05, 23:05
                                                    moze i mnie widzialas hehe,podobno pokazywali wyciag na Magurze,ale tam sniegu
                                                    jak na lekarstwo,ale jak dosypie ,to bedzie frajda
                                                  • ellenai Re: polecialy n/t 08.12.05, 23:22
                                                    no to wezcie sobie nasz snieg i nasze zimno!
                                                  • aleks44 Re: polecialy n/t 08.12.05, 23:25
                                                    dziekuje, wole jak tak jest najwyzej do - 10
                                                  • ellenai Re: polecialy n/t 08.12.05, 23:55
                                                    ja tez ale mnie sluchac cos nie chce!
                                                  • aleks44 Re: polecialy n/t 09.12.05, 09:26
                                                    nie moglas sie osiedlic na Florydzie ,tam chyba cieplej
                                                  • ellenai Re: polecialy n/t 09.12.05, 16:17
                                                    wlasnie tak wyszlo ze floryda nie wchodzila w plany i raczej wchodzic nie
                                                    bedzie,za goraco jest tam w lecie i wilgotno,tutaj goraco ale za to wilgoci nie
                                                    ma i wole wiejskie tereny a na florydzie to w wiekszosci emeryci sa! e
                                                    nieeeeeeeeeeee na floryde to nie,predzej do kalifornii
                                                  • aleks44 Re: polecialy n/t 09.12.05, 22:35
                                                    bedziesz w Kaliforni zlota szukac ????
                                                  • ellenai Re: polecialy n/t 09.12.05, 23:02
                                                    hehe faktycznie to dobry pomysl!
                                                  • aleks44 Re: polecialy n/t 09.12.05, 23:20
                                                    pewnie pierwsza nie bedziesz
                                                  • dunajec1 Re: polecialy n/t 10.12.05, 00:41
                                                    Ellen,masz racje,Floryda to duchota ze hej,bylem i w lecie i w zima,to wiem.
                                                    A California? Podobno "...nigdy nie pada deszcz w Californi..."ale czy to
                                                    prawda to nie wiem,wiesz cos na ten temat?
                                                  • ellenai Re: polecialy n/t 10.12.05, 05:28
                                                    nie wiem nigdy nie bylam w californii heheh! deszcz to nie pada i w colorado!
                                                    a co do zlota to byli inni i wykopali wszystko spoznilam sie ponad 100 lat cmok
                                                  • aleks44 Re: polecialy n/t 10.12.05, 09:09
                                                    nie trac nadziei moze cos zostawiali dla potomnych
                                                    to bogaty kraj i ludzie tak do spodu nie zabieraja wszystkiego hehe
                                                  • aleks44 Re: musze zrobic obiadek.. 13.12.05, 17:46
                                                    na jutro,wiec mnie chwilke nie bedzie ,ale jeszcze wpadne
                                                    czesc
                                                  • aktsieta Re: musze zrobic obiadek.. 13.12.05, 17:57
                                                    jaki przezorny!Na jutro?Pomyślałby kto? :)
                                                  • aktsieta Re: musze zrobic obiadek.. 13.12.05, 18:02
                                                    Też zrobie przerwe spalając energie na basenie."Całe szczęście że biedronka jest tak blisko" więc nie ma problemu z obiadkiem. :)(żartowałam)
                                                  • aleks44 Re: musze zrobic obiadek.. 13.12.05, 18:34
                                                    ja w Biedronce kupuje duuuzo jogurtow,recznki kuchenne,mleko,czasem pieczywo
                                                    natomiast miesko ,kupuje w innych sklepach
                                                  • aktsieta Re: musze zrobic obiadek.. 13.12.05, 18:55
                                                    Jedynie kawę " O poranku"
                                                  • aleks44 Re: musze zrobic obiadek.. 13.12.05, 19:12
                                                    pije tylko rozpuszczalna,za smietanka,ale tamtej nie znam
                                                  • aktsieta Re: musze zrobic obiadek.. 13.12.05, 20:39
                                                    30% prawdziwej.
                                                  • aleks44 Re: musze zrobic obiadek.. 13.12.05, 20:42
                                                    ale pewnie opakowanie ladne hehe
                                                    ale kupilem kiedys w Biedronce taka ,lape ???? nie wim jak to sie nazywa do
                                                    mycia paneli i jestem z tego bardzo zadowolony,bardzo dobrze sie tym
                                                    myje,oczywiscie jakies detergenty uzywac trzeba hehe
                                                    > aleks 44
                                                  • aktsieta Re: musze zrobic obiadek.. 13.12.05, 21:13
                                                    powiem Ci na ucho nie lubię biedronki.
                                                  • aleks44 Re: musze zrobic obiadek.. 13.12.05, 21:23
                                                    co tu lubiec ,mam pod nosem,wiec tam chodze,gdybym mial inny market to bym do
                                                    niego chodzil,ale z braku laku ....
                                                    ale wlasciwie po jogurty i pieczywo chrupkie,jogurty sa z Bakomy
                                                  • aktsieta Re: musze zrobic obiadek.. 13.12.05, 21:36
                                                    nie lubię markietów szczególnie przed świętami.Potrafią obrzydzić święta.Ciekawe jak dziewczyny wytrzymuja słuchając kolęd przez cały dzień.Płacą im szkodliwe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka