Dodaj do ulubionych

jesteśmy poderzanym elementam:)

19.02.06, 09:46
serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3170505.html
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 19.02.06, 20:04
      chyba sobie zamaluje okna hihi
      • aktsieta Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 19.02.06, 23:13
        nic nie pomoże pluskwy,ukryte kamery,no i sąsiadki które nigdy nie śpią i dlatego dużo wiedzą:)
        • ellenai Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 20.02.06, 02:39
          zamalowane okna to niedobry pomysl!
          • majak_m Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 20.02.06, 09:28
            Po cichu i po ciemku. Lub najlepiej pod prysznicem.
            To sprawdzona Bondowska metoda na pluskwy.
            • aktsieta Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 20.02.06, 09:38

fajna konspira:)
              • aleks44 Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 20.02.06, 15:02
                we dwoje pod prysznicem ......????
                to samo z siebie jest podpadajace, mam kabine 80
                • ellenai Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 20.02.06, 18:25
                  co 80?
                  • dunajec1 Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 21.02.06, 03:11
                    Ja mysle ze 80 cm na 80 cm,no i z tego powodu dwie osoby w tym miejscu to
                    ciasno,ale ja bym nie mial mic przeciwko.
                    • aktsieta Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 21.02.06, 09:30
                      w grupie zawsze rażniej i cieplej :)
                      • aleks44 Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 21.02.06, 20:30
                        to fakt,kabina ma 80x80 cm do tego mam jeszcze zrobione przykrycie z
                        poliweglanu ,zeby sie nie skraplala para wodna w lazience,dlatego jest
                        cieplutko jak w saunie,ale nawet we dwoje to juz jest ciasno hihi,ale grupa ???
                        to lekka chyba przesada hehe
                        • dunajec1 Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 21.02.06, 22:07
                          Aleks,a pamietasz jak do malego fiata weszlo 9-u czy tez 11-u studentow i runda
                          po krakowskim rynku zrobiona ,to moze i pod prysznicem tez by weszlo np na
                          lezaco w klebek to ile? Spora grupka ja mysle.
                          • ellenai Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 22.02.06, 00:08
                            no ale sie lubicie sciskac!
                            • dunajec1 Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 22.02.06, 01:13
                              Nie zawsze i nie wszedzie.
                              • aktsieta Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 22.02.06, 08:13
                                tęsknicie za sciskiem w autobusach w godzinach szczytu.Ale z Was.....:)
                                • aleks44 Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 22.02.06, 13:59
                                  w atobusie nie!!!! mozna w pysk dostac nie wiedzac za co hehe
                                  • aktsieta Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 22.02.06, 14:03
                                    znasz z autopsji?:)
                                    • aleks44 Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 22.02.06, 14:12
                                      hehe nie, bo bardzo malo z autobusu korzystam,ale kolega dostal i nie wiedzial
                                      za co
                                      • aktsieta Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 22.02.06, 14:16
                                        są problemy złożone.Czasami sie zastanawiałam czy to jest torba czy coś innego.Tylko ze względu na wrodzoną mi nieśmiałość niczego nie zrobiłam by nie zwracać na siebie uwagi :)
                                        • aleks44 Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 22.02.06, 14:20
                                          troszke Cie juz poznalem i musze przyznac Jestes bardzo nieśmala hihi
                                          • aktsieta Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 22.02.06, 14:32
                                            Tak jak każda przyzwoita dziewczyna spuszczając sukienkę spuszczam też oczęta:)
                                            • aleks44 Re: jesteśmy poderzanym elementam:) 22.02.06, 17:48
                                              to chyba normalne hihi i o wiele bezpieczniejsze niz patrzec do gory !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka