dunajec1 08.09.06, 23:42 Siedze przed kompem,a po ulicy co kilkanascie minut straz pozarna na sygnale,znaczy sie ze weekend sie zaczal,i co poniektorzy podpalaja swoje sidziby {to nie zart}Tez macie tak wesolo w weekend`y? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felinecaline Re: Weekend? 09.09.06, 11:36 Albo tez dzielni strazacy usuwaja z asfaltu rozsmarowanych na nim "dawcow narzadow"?.... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 weekendy nie do pozazdroszczenia 09.09.06, 12:26 ale why the f**k oni sobie te siedziby podpalają??? Przestępcy ubezpieczeniowi? Bo tak na logikę to niezbyt normalne. Ale jeśli chcą $$$ wyłudzić z insurance to powód jest jasny. A propos pożarów: u mnie na recepcji jest uszkodzony system pożarowy. Co kilka godzin włącza się sam (!!!) a chłopcy z monitoringu już kiedyś prosili, żebyśmy wreszcie kiedyś zrobili porządny pożar, a nie tylko same fałszywe alarmy :D > Siedze przed kompem,a po ulicy co kilkanascie minut straz pozarna na > sygnale,znaczy sie ze weekend sie zaczal,i co poniektorzy podpalaja swoje > sidziby {to nie zart}Tez macie tak wesolo w weekend`y? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Weekend? 09.09.06, 16:01 u mnie cisza,sloneczko pieknie swieci,wprawdzie ptaszki nie spiewaja,za to sasiadke na balkonie slysze.Ma do niej przyjsc syn, ze synowa w odwiedziny i caly blok musi o tym wiedziec.Pewnie rente dostala jade na dzialke,milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Weekend? 11.09.06, 18:07 a ja nieplanowanie wyladowalam na weekend w black hills south dakota! mount rushmore i glowy prezydentnow,przepieknie tam jest!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Weekend? 11.09.06, 23:02 znajac Ciebie,pewnie zabralas ze soba aparat,wiec czekam na jakies zdjecia,prezydenckich glow. >przepieknie tam jest!!!!!!!!!! nie uwierze,dokad nie zobacze hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Weekend? 11.09.06, 23:50 hehe wysle ci w weekend!!!!! heheh zdjecia wyszly swietne Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Weekend? 12.09.06, 09:06 no tak,rzuca wszystko i jada wielki swiat dobrze ze Ellen zdjecia przysle,potem na Twoja mape rzuce okiem i juz bede wiedzial gdzie i co zwiedzala. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Weekend? 12.09.06, 22:26 Wszedzie jest pieknie i dobrze gdzie nas nie ma,swoje to sie "opatrzy". Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Weekend? 12.09.06, 22:37 no wlasnie opatrzy sie i to mocno trzeba wiec zmian! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Weekend? 12.09.06, 22:52 myslisz o jakiejs przeprowadzce ?????? ja jestem jak kot,przywiazuje sie do miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Weekend? 13.09.06, 00:11 Wiesz Aleks ze tutejsi ludzie to zyja jak cyganie?Dzisiaj tu jutro tam,gdzie praca i lepsze pieniadze to jazda,nie przywiazuja sie do "ojcowizny"hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Weekend? 13.09.06, 01:37 tak dunajec ma racje,nie ma tutaj pojecia ojcowizny tu sie migruje gdzie jest lepiej i podoba mi sie to bardzo! bo czlowiek uczy sie jak sie dostosowywac w roznych miejscach nie planuje przeprowadzki ale wyjazd do polski na troche ale to w przyszlym roku Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Weekend? 13.09.06, 08:56 Macie obydwoje racje,historia z kilkunastu ostatnich lat,pokazuje ze tak wlasnie nalezalo zrobic ,a teraz juz jest za pozno,nie chce sie,a moglem!! jak tu sie ruszyc,dzialka sama zostanie i zarosnie Odpowiedz Link Zgłoś