Dodaj do ulubionych

Miłość to:

IP: squid:* / 192.168.6.* 06.03.03, 21:36
sens życia !!!!
Obserwuj wątek
    • handziaa tak trzymac Kostucho!!! 06.03.03, 22:52
      Gratuluje, z tematow politycznych przerzucilas sie na spoleczno-obyczajowe....
      takie z cyklu "dla kazdego cos milego"...jestem pelna podziwu.Zawsze cie
      lubilam, a teraz pewnie sie zakocham i Kostucha stanie sie dla mnie "sensem
      zycia"!!!!
      • Gość: kostucha Re: tak trzymac Kostucho!!! IP: squid:* / 192.168.6.* 06.03.03, 23:00
        dzieki CMOK
        • handziaa pytanie do Kostuchy 06.03.03, 23:21
          ....jestes najladniejsza Kostucha sposrod wszystkich kosciotrupow, jakie
          znam!!!!
          Tylko male pytanie mnie dreczy : za zycia bylas meskiej czy zenskiej postury????
          • Gość: kostucha Re: jak myslisz? IP: squid:* / 192.168.6.* 07.03.03, 00:47
            hehehh to zależy ? jak myslisz ? ktos z takim harakterkiem ?
            • Gość: m.a.r.y.s.i.a Re: jak myslisz? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 16:56
              Możesz się śmiało zakochiwać Handziu bo kostucha to na sto procent .... facet.
              Kobiety nie piszą w ten sposób.
              • handziaa pytanie do"milosci mojego zycia" - Marysi! 07.03.03, 17:41
                Gość portalu: m.a.r.y.s.i.a napisala:

> Kobiety nie piszą w ten sposób.

..czy mozesz mi zatem Skarbie powiedziec, w jaki sposob pisza prawdziwe,
                stuprocentowe kobiety?? (odpowiedz na to pytanie jest dla mnie szalenie wazna)Z
                gory dziekuje za wyczerpujaca (mam nadzieje) wypowiedz.
                • m.a.r.y.s.i.a Re: pytanie do'milosci mojego zycia' - Marysi! 07.03.03, 17:46
                  handziaa napisała:

> Gość portalu: m.a.r.y.s.i.a napisala:
                  >
                  > > Kobiety nie piszą w ten sposób.
                  >
                  > ..czy mozesz mi zatem Skarbie powiedziec, w jaki sposob pisza prawdziwe,
                  > stuprocentowe kobiety?? (odpowiedz na to pytanie jest dla mnie szalenie wazna)
                  Z
                  >
                  > gory dziekuje za wyczerpujaca (mam nadzieje) wypowiedz.

Odpwiedz nie będzie wyczerpująca ani sensowna.
                  SKARBIE!!! kobiety piszą tak jak ja.
                  • m.a.r.y.s.i.a Re: pytanie do'milosci mojego zycia' - Marysi! 07.03.03, 18:49
                    "Miłość mego życia " jak mam to rozumieć , Handziu ????????
                    • handziaa odpowiedz 07.03.03, 19:21
                      m.a.r.y.s.i.a napisała:

> "Miłość mego życia " jak mam to rozumieć , Handziu ????????

...nie zrozumiesz tego.Jestem "znerwicowanym skurwysynem", jak sama slusznie
                      zauwazylas swym kobiecym jezykiem.Nie wiem,co pisze gdy zjem kilka
                      pastylek "relanium".
                      • m.a.r.y.s.i.a Re: odpowiedz 08.03.03, 08:07
                        Po przemyśleniu .........za winy przepraszam, bardzo przepraszam.
                        Złośliwość zawartą w "miłości mego życia" zapominam.

Nie chce mi się kłócić.
            • handziaa milosne zdanie do Kostuchy 07.03.03, 17:38
              Gość portalu: kostucha napisał(a):

> hehehh to zależy ? jak myslisz ? ktos z takim harakterkiem ?

.z takim harakterkiem, mysle, ze korzystasz z ubikacji z "trojkacikiem" na
              drzwiach.
              • Gość: kostucha Re:trafione heheheh IP: squid:* / 192.168.6.* 09.03.03, 19:57
                a ty mielnik czy jak tam cie zwiom ja pytam serio czym jest miłosc
                • milennik11 Re:trafione heheheh 11.03.03, 21:59
                  ...zwiom mnie dobrze...jak chcesz miec definicje milosci to poszukaj sobie w
                  encyklopedii...albo pograsuj na forum romantica...
    • milenik11 Re: Miłość to: 09.03.03, 19:12
      ...nie widzialem zeby gdzies na forach poruszano temat milosci...a moze sie
      myle...czyzby przesmiewcy(chachawcy) zaczeli nabijac sie z milosci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka