Gość: kostucha IP: squid:* / 192.168.6.* 06.03.03, 21:36 sens życia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
handziaa tak trzymac Kostucho!!! 06.03.03, 22:52 Gratuluje, z tematow politycznych przerzucilas sie na spoleczno-obyczajowe.... takie z cyklu "dla kazdego cos milego"...jestem pelna podziwu.Zawsze cie lubilam, a teraz pewnie sie zakocham i Kostucha stanie sie dla mnie "sensem zycia"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostucha Re: tak trzymac Kostucho!!! IP: squid:* / 192.168.6.* 06.03.03, 23:00 dzieki CMOK Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa pytanie do Kostuchy 06.03.03, 23:21 ....jestes najladniejsza Kostucha sposrod wszystkich kosciotrupow, jakie znam!!!! Tylko male pytanie mnie dreczy : za zycia bylas meskiej czy zenskiej postury???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostucha Re: jak myslisz? IP: squid:* / 192.168.6.* 07.03.03, 00:47 hehehh to zależy ? jak myslisz ? ktos z takim harakterkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.a.r.y.s.i.a Re: jak myslisz? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 16:56 Możesz się śmiało zakochiwać Handziu bo kostucha to na sto procent .... facet. Kobiety nie piszą w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa pytanie do"milosci mojego zycia" - Marysi! 07.03.03, 17:41 Gość portalu: m.a.r.y.s.i.a napisala: > Kobiety nie piszą w ten sposób. ..czy mozesz mi zatem Skarbie powiedziec, w jaki sposob pisza prawdziwe, stuprocentowe kobiety?? (odpowiedz na to pytanie jest dla mnie szalenie wazna)Z gory dziekuje za wyczerpujaca (mam nadzieje) wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: pytanie do'milosci mojego zycia' - Marysi! 07.03.03, 17:46 handziaa napisała: > Gość portalu: m.a.r.y.s.i.a napisala: > > > Kobiety nie piszą w ten sposób. > > ..czy mozesz mi zatem Skarbie powiedziec, w jaki sposob pisza prawdziwe, > stuprocentowe kobiety?? (odpowiedz na to pytanie jest dla mnie szalenie wazna) Z > > gory dziekuje za wyczerpujaca (mam nadzieje) wypowiedz. Odpwiedz nie będzie wyczerpująca ani sensowna. SKARBIE!!! kobiety piszą tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: pytanie do'milosci mojego zycia' - Marysi! 07.03.03, 18:49 "Miłość mego życia " jak mam to rozumieć , Handziu ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa odpowiedz 07.03.03, 19:21 m.a.r.y.s.i.a napisała: > "Miłość mego życia " jak mam to rozumieć , Handziu ???????? ...nie zrozumiesz tego.Jestem "znerwicowanym skurwysynem", jak sama slusznie zauwazylas swym kobiecym jezykiem.Nie wiem,co pisze gdy zjem kilka pastylek "relanium". Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: odpowiedz 08.03.03, 08:07 Po przemyśleniu .........za winy przepraszam, bardzo przepraszam. Złośliwość zawartą w "miłości mego życia" zapominam. Nie chce mi się kłócić. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa milosne zdanie do Kostuchy 07.03.03, 17:38 Gość portalu: kostucha napisał(a): > hehehh to zależy ? jak myslisz ? ktos z takim harakterkiem ? .z takim harakterkiem, mysle, ze korzystasz z ubikacji z "trojkacikiem" na drzwiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostucha Re:trafione heheheh IP: squid:* / 192.168.6.* 09.03.03, 19:57 a ty mielnik czy jak tam cie zwiom ja pytam serio czym jest miłosc Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re:trafione heheheh 11.03.03, 21:59 ...zwiom mnie dobrze...jak chcesz miec definicje milosci to poszukaj sobie w encyklopedii...albo pograsuj na forum romantica... Odpowiedz Link Zgłoś
milenik11 Re: Miłość to: 09.03.03, 19:12 ...nie widzialem zeby gdzies na forach poruszano temat milosci...a moze sie myle...czyzby przesmiewcy(chachawcy) zaczeli nabijac sie z milosci... Odpowiedz Link Zgłoś