Dodaj do ulubionych

Ale to forum zeszło na psy

18.03.03, 22:56
Witam wszystkich starych znajomych :-) Szczególnie miłe pozdrowienia dla Georgha, Kate i Marysi. Przecież to z tymi ludźmi kiedyś wspólnie tworzyliśmy to forum. Dawno mnie tu nie było. Penie minął już rok odkąd nie pisałem na forum. Po prostu nie było czasu. Dziś z sentymentu wszedłem tu i co widzę... totalna kaszana! Forum nie żyje mimo, że są ciągle nowe posty. Jedyne co was nakręca to biecie kolejnych rekordów. Widzisz Marysiu o czego doprowadziłaś. Chciałaś rządzić, ale niestety nie potrafisz. I na co zdała Ci się się walka z Małopolaninem? Doprowadziłaś jasielskie forum do upadku. Mogłaś być królową tego forum, a tak to jesteś tylko destruktorem. Przykre to, bo Jasło zasługuje na swoje miejsce w sieci. Niestety chyba jeszcze nie teraz... Może kiedyś dorośniecie drodzy forumowicze. Będę się przyglądał waszemu rozwojowi. Jeśli osiągniecie dopowiedni poziom, na pewno się odezwę. A na razie żegnajcie. Do następnego spotkania.
Wasz przyjaciel Shadok
Obserwuj wątek
    • milennik11 Re: Ale to forum zeszło na psy 18.03.03, 23:27
      ...ja sie osobiscie ciesze ze przygladasz sie naszemu forum...bedziemy sie na
      tobie wzorowac...powiedz cos,powiedz cos shadoku...poprowadz nas...
      • milennik11 Re: Ale to forum zeszło na psy 18.03.03, 23:30
        ...poziom...poziom...chcemy osiognac poziom...wiecie kogo...
    • georghe Re: Shadok 19.03.03, 08:20
      Dzięki, pozdrawiam również !
      :::)
      (te oczy mi z orbit wyszły, że tu zaglądnąłeś....... szkoda, że tak rzdako)
    • handziaa do przyjaciela Shadoka 19.03.03, 22:49
      Może kiedyś dorośniecie drodzy forumo
      > wicze. Będę się przyglądał waszemu rozwojowi. Jeśli osiągniecie dopowiedni
      pozi
      > om, na pewno się odezwę. A na razie żegnajcie. Do następnego spotkania.

...co????? Piszesz, jakby ci psy mozg pogryzly, wybacz szczerosc...
      Po co sie masz przygladac rozwojowi forum Jaslo i czekac na odpowiedni poziom?
      Nie szkoda ci cennego czasu? Immanuela Kanta albo dziela Jaspersa poczytaj
      przyjacielu....
      • shadok Re: do przyjaciółki Handzii 20.03.03, 11:56
        Droga przyjaciólko. Mogę wyrażać swoje opinie tak jak każdy inny uzytkownik internetu. Nie martw się o mój wolny czas. Gwarantuję Ci, że umysł mam rozwinięty w wystarcazjącym stopniu. I nie martw się. Nie mam zamiaru wdawać się w dyskusje z Wami. Znikam... Duście się w swoim własnym sosie. Pozdrawiam jaślan
        Shadok
        • handziaa do umyslu Shadoka 20.03.03, 15:53
          ....no coz: jasne, ze mozesz wyrazac opinie. Ja tez.
          A moja jest taka: nie wnikam w zawartosc twojej czaszki, ale z tego belkotu,
          jakim nas tu do tej pory uraczyles smiem twierdzic, ze jestes kmiotem ciemnym
          jak tabaka.
          Napisz cos, co mi zaimponuje (o ile cie to zadanie nie przerasta), a zmienie
          zdanie - te chwilke czas dla przyjaciol Jaslan moze jakos wygospodarujesz z
          napietego harmonogramu????
    • Gość: Marsjan Re: Ale to forum zeszło na psy IP: *.bphpbk.pl 20.03.03, 13:51
      Odezwij się ale dopiero wtedy, gdy dorośniesz do prowadzenia dyskusji z ludźmi
      o innych poglądach niż Ty sam, oraz gdy pozbędziesz się dzikiego uwielbienia
      dla niejakiego Małopolanina, którego celem życia była budowa wielkiej
      Małopolski od Tatr po Bałtyk (co on biedak teraz robi, czy mu ktoś pracę
      znalazł?).
      ps
      Nie wiem dlaczego przypisałeś sobie tutaj rolę dobrego wujka, który wie lepiej.
      Dlatego, że pisałeś tu jako jeden z pierwszych? Czy nie uważasz, że wyszedł z
      Ciebie wielki zarozumiały wujo shadok?
      • kwirynna Re: Ale to forum zeszło na psy 20.03.03, 16:34
        Zastanowiło mnie do jakiego poziomu mam dążyć by zadowolić przyjaciela
        (Wielkiego Twórcę Forum) Shadoka. Poszukałam po starych wątkach .Czy mam pisać
        okupacji Jasła przez Rzeszów ?? Czy mam prowadzić takie rozmowy jaką posyłam z
        archiwum ?
        • Gość: Ja Re: Ale to forum zeszło na psy IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 16:59
          Mówcie sobie co chcecie, ale "za czasów Shadoka" było tu miło i sympatycznie,
          teraz jest dno ! Takie jest moje zdanie.
          • kwirynna Re: Ale to forum zeszło na psy 20.03.03, 19:04
            Gość portalu: Ja napisał(a):

> Mówcie sobie co chcecie, ale "za czasów Shadoka" było tu miło i sympatycznie,
            > teraz jest dno ! Takie jest moje zdanie.

Wielki Shadoku! masz sdi ?
          • Gość: Shadok Re: Ale to forum zeszło na psy IP: *.gimsat.pl / 192.168.1.* 21.03.03, 06:31
            Nie mam SDI. Podobno zacna Kwiryno czytałaś archiwum. Powinnaś wiedzieć, że łaczę się z netem przez kablówkę. Specjalnie dla Ciebie się nie zalogowałem.
            • kwirynna Re: Ale to forum zeszło na psy 21.03.03, 08:10
              Wielki Przyjacielu Forumowiczów, jak na osobę o tak wysokim intelekcie
              zachowujesz się prymitywnie, leniwie i bez fantazji. Gdyby pokazało się tu
              kilkanaście wpisów z różnych adresów, nadanych w tym samym czasie -
              chwalących "czasy Shadoka" byłabym Tobą i Twoją inicjatywą zachwycona. A tak to
              tylko się ośmieszasz.
              PS.Aż tak mnie nie podniecasz bym miała cierpliwość czytać całe archiwum ale
              staraj się, masz szansę. Lubię bufonów.
              • shadok Re: Ale to forum zeszło na psy 31.03.03, 22:52
                Kwirynno vel M.A.R.Y.S.I.U. vel Szpiegu vel Bóg wie co jeszcze to forum niestety umiera i nic tego nie zmieni. Popatrz na treść wątków. Totalne dno! Możecie mnie obrażać, ale dawniej rozmowy były o wiele ciekawsze. I nie chodzi tu wcale o wielką Małopolskę. Fakt, że nie darzę szacunkiem rzeszówka. Pipidówa zawsze będzie pipidówą. Wystarszy popatrzeć na ostatnie notowania Newsweeka. Tak zwany uniwersytet rzeszowski na ostatnim miejscu. To o czymś świadczy... Ale odbiegłem od tematu. Dawniej były tu ożywione rozmowy. A teraz co? Wzajemne obrażane i prymitywizm. To wszystko zasługa twórczyni tego forum. Niestey m.a.r.y.s.i.a nie stanęła na wysokości zadania. Okazała się osobą małą i bardzo zazdrosną.TAK! Zazdsrosną. Gdy okazało się, że inni przejmują inicjatywę na forum, zaczęła obrażać wszystkich myślących inaczej. Doprowadziło to do upadku bardzo ciekawego miejsca w sieci. Szkoda...
                • milennik11 Re: Ale to forum zeszło na psy 01.04.03, 01:24
                  ...a konkretnie o co ci chodzi ...moze ciagnie do pipidowy...wspanialomysnie
                  wprowadzac kaganek pod strzechy...prawie ci sie udalo...ja poczulem sie
                  malutki...lece do biblioteczki poczytac troche...
                • romek_z_trzcinicy Re: Ale to forum zeszło na psy 01.04.03, 01:56
                  shadok napisał:

> Kwirynno vel M.A.R.Y.S.I.U. vel Szpiegu vel Bóg wie co jeszcze ....

jeszcze kwirycha udaje jaska z osobnicy a ja sie soltysa z Osobnicy pytalem i
                  zaden jasiek tam interneta nie ma. Cyganisz Jasiek!
                • ciemny_typek wyniki testu łopat grabarskich 01.04.03, 06:44
                  shadok napisał:

> to forum niestety umiera i nic tego nie zmieni.

Skoro forum Jasło umiera, to ja - Ciemny Typek, grabarz-hobbysta-amator i hiena
                  cmentarna z zamiłowania przedstawiam wam test łopat do kopania grobow!

typ producent predkość obsługa przydatność
                  MECHDEATH SONY 3.5 + kopanie na nieznanym terenie, rozpoznanie terenu
                  GOODFOOT ADIDAS 4 ++ szybkie kopanie, odgrzebywanie, przeszukiwanie
                  BLOODROOT BOSH 2.3 +++ wykopywanie zwłok, odgrzebywanie trumien

• romek_z_trzcinicy shadok to gosc! 02.04.03, 19:25
                  racja shadok! uniwerek w rzeszowie mozna o dupe rozbic, nic tam nie uczom!tylko
                  produkujom bezrobotnych magistrow,te pieprzone licea w Jasle takie same sa.
                  Zreszta kto sie bucem urodzil to bucem zostanie!
            • romek_z_trzcinicy cze Shadok!!! 02.04.03, 19:17
              dowal jeszcze Kwirynie! Ta babka dziala mi na nerwy!he?
              • Gość: jasiek z osobnicy Re: cze Shadok!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 22:40
                Potrafisz frustracie napisać chociaż jeden pozytywny wątek czy jedynie
                zbluzgać, opluć i zrzygać to forum ?

• romek_z_trzcinicy cztytac franco nie umiesz? 02.04.03, 23:07
                  nie do ciebie kwirycho pisalem, czytac babolu nie umiesz, to do szadoka bylo
                  gnido!
                  • Gość: jasiek z jasła Re: cytać umie ROLNIKU IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 23:17
                    Psie łańcuchowy, burku obsrany, gnido, szczurze ect.....
                    W dupie głęboko mam ciebie, twoją matkę i ojca, całą twoją obsrana rodzinką i
                    drzewo genalaogiczne z którego pochodzisz. Pierdolę cię serdecznie, głęboko i
                    bardzo mocno, życzę wszelkich chorób, plag wietnamsko-hongkońskich, dużo AIDSA,
                    kiły, rzerzączki, a przede wszystkim sarinu i napalmu.
                    Wal się, auf widersehen, do swidania, pa - syfielcu !
                    • romek_z_trzcinicy ty suko! 02.04.03, 23:22
                      odpierdol sie od mojej rodziny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka