deham 20.11.06, 00:21 Tak mieszkam wśród wielu jezior i ucieszę sie jak mnie "dunajec" odwiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Dalej mieszkam nad jeziorami.... 20.11.06, 09:41 Dunajec to ma dobrze,ech milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dalej mieszkam nad jeziorami.... 20.11.06, 23:45 w fajnym miejscu mieszkaja,! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Dalej mieszkam nad jeziorami.... 21.11.06, 02:14 aleks44 napisał: > Dunajec to ma dobrze,ech > milego dnia fakt.Komary moze polykac tysiacami. Tylko mi nie napisz,ze Ona nie ma komarow.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dalej mieszkam nad jeziorami.... 21.11.06, 04:07 slusznie przypomniales ouimet! o czyms takim jak komar to ja dawno zapomnialam! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Dalej mieszkam nad jeziorami.... 21.11.06, 09:29 > o czyms takim jak komar to ja dawno zapomnialam! no pewnie ,zamiast komarow ,masz na podworzu grzechotniki ?? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Dalej mieszkam nad jeziorami.... 21.11.06, 17:00 To prawda Aleks,tak mysle przynajmniej,a u mnie komarow nie tak duzo znowu,no na jesieni to tak,ale da sie wytrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Dalej mieszkam nad jeziorami.... 21.11.06, 17:16 no wlasnie u mnie grzechotniki ,moze nie na podworku ale czasem sie zdarzaja na pastwiskach hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Dalej mieszkam nad jeziorami.... 21.11.06, 22:52 hehe przeczytalem od konca i wyslalem,dopiero za chwilke zalapalem ze przed moim postem byl post Ellen ,sorki ja na dzialce chcialem miec jaszczurki i nawet kilka przywiozlem,ale niestety potem nie widzialem juz zadnej,tak samo z zabami przywiozlem kilka i nic.Pewnie ich cos zjadlo.Ale zaskronca tez bym przygarnal Odpowiedz Link Zgłoś
deham Re: Dalej mieszkam nad jeziorami.... 22.11.06, 00:49 ja was wszystkich zapraszam o grzechotnikach w tym rejonie nie słyszałam, można spotkac inne zwierzeta, ktore nie boja sie ludzi, chodza po drogach np. jelenie, dzikie gęsi, szopy, skumse, zółwie no i mnostwo wiewiorek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Dalej mieszkam nad jeziorami.... 22.11.06, 08:29 u mnie na dzialce to tylko wiewiorki widuje,choc ostatnio moze troche rzadziej,natomiast jest duzo bazantow. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Dalej mieszkam nad jeziorami.... 22.11.06, 23:56 aleks44 napisał: Ale zaskronca tez bym przygarnal ...to nie posiadasz "zmiji" domowej? Ot,szczesciarz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ouimet hehe!n/t 23.11.06, 00:10 ellenai napisała: no i czemu rechoczesz? Kiedys dalem ogloszenie typu:zamienie oblaskawiona zmije domowa na kazdej masci burka. Nikt sie nawet nie zapytal,jak bardzo oblaskawiona ta "znija"...:) ps.mam nadzieje,ze nie doczyta... > Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ouimet hehe!n/t 23.11.06, 00:48 a jak doczyta ????,to czyjas glowa spadnie hehe ze zmijami nie ma zartow,z kobietami zreszta tez,wiec lepiej jednym i drugim nie wchodzic w droge,no moze czasami hihi > aleks 44 Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: ouimet hehe!n/t 24.11.06, 01:37 aleks44 napisał: > ze zmijami nie ma zartow,z kobietami zreszta tez ba,ale kiedy jest pewnosc,ze jezyczek nie jest z jadem?U Kobiet oczywiscie.Zmije maja zawsze... Wiem,jestem wredny...ale? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ouimet hehe!n/t 24.11.06, 08:45 ale ?,Masz zupelnie racje,tylko jak podchodzic to tego tematu ??To temat rzeka,nie tylko dlugi,ale i bardzo gleboki. Kiedys slyszalem taka wypowiedz,ze popatrz na swoja tesciowa,a za "kilkanascie" lat,tak bedzie wygladala Twoja zona.Nie chodzi mi o wyglad zewnetrzny,ale o ta reszte.I przyznam,tego sie najbardziej boje.Wiem ze nawet lwa mozna glaskac,kobre wytresowac,ale z zona to jest zupelnie inaczej.Od niej zalezy czy ci da (mowie o obiedzie),czy pojdziesz szukac innej "jadlodajni" hehe itd,itd. Podobno pokorne ciele dwa razy ssie,wiec moze to sposob ?? na przetrwanie. Slyszalem,ze modne jest wymienianie mezow na nowszy model,a to zakrawa na bezwzgledna dominacje plci pieknej,a co za tym idzie ?? Dla nas,zastraszenie,zestresowanie i wychodzi pantoflarstwo. He,he nie ma lekko,a zyc trzeba.My sie po prostu poswiecamy !!!!!!!! hehe Milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
deham Biedni.... 26.11.06, 01:55 Ale Wy mężczyźni jesteście biedni..... aż żal duszę ściska. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Biedni.... 26.11.06, 02:18 deham napisała: > Ale Wy mężczyźni jesteście biedni..... aż żal duszę ściska. nie zamartwiaj sie.Obecnie weszlo prawo,ze zone trzeba trzymac krotko.Maksymalnie 3 lata. Ulzylo Ci na duszy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Biedni.... 26.11.06, 09:24 >Ale Wy mężczyźni jesteście biedni..... aż żal duszę ściska. dobrze ze czasem trafi sie Jakas kobieta ,ktora to widzi i docenia >Ulzylo Ci na duszy? wlasciwie to tak,bo lepiej miec jedna na trzy lata,niz na przyklad dwie ,trzy na raz,mozna byloby sie wykonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Biedni.... 26.11.06, 14:50 No chyba ze bedziesz arabem oczywiscie bogatym to wtedy i harem moze byc,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Biedni.... 26.11.06, 15:23 Alex pewnie i córki tyz licy, hehe, a cobyś pedzioł kiebyś ik mioł osiem, plus babe, telo, kielo mój ociec, he? Hale on ta se nie krzywdzieł, ino ozkazowoł co momy robić, a som sprowdzoł ino, cy zrobione... Chłop kozdy zmarnieje bez bob. Godajom, zeprzy babie chłop sie ozwijo, abo ozpijo, no baby, teroz wiecie cyja wina , kie chłopa w doma ni ma! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Biedni.... 26.11.06, 16:12 nie we wszystkich przypadkach mozna powiedziec,ze kobieta to plec slaba. zdarzaja sie wyjatki i wowczas powiemy ze to kobieta skarb Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Biedni.... 26.11.06, 23:46 aleks44 napisał: > nie we wszystkich przypadkach mozna powiedziec,ze kobieta to plec slaba. > zdarzaja sie wyjatki i wowczas powiemy ze to kobieta skarb wiec trzeba/ten skarb/jak najszybciej zakopac?Dla zabezpieczenia-oczywiscie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Biedni.... 27.11.06, 17:05 no nie !!!!!!! myslalem o przyszlych zonach ,a nie tesciowej Ouimet ,tego sie po Tobie nie spodziewalem hehe,a swoja droga,Masz ogrodek ???? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Brawo Alex.... 27.11.06, 19:26 to nie obiektywizm. to zwykle wyrachowanie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Biedni.... 28.11.06, 01:37 aleks44 napisał: a swoja droga,Masz ogrodek ???? mam Kochany,mam,ale "zagospodarowany" i teraz nawet krzaka nie posadze,aby nie kopac troszke glebiej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Biedni.... 28.11.06, 10:45 nie zawsze mozna hehe czytalem ,ze gosc poszedl siedziec za kure,tak za zwykla kure !!!!! wygrzebala tesciowa w ogrodku milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś