inny.obserwator 26.11.06, 23:25 Z dwojga złego wybraliśmy bardzo, bardzo źle. Wolałem A.C. przy wszystkich jego wadach, znajomych, ulotkach Baniaka, postach georgha i całej reszcie... Szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrog_ale_swoj Re: Grzybnia 26.11.06, 23:26 Idź już spać chłopczyku... późno już. Daj się trochę pocieszyć brakiem Rumianego. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Grzybnia 26.11.06, 23:28 To teraz będzie agresywnie czerwono. Odpowiedz Link Zgłoś
wrog_ale_swoj Re: Grzybnia 26.11.06, 23:30 lepiej czerwono niż rumiano. Czerwień ma wyraz. Rumieńce są atrybutem dziewic a te jak wszystkim wiadomo są nudne i rozciamajdane. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Grzybnia 26.11.06, 23:49 Ja tam wolałem rumiano. I z tego co widzę na i-jaslo.pl i jaslo4u.pl to komentarze rozłożyły się po połowie... Teraz jedyna nadzieja w tym, że układy pisowczyków w sejmiku i sejmie nam coś pomogą. No i może jak pani K. poprosi, to Polaczek nam obwodnicę otworzy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wrog_ale_swoj Re: Grzybnia 27.11.06, 00:01 A niby dlaczego miała być obwodnica otwarta przed 2 turą wyborów ? Przecież miasto nie ma w niej udziałów a panowie zrobili by sobie polityczny festiwal. Wystarczy już tych tanich chwytów wyborczych. Park 11 listopada, zmasowane remonty gdzie sie da i jak się da, zabawki wpychane na zime na ogródek jordanowskim, rysunki nierealnych pomysłów (Gądki), igrzyska bez chleba. Masy miały poprzeć i głosować. Masy jednak nie lubią nieświeżej kiełbasy (he he to rym dla Adama49)i czasem nie zagłosują jak trzeba. A co do poparcia w sejmiku ... to nic tak nam nie będzie potrzebne w ciągu najbliższych lat jak poparcie w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
klasztorny Re: Grzybnia 27.11.06, 19:34 Racja,racja panie wróg... Mi to tak naprawde już szkoda słów na pisanie do piewców chwały pana rumianego ,dlatego ostatnio sie nie odzywałem. Przeglądałem troszke to forum i po tym co mówi owy inny.obserwator mam tylko jeden wniosek,jest to po prostu jeszcze dziecko,albo bardzo młody niedoświadczony,zbuntowany.W każdym razie nie sądze żeby był to ktoś powyżej 25 roku życia,a tym bardziej po studiach.No ale to tylko tak na marginesie. Najważniesze że drużyna nieudaczników odchodzi! Gorzej już być nie mogło więc logiczne że będzie nam wszystkim lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Grzybnia 27.11.06, 20:49 No tak, czyli 4500 Jaślan, połowa internautów i redakcje portali ejaslo i jaslo4u to głupie dzieciaki, bo też głosowali i popierali na forach... Odpowiedz Link Zgłoś
wrog_ale_swoj Re: Grzybnia 27.11.06, 21:23 inny.obserwator napisał: > No tak, czyli 4500 Jaślan, połowa internautów i redakcje portali ejaslo i > jaslo4u to głupie dzieciaki, bo też głosowali i popierali na forach... 2/4 zmoblilizowane osoby zależne i ich rodziny oraz przebłagani znajomi 1/4 elektroat zmobiizowany ogłoszeniami duszpasterskimi i działalnością trójek śmigających po mieście od sklepu do biura, fabryki i stoczni głoszącymi hańbę i nieszczęścia jakie to na nasze głowy spadnie jak cytuje "baba ze wsi" będzie w mieście rządzić... osobiście pogoniłem ze 4 w kudłatych beretkach. 1/4 zdezorientoane małolaty, które zamiast dziewki w nowym parku brzuchacić jak na prawdziwych małolatów przystało bawią się w komentarze polityczne na forach internetowych Odpowiedz Link Zgłoś
klasztorny Re: Grzybnia 28.11.06, 00:25 Zapomniałeś jeszcze dodać telewizje jasielską i forum Tvjaslo.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Grzybnia 28.11.06, 00:34 Nie, bo te są totalnie zależne od władzy, tak jak Obiektyw Jasielski, a portale - moim zdaniem - nie są, chociaż mają swoje sympatie... Odpowiedz Link Zgłoś
cuski Inny.obserwator napisał: 27.11.06, 04:12 Inny.obserwator napisał: - To teraz będzie agresywnie czerwono. Raczej "zajacowo" ! Odpowiedz Link Zgłoś
stimow Re: Czyzby M.K. wygrala ??? 27.11.06, 20:35 Ano wygrała. Tylko że dziś na Sesji Rady Miasta nie miał Jej kto przekazać kluczy do Miasta Jasła, gdyż Pan A. Cz. źle się poczuł. Może tu i-jaslo.pl/101,felietony_miasto_utrapienia.html jest odpowiedź ;-) Odpowiedz Link Zgłoś