dunajec1 31.01.07, 00:56 w dwie godz.30 cm sniega nasypalo,a na jutro 40 cm,w nastepnym tyg,do -20C ma byc,o kurka siwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Brrrrr!!!!!! Ale zima, 31.01.07, 08:35 to u nas lagodniej przechodzi,za oknem +5,sniegu na ulicach i chodnikach malo.Wczoraj do poludnia padal snieg i spanikowalem ze dzisiaj nie wyjade. A tu taka niespodzianka,a ja glupi wszystko zalatwilem wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Brrrrr!!!!!! Ale zima, 31.01.07, 13:58 aleks44 napisał: >a ja glupi wszystko zalatwilem wczoraj. faktycznie byles ...nieroztropnym.Wszak jednym z przykazan nowego dekalogu jest:co masz zrobic dzisiaj-zrob pojutrze.Masz wtedy dwa dni wolne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Brrrrr!!!!!! Ale zima, 31.01.07, 22:48 dwa dni w plecy ???,moze to i tak jest,ale tak czy inaczej,to dwa dni blizej do wiosny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: aznasz caly tzw 01.02.07, 00:00 ouimet napisał: > dekalog? poprzednio "poszlo" automatycznie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: czy go znam ???chyba tak ,ale .... 01.02.07, 08:48 nie jestem pewien czy jest ktos kto go dokladnie zna i potrafi odpowiednio interpretowac.Znac,a przestrzegac,to zupelnie co innego.Patrzac no to co nas wszystkich otacza,czasem zastanawiam sie czy faktycznie u nas jest tylu katolikow.Bo sama deklaracja,nie jest odzwierciedleniem tego jak postepujemy.Na wszelki wypadek przeczytalem sobie wszystkie ? wersje po kolei,katolicka,luteranska,zydowska,mormonow i w koranie.Wszystko jest w zasadzie takie samo.Sam uwazam sie za praktykujacego,ale.... ,no wlasnie,to ale. Czy na tym naszym swiecie jest ktos kto postepuje w/g dekalogu.Gdyby tak bylo,nie byloby wojen,afer,zlodziejstwa,itd,itd....Nawet duchowni,ktorzy jakoby z urzedu powinni dawac przyklad,sami czesto nie swieca przykladem.To temat rzeka.... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: czy go znam ???chyba tak ,ale .... 02.02.07, 00:58 Dekalog napisany to raz,a przestrzegac to dwa,niestety to najtrudniejsze,a wystarczyloby tylko 10 zakazow przestrzegac,i byloby dobrze,proste? JAK DROGA DO NIEBA,proste. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet niedogadanie 02.02.07, 05:20 przepraszam,ale pokrecilem. Pytalem o :tzw dekalog,ktorego wstawke napisalem...:) Poszukam w szpargalach i podam pozniej. > Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: niedogadanie 02.02.07, 09:21 >..ale pokrecilem. Ouimet nie przejmuj sie ,lepiej o dziewczynach pogadajmy hehe.Cos ostatnio,zadna sie nie pokazuje.Pewnie po tych spotkaniach,mezowie wzieli sprawy w swoje rece i obowiazkow dolozyli.W wojsku zawsze nam mowili ,ze jak mlody ma sie za duzo wolnego czasu,to o glupotach mysli..... .Gdzie ta sprawiedliwosc i rownouprawnienie ??? milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re:Zima ?? 03.03.07, 19:38 wczoraj rozmawialem z kolega z Toronto,ma duuuuzo sniegu i lekki mrozik. a u nas ????,a u nas + 10,sloneczko do poludnia,teraz maly deszczyk. ale idzie do wiosny !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re:Zima ?? 04.03.07, 18:23 u mnie jest przepiekna pogoda tylko strasznie wieje!ale czuc wiosne! hura Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re:Zima ?? 04.03.07, 19:39 po poludniu troszke sloneczko wyszlo,moze w przyszlym tygodniu bedzie cieplej mam taka nadzieje pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś