dunajec1 18.05.07, 03:05 bedzie b.dlugi weekend.Jade gdzies w teren,Aleks,jedziesz ze mna? Tylko nie na rowerku bo to troche daleko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: Za tydzien 18.05.07, 16:51 nie ma sprawy,powiedz kiedy,to piwko wezme ze soba hehe jakies polowanko ???? milego weekendu,ja siedze w domku,moze w niedziele na rowerek,zalezy od pogody pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Za tydzien 18.05.07, 23:38 Pojade w czwartek nad ranem,spotkanie rodzinne,z St.Pete jada na polnoc ja na poludnie i w gorach Tenn.spotkanie,tak jakos zenska polowa to "wykompinowala" Ale co tam,w piatek wezme urlop,w poniedzialek wszystkich swietych [tutejszych] to i mozna,trzeba odetchnac wiosennym powietrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Za tydzien 19.05.07, 08:05 pozostaje mi tylko,zyczyc Wam milego weekendu,acha wez ze soba sztucer,moze sie jakis jelen trafi milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Za tydzien 19.05.07, 17:32 aleks44 napisał: acha wez ze soba sztucer, moze sie jakis jelen trafi Aleks-cholera,dobrze ze przeczytalem Twoje propozycje.Odnosnie sztucera-oczywiscie.Rezygnuje z wycieczki w okolice "patrolowane' przez Dunajca. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Za tydzien 20.05.07, 10:22 nie dziwie Ci sie ,u nas swego czasu bylego sekretarza pzpr,ktos pomylil z dzikiem i wygarnal ze sztucera.Szkoda goscia,bo porzadnym czlowiekiem byl. Ale ze śrutowki tez bym nie chcial dostac,wiec lepiej pozostac w domku lub isc do innego lasu hehe.Ale wiem,ze Dunajec dobre oko ma i nie ma sie czago obawiac. milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Za tydzien 20.05.07, 19:04 Co do jeleni Aleks,juz kiedys prawie upolowalem na szosie,rozbita lampa,blotnik i drzwi pogiete,kiedy wyskoczyl na droge pod samochod,ale jeszcze sie podniosl i poszedl w las,gdyby szybciej wyskoczyl mial bym go w srodku samochodu i na mojej glowie,tak ze nie musze wozic gwintowki zeby upolowac,heh.Zebys Ty widzial ile tego tu lezy po drogach a zwlaszcza w jesieni,nie zycze nikomu takiego spotkania z jelonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Za tydzien 20.05.07, 21:15 tak to prawda,zwierzyny na drogach ginie duzo.Oby nam sie nie przytafialy takie przygody.Kiedys jadac dosc pozno ,wyprzedzalem samochod i nagle przed maska przebiegly dwie sarny,szok !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Za tydzien 22.05.07, 02:56 No wlasnie Aleks,cos mi sie wydaje ze nam forum zamarznie i to prawie w lecie, tak dobrze zarlo i ...... Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Za tydzien 22.05.07, 08:31 wszystko przez dziewczyny,mezowie do kompa zabronili podchodzic. nie ma lekko ,swiat zwariowal Nie wiesz co u Ellen,moze Jej bocian cos na wiosenke przyniosl i teraz nie ma czasu zagladac na Forum Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Za tydzien 22.05.07, 21:25 Nic nie wiem,nie chce pisac na priv,moze rzeczywiscie bociany przylecialy,a moze co innego sie dzieje,trudno powiedziec,nie ma jej to i tutaj cicho sie zrobilo. Odpowiedz Link Zgłoś