aniag232 30.07.07, 22:36 Oddam w dobre ręce siedmiomiesięczną bokserke, kochającą dzieci i wszystkich do okoła. Piesek pilnie potrzebuje domu z działką. Kontakt: 0-509 087 202 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: !!Bokserka!! 30.07.07, 23:04 uwazam ze jak pies,to tylko bokser.To bardzo "ruchliwe" psiaki i potrzebuja duuuuuzo swobody i miejsca do wybiegania.Mojego boksera wozilem codziennie na dzialke zeby sie wybiegal.Tydzien temu w Krynicy,tez zostawiono bokserke,dobrzy ludzie zaopiekowali sie i ja przygarneli,na szczescie w nocy przyjechal wlasciciel i zabral ja.Takie to pieskie zycie. Gdybym nie mieszkal w bloku,to sam bym sie nia zaopiekowal. Powodzenia w poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: !!Bokserka!! 31.07.07, 01:01 aleks44 napisał: > uwazam ze jak pies,to tylko bokser. a dla mnie to WYLACZNIE "jam/j/nik".Taki dluzszy od mojego dywanika...Bulgota ma szwagier-slinia sie mocno-oba.Nie przepadam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: !!Bokserka!! 31.07.07, 13:28 > ma szwagier-slinia sie mocno-oba.Nie przepadam na wybor szwagrow nie mamy zbyt wiekiego wplywu,a jesli chodzi o rase psa to owszem hehe.Boksery faktycznie sie slinia.Jamniki tez mi sie podobaja,ale jak taki maly ma biegac po łące,czy wykoszonym sciernisku ???.O wypadek nie trudno.Na sama mysl ,juz mi ciarki przechodza. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aniag232 Re: !!Bokserka!! 31.07.07, 15:34 Moja sunia nie ślini sie aż tak bardzo, ale fakt po wypiciu wody ta ślina nawet na oczach jej zostaje. Słodko to wygląda, ale zdarza sie rzadko i napewno nie jest kłopotliwe. Bardzo mi zależy, żeby znaleźć dla niej dom i kochających właścicieli. Będzie napewno najwierniejszym kompanem i przyjacielem. To jest naprawde kochana rasa i chyba naprawde ludzie nie zdają sobie sprawy z tego jak bardzo specyficzne jest zachowanie bokserów. Oczywiście na korzyść. Nie sposób jest nie pokochać tej mordki Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: !!Bokserka!! 31.07.07, 23:13 sa wspaniale,dlatego mam nadzieje ze znajdziesz dla niej nowy dom. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: !!Bokserka!! 01.08.07, 01:21 Kiedys mialem psa,ale Burka,heh,teraz nie ma i chyba nie bedzie, Czesc Aleks,co tam w trawie piszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: !!Bokserka!! 01.08.07, 08:18 nie jest wazne czy to Burek,Atos,Hektor czy jeszcze inne imie,najwazniejsze zeby byl !!!Natomiast nie jestem tak przyjaznie nastawiony do innego gatunku,a mianowicie kota.Nie lubie ich ,tak zreszta jak bokser,ktorego mialem 9 lat.Owszem toleruje koty,ale nie przepadam za nimi. Dunajec gdyby doba miala troszke wiecej godzin,bylbym zadowolony,po prostu brakuje mi czasu,a roboty kupa,bo samo sie nie zrobi hehe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: !!Bokserka!! 02.08.07, 02:12 Takie zycie,cos sie lubi a czegos nie. Aleks,co masz zrobic dzis zrob jutro,a co wypic jutro wypij dzis,zapomniales? Heh. U mnie tez jakos takos,w pracy wolniej,sezon urlopowy,moze dlatego a moze i co innego. Luzne plany to moze wyjazd zobaczyc "dlugi mostek" o d....ch nie zapominajac,a Ellen sie zgubila,i smutno sie tu zrobilo,pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: !!Bokserka!! 02.08.07, 09:50 no niestety,takie jest zycie .Ale zyc trzeba. pozdr. milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś