afernik 06.07.03, 20:35 Witam pogodnie wszystkich i zapraszam na forum.rj.pl mam nadzieję, że się nie zawiedziecie, a jest na nim kilka opcji niedostępnych tutaj do zobaczenia afernik białogwiaździsty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isoxazolidine Re: FORUM JASŁO 07.07.03, 09:36 Probowalem pare razy tam wejsc ale niestety ... cos nie wchodzi ... ale sprobuje jescze raz ... pozdro. isoxazolidine PS. mam nadzieje ze nie ma tam miejsca dla prochów w rodzaju Bonga (alias Kostucha alias Nabijacz) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: FORUM JASŁO 07.07.03, 11:05 Nie rozumiem. Przecież wszystko już od dość dawna chodzi bez zarzutu. Strona ładuje się dużo szybciej niż ta Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: FORUM JASŁO 07.07.03, 17:22 Jeeeeeeeest ! Działa !! Ale kostuch/bong był tam wczesniej i oczywiscie namieszal ..... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: FORUM JASŁO IP: *.pl / 192.168.1.* 07.07.03, 11:53 fajowo zrobione tylko mało gości :))) WIDZĘ ŻE KOSTUCHA WAS ODWIEDZIŁA :))) PS. CO PARĘ SEKUND SIĘ ŁADUJE PO CZYM SIE ZAWIESZA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
afernik Re: FORUM JASŁO 07.07.03, 22:32 no cóż, faktycznie może się zawieszać...ciężko to wyeliminować,bo...zapomniałem jak to zrobiłem :) odświeżanie jest co 15 sekund, aby móc zobaczyć, kto aktualnie się zalogował i które posty są nowe (oczywiście po zalogowaniu), wciąż jest aktywna wersja "gości" z możliwością postowania, ale rejestracja daje o wiele więcej "przywilejów" i opcji, o których nie chcę tutaj pisać...pozdrawiam i zapraszam... afernik białogwiaździsty :) Odpowiedz Link Zgłoś