Dodaj do ulubionych

..do stalych bywalcow jasielskiego forum.....

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.07.03, 20:36
Obserwuj wątek
    • georghe Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 30.07.03, 22:05
      Cześć Norbi.

Dziś mam doskonały humor i nic, a w zasadzie nikt nie jest w stanie mi go
      zepsuć w związku z tym postanowiłem zareagować na Twoje "wezwanie". Inna
      sprawa, że niewiele z niego rozumiem, więc jeżeli możesz rozwiń temat.

Z pokorą przyjmę Twój ewentualny olew na mój post, w końcu jak Kuba Bogu tak
      Bóg Kubie...
      :)
      • Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 03:52
        milo, ze sie odezwales,dziekuje...
        • isoxazolidine Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 31.07.03, 07:58
          Czesc Norbi !

Hałarju ?
          • Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 20:32

aj em fajn thankju...

isoxazolidine napisał:

> Czesc Norbi !
            >
            > Hałarju ?
    • Gość: SZAK Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.pl / 192.168.1.* 31.07.03, 13:01
      WITAM WITAM I O ZDRÓWKO PYTAM :)))
      SZAK
      • Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 20:33
        ..niezle przyjacielu,niezle..zwlaszcza w tej chwili..
    • m.a.r.y.s.i.a Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 31.07.03, 17:10
      Kiedy widzę to....cośtam cośtam ..cable.rogers.... robi mi się
      mokro.......pod powiekami.Przypomina mi się bowiem ten okres na forum
      sprzed roku ....półtora.
      Teraz wszystko się zmieniło.
      • Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 20:35
        ..slepy kruk dlugo szukal drogi...
    • milennik11 Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 31.07.03, 19:28
      ...moze nadchodzi jakas fala albo powiew czegos tam...
      • m.a.r.y.s.i.a Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 31.07.03, 19:51
        milennik11 napisał:

> ...moze nadchodzi jakas fala albo powiew czegos tam...

......a może koniec świata bliski.....
        • Gość: SZAK Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.pl / 192.168.1.* 31.07.03, 20:30
          m.a.r.y.s.i.a napisała:

> milennik11 napisał:
          >
          > > ...moze nadchodzi jakas fala albo powiew czegos tam...
          >
          >
          > ......a może koniec świata bliski.....

BZDURA MOŻE SIĘ DOGADACIE :)))
          SZAK
        • Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 20:36
          ..w raju jestem od soboty...a moze przegapilem koniec swiata....
      • Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 20:36
        ...nawet nie wiesz ile masz racji...
        • Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 20:38
          ..brakuje tylko handzii...
          • Gość: SZAK Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.pl / 192.168.1.* 31.07.03, 21:01
            Gość portalu: norbert napisał(a):

> ..brakuje tylko handzii...

HMM. TAK BRAKUJE.
            SZAK
    • m.a.r.y.s.i.a Re: ..do Norberta 31.07.03, 21:05
      A pamiętasz jak uczyłeś wszystkich, że imiona pisze się dużymi literami???
      • m.a.r.y.s.i.a Re: ..do Norberta 31.07.03, 21:17
        m.a.r.y.s.i.a napisała:

> A pamiętasz jak uczyłeś wszystkich, że imiona pisze się dużymi literami???

Od tego czasu wszyscy się zmieniliśmy. Jesteśmy inni.

Ja też się zmieniłam.
        • milennik11 Re: ..do Norberta 31.07.03, 21:35
          ...zmiany...zmiany...
      • Gość: norbert Re: ..do Norberta IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 21:48
        m.a.r.y.s.i.a napisała:

> A pamiętasz jak uczyłeś wszystkich, że imiona pisze się dużymi literami???

gdybys ty byla mala, chuda, z brodka i przykuta do lozka twoje imie tez by sie
        pisalo z malej litery...
        • Gość: nic Re: ..do Norberta IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 21:52
          jestem mała, gruba, brzydka,stara, głupia i.... nie mam imienia,
          • Gość: nic Re: ..do Norberta IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 22:12
            Masz bródkę ?????? Teraz zatrybiłam. Uwielbiam facetów z zarostem.
    • Gość: SZAK Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.pl / 192.168.1.* 31.07.03, 22:26

Gość: nic 31-07-2003 21:52 odpowiedz na list odpowiedz cytując

jestem mała, gruba, brzydka,stara, głupia i.... nie mam imienia,

• Re: ..do Norberta adres: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl
      Gość: nic 31-07-2003 22:12 odpowiedz na list odpowiedz
      cytując

Masz bródkę ?????? Teraz zatrybiłam. Uwielbiam facetów z
      zarostem.

WIESZ KTO ????

-------------------------------------------------------------------------------
      -
      • Gość: nic Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 22:30
        Wszyscy wiedzą.........
    • shadok Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 01.08.03, 08:32
      Witaj Norbert.
      Widze, ze wychodza duchy przeszlosci :-)
      • m.a.r.y.s.i.a Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 01.08.03, 17:02
        Witaj Shadok -))
      • georghe Re: ..SHADOK 01.08.03, 21:55
        Siemanko SHADOK !!
        Świetnie Cię znowu widzieć. Pozdrawiam serdecznie.
        A może wdepniesz na forum RJ-ta na sekundkę ?
        :))
        • Gość: norbert Re: ..podsumowanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.08.03, 22:43
        • Gość: norbert Re: ..niesmiale podsumowanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.08.03, 22:47
          ...mialem nadzieje ze jaslanie okrzepli i rozwineli w sobie zaciecie do
          twardej i rzeczowej choc niekiedy glupiej dyskusji ( jak to na forum ) a tu
          niespodzianka.rozmowy przypominaja orgazm lechtaczkowy...szybko do
          gory..krotka przyjemnosc i ciezki upadek na ciemie....
          • georghe Re: ..niesmiale podsumowanie 03.08.03, 02:01
            Daj spokój Norbert.
            To forum zdehło i niewielkie są szanse, aby ktoś to rozruszał.
            Twoje prowokacje na nic, chyba, że chcesz "dyskutować" z kostuchą...........
            • Gość: norbert Re: ..niesmiale podsumowanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.08.03, 21:59
              ..chyba ze kostucha to ja...
              • isoxazolidine Re: ..niesmiale podsumowanie 04.08.03, 15:43
                kostucha to bong alias nabijacz
                • Gość: norbert Re: ..niesmiale podsumowanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.08.03, 00:06
                  ..niewazne kim jest kostucha ,nabijacz czy ty ..wazne natomiast jest to co i
                  jak pisza .Nietrudno zauwazyc ze stali bywalcy albo inaczej "kolumbowie" tego
                  forum postarzeli sie na tyle ze nie stac ich na zadne troche ostrzejsze
                  dyskusje poza jeczeniem ze to forum umarlo; a to nie forum umarlo tylko jego
                  awangarda dopatrujaca sie Norberta w Handzii albo Nabijacza w Kostusi czy
                  Krzysia w Gadaczu..zamiast z polotem i na wesolo szczypac na lewo i prawo tak
                  by to zwiedle forum zarozowilo sie tu i owdzie....a swoja droga to Tobie
                  naleza sie slowa uznania bo podpierasz to forum choc do Jasla masz dosc
                  daleko...a moze reanimacja usta-usta....
                  • Gość: SZAK Re: ..niesmiale podsumowanie IP: *.pl / 192.168.1.* 05.08.03, 21:10
                    Gość portalu: norbert napisał(a):

> ..niewazne kim jest kostucha ,nabijacz czy ty ..wazne natomiast jest to co i
                    > jak pisza .Nietrudno zauwazyc ze stali bywalcy albo inaczej "kolumbowie"
                    tego
                    > forum postarzeli sie na tyle ze nie stac ich na zadne troche ostrzejsze
                    > dyskusje poza jeczeniem ze to forum umarlo; a to nie forum umarlo tylko jego
                    > awangarda dopatrujaca sie Norberta w Handzii albo Nabijacza w Kostusi czy
                    > Krzysia w Gadaczu..zamiast z polotem i na wesolo szczypac na lewo i prawo
                    tak
                    > by to zwiedle forum zarozowilo sie tu i owdzie....a swoja droga to Tobie
                    > naleza sie slowa uznania bo podpierasz to forum choc do Jasla masz dosc
                    > daleko...a moze reanimacja usta-usta....ODLEGŁOŚĆ DO POSTÓW >BUUUCHHHA
                    PRZYJACIELU :))))ZROZUM JA TU JESTEM I MAM ZAMIAR POZOSTAĆ!!!!!!!!!!!!
                    ŻYGAM TWOIMI POSTAMI BO ORGANOLEPTYCZNIE JE OPISUJASZ :))) SZAK ŻŻŻŻYG
                    SORKI ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻYGI POLOTU CI BRAK :))))) SPOTKANIE KROSNO LOTNISKO
                    BRRR ..KROSNO POZDRAWIAM SZAK
                    • Gość: norbert Re: ..szaczek nieboraczek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.08.03, 02:06
                      ..trudno mi znalezc cos sensownego w tym regionalnym belkocie jaki wyszedl
                      spod Twojej malowprawnej pisarskiej reki ale to domena tego forum ze skladaja
                      literki nie bardzo wiedzac jaki bedzie efekt tego gredolenia...nie odbiegasz
                      wiec od sredniej..i aby poprawic Ci nieco humor proponuje lekcje
                      polszczyzny ..powiedzmy u orla jasielskiego forum...nazwijmy go
                      wdziecznie ...gadacz...milego wieczoru bo moj jak i poprzednie wypelniony jest
                      wyuzdanym seksem...powiedzmy z ...handzia...
                    • burmistrz1 Re: ..niesmiale podsumowanie 06.08.03, 09:53
                      Gość portalu: SZAK napisał(a):

ODLEGŁOŚĆ DO POSTÓW >BUUUCHHHA
                      >
                      > PRZYJACIELU :))))ZROZUM JA TU JESTEM I MAM ZAMIAR POZOSTAĆ!!!!!!!!!!!!
                      > ŻYGAM TWOIMI POSTAMI BO ORGANOLEPTYCZNIE JE OPISUJASZ :))) SZAK ŻŻŻŻYG
                      > SORKI ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻYGI POLOTU CI BRAK :))))) SPOTKANIE KROSNO LOTNISKO
                      > BRRR ..KROSNO POZDRAWIAM SZAK

Człowieku (?) czy ty kiedyś czytałeś te bzdury, które piszesz ? Daj spokój
                      sobie i innym. Wyżygaj z siebie chęć pisania na tym forum a zrobisz wreszcie
                      coś pożytecznego dla tego miejsca. Polotu to masz tyle co żuczek gnojarek - i
                      niestety brak rozumku rekompensujesz sobie mozolnym wpisywaniem kretynizmów.
                      Zadusiłeś to forum - jesteś jego klęską i zgubą - jasielską plagą, gorszą od
                      szarańczy, ciemności w zaułkach i niektórych radnych.
                      Wal się na ryj. Bez poz. BUR
      • kwirynna Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 07.08.03, 14:25
        Pozdrawiam "Duchy przeszłości".
        Szczerze, serdecznie, bez zlośliwości pozdrawiam Norberta.
        Handziu czy już urodziłaś ? Syn czy córka ?
        • isoxazolidine Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 07.08.03, 15:37
          he, he ..... jeszcze tylko kostuch + romek z trzcinicy i bedzie komplet ....
          • Gość: norbert Re: ..iso.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.08.03, 22:51
            ...Twoje he,he,he,..to perelka internetowej tworczosci...pozdrawiam
            powtarzajac za uwielbiana Kostusia..hi,hi,hi...
        • Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.08.03, 22:49
          ..Norbert pozdrawia Kwirynne...ale teskni za Handzia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka