Gość: norbert IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.07.03, 20:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
georghe Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 30.07.03, 22:05 Cześć Norbi. Dziś mam doskonały humor i nic, a w zasadzie nikt nie jest w stanie mi go zepsuć w związku z tym postanowiłem zareagować na Twoje "wezwanie". Inna sprawa, że niewiele z niego rozumiem, więc jeżeli możesz rozwiń temat. Z pokorą przyjmę Twój ewentualny olew na mój post, w końcu jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 03:52 milo, ze sie odezwales,dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 31.07.03, 07:58 Czesc Norbi ! Hałarju ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 20:32 aj em fajn thankju... isoxazolidine napisał: > Czesc Norbi ! > > Hałarju ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.pl / 192.168.1.* 31.07.03, 13:01 WITAM WITAM I O ZDRÓWKO PYTAM :))) SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 20:33 ..niezle przyjacielu,niezle..zwlaszcza w tej chwili.. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 31.07.03, 17:10 Kiedy widzę to....cośtam cośtam ..cable.rogers.... robi mi się mokro.......pod powiekami.Przypomina mi się bowiem ten okres na forum sprzed roku ....półtora. Teraz wszystko się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 20:35 ..slepy kruk dlugo szukal drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 31.07.03, 19:28 ...moze nadchodzi jakas fala albo powiew czegos tam... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 31.07.03, 19:51 milennik11 napisał: > ...moze nadchodzi jakas fala albo powiew czegos tam... ......a może koniec świata bliski..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.pl / 192.168.1.* 31.07.03, 20:30 m.a.r.y.s.i.a napisała: > milennik11 napisał: > > > ...moze nadchodzi jakas fala albo powiew czegos tam... > > > ......a może koniec świata bliski..... BZDURA MOŻE SIĘ DOGADACIE :))) SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 20:36 ..w raju jestem od soboty...a moze przegapilem koniec swiata.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 20:36 ...nawet nie wiesz ile masz racji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 20:38 ..brakuje tylko handzii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.pl / 192.168.1.* 31.07.03, 21:01 Gość portalu: norbert napisał(a): > ..brakuje tylko handzii... HMM. TAK BRAKUJE. SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: ..do Norberta 31.07.03, 21:05 A pamiętasz jak uczyłeś wszystkich, że imiona pisze się dużymi literami??? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: ..do Norberta 31.07.03, 21:17 m.a.r.y.s.i.a napisała: > A pamiętasz jak uczyłeś wszystkich, że imiona pisze się dużymi literami??? Od tego czasu wszyscy się zmieniliśmy. Jesteśmy inni. Ja też się zmieniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ..do Norberta IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.03, 21:48 m.a.r.y.s.i.a napisała: > A pamiętasz jak uczyłeś wszystkich, że imiona pisze się dużymi literami??? gdybys ty byla mala, chuda, z brodka i przykuta do lozka twoje imie tez by sie pisalo z malej litery... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: ..do Norberta IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 21:52 jestem mała, gruba, brzydka,stara, głupia i.... nie mam imienia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: ..do Norberta IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 22:12 Masz bródkę ?????? Teraz zatrybiłam. Uwielbiam facetów z zarostem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.pl / 192.168.1.* 31.07.03, 22:26 Gość: nic 31-07-2003 21:52 odpowiedz na list odpowiedz cytując jestem mała, gruba, brzydka,stara, głupia i.... nie mam imienia, • Re: ..do Norberta adres: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: nic 31-07-2003 22:12 odpowiedz na list odpowiedz cytując Masz bródkę ?????? Teraz zatrybiłam. Uwielbiam facetów z zarostem. WIESZ KTO ???? ------------------------------------------------------------------------------- - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 22:30 Wszyscy wiedzą......... Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 01.08.03, 08:32 Witaj Norbert. Widze, ze wychodza duchy przeszlosci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 01.08.03, 17:02 Witaj Shadok -)) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ..SHADOK 01.08.03, 21:55 Siemanko SHADOK !! Świetnie Cię znowu widzieć. Pozdrawiam serdecznie. A może wdepniesz na forum RJ-ta na sekundkę ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ..niesmiale podsumowanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.08.03, 22:47 ...mialem nadzieje ze jaslanie okrzepli i rozwineli w sobie zaciecie do twardej i rzeczowej choc niekiedy glupiej dyskusji ( jak to na forum ) a tu niespodzianka.rozmowy przypominaja orgazm lechtaczkowy...szybko do gory..krotka przyjemnosc i ciezki upadek na ciemie.... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ..niesmiale podsumowanie 03.08.03, 02:01 Daj spokój Norbert. To forum zdehło i niewielkie są szanse, aby ktoś to rozruszał. Twoje prowokacje na nic, chyba, że chcesz "dyskutować" z kostuchą........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ..niesmiale podsumowanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.08.03, 21:59 ..chyba ze kostucha to ja... Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: ..niesmiale podsumowanie 04.08.03, 15:43 kostucha to bong alias nabijacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ..niesmiale podsumowanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.08.03, 00:06 ..niewazne kim jest kostucha ,nabijacz czy ty ..wazne natomiast jest to co i jak pisza .Nietrudno zauwazyc ze stali bywalcy albo inaczej "kolumbowie" tego forum postarzeli sie na tyle ze nie stac ich na zadne troche ostrzejsze dyskusje poza jeczeniem ze to forum umarlo; a to nie forum umarlo tylko jego awangarda dopatrujaca sie Norberta w Handzii albo Nabijacza w Kostusi czy Krzysia w Gadaczu..zamiast z polotem i na wesolo szczypac na lewo i prawo tak by to zwiedle forum zarozowilo sie tu i owdzie....a swoja droga to Tobie naleza sie slowa uznania bo podpierasz to forum choc do Jasla masz dosc daleko...a moze reanimacja usta-usta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAK Re: ..niesmiale podsumowanie IP: *.pl / 192.168.1.* 05.08.03, 21:10 Gość portalu: norbert napisał(a): > ..niewazne kim jest kostucha ,nabijacz czy ty ..wazne natomiast jest to co i > jak pisza .Nietrudno zauwazyc ze stali bywalcy albo inaczej "kolumbowie" tego > forum postarzeli sie na tyle ze nie stac ich na zadne troche ostrzejsze > dyskusje poza jeczeniem ze to forum umarlo; a to nie forum umarlo tylko jego > awangarda dopatrujaca sie Norberta w Handzii albo Nabijacza w Kostusi czy > Krzysia w Gadaczu..zamiast z polotem i na wesolo szczypac na lewo i prawo tak > by to zwiedle forum zarozowilo sie tu i owdzie....a swoja droga to Tobie > naleza sie slowa uznania bo podpierasz to forum choc do Jasla masz dosc > daleko...a moze reanimacja usta-usta....ODLEGŁOŚĆ DO POSTÓW >BUUUCHHHA PRZYJACIELU :))))ZROZUM JA TU JESTEM I MAM ZAMIAR POZOSTAĆ!!!!!!!!!!!! ŻYGAM TWOIMI POSTAMI BO ORGANOLEPTYCZNIE JE OPISUJASZ :))) SZAK ŻŻŻŻYG SORKI ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻYGI POLOTU CI BRAK :))))) SPOTKANIE KROSNO LOTNISKO BRRR ..KROSNO POZDRAWIAM SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ..szaczek nieboraczek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.08.03, 02:06 ..trudno mi znalezc cos sensownego w tym regionalnym belkocie jaki wyszedl spod Twojej malowprawnej pisarskiej reki ale to domena tego forum ze skladaja literki nie bardzo wiedzac jaki bedzie efekt tego gredolenia...nie odbiegasz wiec od sredniej..i aby poprawic Ci nieco humor proponuje lekcje polszczyzny ..powiedzmy u orla jasielskiego forum...nazwijmy go wdziecznie ...gadacz...milego wieczoru bo moj jak i poprzednie wypelniony jest wyuzdanym seksem...powiedzmy z ...handzia... Odpowiedz Link Zgłoś
burmistrz1 Re: ..niesmiale podsumowanie 06.08.03, 09:53 Gość portalu: SZAK napisał(a): ODLEGŁOŚĆ DO POSTÓW >BUUUCHHHA > > PRZYJACIELU :))))ZROZUM JA TU JESTEM I MAM ZAMIAR POZOSTAĆ!!!!!!!!!!!! > ŻYGAM TWOIMI POSTAMI BO ORGANOLEPTYCZNIE JE OPISUJASZ :))) SZAK ŻŻŻŻYG > SORKI ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻYGI POLOTU CI BRAK :))))) SPOTKANIE KROSNO LOTNISKO > BRRR ..KROSNO POZDRAWIAM SZAK Człowieku (?) czy ty kiedyś czytałeś te bzdury, które piszesz ? Daj spokój sobie i innym. Wyżygaj z siebie chęć pisania na tym forum a zrobisz wreszcie coś pożytecznego dla tego miejsca. Polotu to masz tyle co żuczek gnojarek - i niestety brak rozumku rekompensujesz sobie mozolnym wpisywaniem kretynizmów. Zadusiłeś to forum - jesteś jego klęską i zgubą - jasielską plagą, gorszą od szarańczy, ciemności w zaułkach i niektórych radnych. Wal się na ryj. Bez poz. BUR Odpowiedz Link Zgłoś
kwirynna Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 07.08.03, 14:25 Pozdrawiam "Duchy przeszłości". Szczerze, serdecznie, bez zlośliwości pozdrawiam Norberta. Handziu czy już urodziłaś ? Syn czy córka ? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... 07.08.03, 15:37 he, he ..... jeszcze tylko kostuch + romek z trzcinicy i bedzie komplet .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ..iso.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.08.03, 22:51 ...Twoje he,he,he,..to perelka internetowej tworczosci...pozdrawiam powtarzajac za uwielbiana Kostusia..hi,hi,hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: ..do stalych bywalcow jasielskiego forum..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.08.03, 22:49 ..Norbert pozdrawia Kwirynne...ale teskni za Handzia Odpowiedz Link Zgłoś