elp1 09.03.09, 03:35 Wracaj jak najszybciej! Koniec urlopu ;-) Pozdróweczka :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Aleks44... 15.03.09, 22:53 Elp, Aleks raczej nie wroci, mialem od niego wiadomosc, mial bardzo duze klopoty z portalem, ktos sie wlamal do jego kompa?skrzynki? czy jak to nazwac, i w zwiazku z tym prawdopodobnie zlikwidowal konto na gazecie, byc moze ze bedzie czytal ale jak dalej bedzie , ja nie wiem, moze kiedys wroci?Oby, bylo fajnie, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Aleks44... 16.03.09, 20:34 Jak się nazwiesz, tak się zwij, tylko do nas szybko rwij! My tu czekamy, wciąż wyglądamy - zawodu nam nie spraw. Sam się na forumową banicję nie skazuj. Wracaj! Gazu! Pozdrawiamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Aleks44... 17.03.09, 01:34 No wlasnie, gazu. Panie szofer gazu, panie szofer gazu , bo pol litra jest w garazuuuuu!! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 nie wiem czy tu choć czasem zaglądasz 07.03.10, 19:46 bo, że nie piszesz - przynajmniej pod znanym mi nickiem - to wiem. Jeśli zaglądasz to może przeczytasz, że ...fajnie by było kiedyś tak pogadać jak bywało dawniej. Ja nie tracę nadziei, że się uda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 wszystko jedno czy zaglądasz, czy nie 21.10.10, 15:33 i tak Ci napisze, że brak Cię na sądeckim forum Odpowiedz Link Zgłoś