elp1 09.03.09, 03:40 Dzięki. Cieszę się, że Ci sie podoba. A teraz noga za nogą trzeba do przodu iść i przytuptywać (zgadnij co?) Pozdrawiam serdecznie. Śpij smacznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadeczanka Re: Sądeczanka... 09.03.09, 09:11 Nie znałam tego forum za czasów jego świetności dlatego zapytam... Quo vadis forum ns:)? w jaka stronę będziemy (chcemy) zmierzać? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Sądeczanka... 09.03.09, 15:42 Niegdyś odchodziły tu takie rozmowy,że napewno nie do powtórzenia. Żartów, śmiechu, hihotania też było mnóstwo. Wówczas forum - moim zdaniem - było czymś w rodzaju Klubu Sądeczan i sympatyków Nowego Sącza. Tematyka - rozmaita. Od pogody przez problemy komunalne, delematy wolnoczasowe, co kto jadł i pił do dyskusji - że tak powiem - filozoficzno- egzystencjalnych. Wchodzili np. na forum ludzie rozsiani po świecie i głodni wieści z miasta jak powietrza i pamiętam np. taki wieczór kiedy przeszliśmy wspomnieniami po barach mlecznych jakie niegdyś w naszym mieście istniały. Ze swojej strony opowiadali nam tu Oni jak żyje się za morzami i lasami gdzie ich losy wywiały od Sącza. Komentowane były relacje z posiedzeń Rady Miasta, wymienialiśmy się wiadomościami na temat co kto czytał czy słyszał albo widział. Komentowaliśmy artykuły publikowane w prasie a dotyczące miasta i okolicy. Aaaa - oczywiście o polityce też się gadało. Gadali oczywiście Ci, których to interesuje, bo jak zapewne wiesz nie wszyscy muszą lubić wszystko i nie wszyscy muszą się na wszystkim znać. Wymienialiśmy się przepisami kulinarnymi, ale też i inny rodzaj poradnictwa też się zdarzał. Po prostu normalne - ŻYWE forum było. Czasem ktoś przyniósł jakieś ogłoszenie czy zapytanie ale to naprawde - sporadycznie się zdarzało. Jak się zaczęło ciachanie (nie wiadomo czyje bo poza mną i Ellenai) wątków towarzyskich czy żartobliwych - do tej pory nie pojmuję czemu bo napewno nie było łamania regulaminu - no to pogłupieliśmy i część się gdzieś porozłaziła, część zaszyła w "chacie", a tu - to już wiesz, bo napewno sama widziałaś co się ostatnio działo - słup ogłoszeniowy się zrobił i to wszystko. Mam nadzieję, że się nam uda odbudować niegdysiejszą atmosferę i spektrum tematyczne forum. Niegdyś zaczynałyśmy we dwie - ja z Ellenai. Mam nadzieję, że Ellenai się niebawem znajdzie i Aleks też. Dunajec już się znalazł. Dobrze, że Ty jesteś. Okowitka obiecała czasem zawitać. Ufam, że jak się wieść rozejdzie w necie i dotrze do tych co niegdyś tu "klubowali" to będzie dobrze i to niebawem się ponaprawia, poceruje, pozeluje, polutuje na fest. Fajnie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Sądeczanka... 09.03.09, 16:27 Bylo i o duchach tez , hihi,komus przeszkadzalo ze to forum kwitlo,aha,elp,chata juz sie spalila, mysle ze "pogorzelcy" przesiosa sie tutaj,pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 dzięki za info dla Ellenai 10.03.09, 22:56 Dzięki. Z całą pewnością TA SAMA. Fajnie, że jesteś i aktywnie działasz na rzecz i dla sprawy Musi się NAM udać! Po prostu musi i już. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzięki za info dla Ellenai 11.03.09, 16:01 Elpiku jestem! Tez chcialabym,zeby to forum bylo fajne, sluzylo nawiazywaniu ciekawych znajomosci a nie bylo tylko slupem ogloszeniowym! Moze sie uda?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Sądeczanka... 11.03.09, 14:59 bystra dziewuszka jesteś! Nic dziwnego - Sądeczanka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 no i gdzie żeś się znowu podziała? 07.03.10, 19:33 gdzie Cie poniosło i co Cię trzyma, że Ciebie tu nie widać? Odpowiedz Link Zgłoś