27.03.04, 09:11
lubicie czy nie? panowie zapewne będą na TAK ;)
generalnie fajna sprawa ale na pewno nie w Gorlicach --> Klimkówka itp.
jednak świat się buntuje i na florydzie co mnie bardzo dziwi wprowadzono
zakaz ...

Władze hrabstwa Manatee na Florydzie właśnie zakazały działalności klubów ze
striptizem oraz wszelkich innych form publicznego obnażania się. Wyjątek
stanowią: karmiące matki (te mogą publicznie odsłonić pierś), aktorzy
uczestniczący w teatralnych przedstawieniach i... i to właściwie wszystko.
Topless na plaży też jest zabronione. Władze hrabstwa, by ustanowić ten
zakaz, zebrały się na specjalnym posiedzeniu, na którym głosowano za zakazem
stosunkiem głosów 4 do 3. Władze wydały też 10-stronicowy dokument, w którym
określa się, że piersi kobiece muszą być zasłonięte co najmniej w 25
procentach, a kobiece i męskie przyrodzenia w 33. Dokument określa też bardzo
dokładnie, które części piersi i przyrodzeń mają być zakryte, żeby nie było
tu żadnych wątpliwości.

....ehh szkoda gadać.... dobrze, że się nie wybieram na Florydę ...no bo na
Chorwację bliżej nie? ;)
Obserwuj wątek
    • aleks44 Re: topless? 27.03.04, 10:14
      Giks gdzie się opalasz ??????? hi hi
      • giks Re: topless? 27.03.04, 10:17
        zależy od pory roku ;) he he he a co chcesz mnie podglądnąć?
        • aleks44 Re: topless? 27.03.04, 10:27
          ale tylko jednym okiem hi hi bo dwoma nie wypada hi hi
        • delfinek27 Re: topless? 27.03.04, 10:28
          pozostaje skąpy strój ze stringami

tylko że na klimkówce wzbudzam sensacje
          • giks Re: topless? 27.03.04, 10:30
            ehhh w ogóle to ta Klimkówka to porażka.... ale muszę przyznać że przyjeżdza
            sporo obcych ludzi np. z N.S. więc może jest szansa delfinku...
            • aleks44 Re: topless? 27.03.04, 10:51
              żeby byo cicho i spokojnie to jedzie sie tam gdzie diabel powiedzial dobranoc
              znam taki miejsca i tam wypoczywam ,polecam i Wam.
              poplywac tam raczej nie można ,ale szum lasu i mała rzeczka robią swoje .
              • giks Re: topless? 27.03.04, 10:56
                e to jak nie można pływać to ja nie chce woda to mój żywioł ;)
            • delfinek27 Re: topless? 27.03.04, 10:55
              wiesz ja dośc dużo chodze na basen i to nie tylko w Gorlicach tylko w całej
              Polsce

wiec czasami wydają mi sie śmieszne pewne rzeczy.

np. w damskiej przebieralni w Gorlicach wszyscy przebierać sie w strój i
              odwrotnie chodzą do ubikacji (których jest tylko dwie) a w Warszawie na basenie
              nigdy nie widziałam czegoś takiego. Dziewczyny pluskają sie pod prysznicami bez
              strojów, przebierają i t d - w koncu same dziewczyny.

W krakowie na basenie jest juz tak pół na pół a w Tarnowie, Bochni,
              Proszówkach,Gorlicach to juz jedna dziewczyna drugiej sie tak wstydzi że szkoda
              gadać - nie wiem z czego to wynika
              • giks Re: topless? 27.03.04, 10:59
                wiesz też to zauważyłam i nie wiem czym to idzie ale za to pamiętaj jak kiedyś
                pojechałam na basen na słowację kryty i tam w przymieżalnie wszystkie kobiety
                chodziły nago szczerze to się poczułam jak jakiś odludek bo u nas to mało
                spotykane...prawda jest taka, że to ta małomiasteczkowość (zabójcza) tak
                działa, wyjdziesz nago a potem pół miasta wie że masz pieprzyka na piersi czy
                pośladku koszmar.
                • giks Re: topless? 27.03.04, 11:04
                  ja generalnie jeżdzę sobie na Chorwacje choć już 2 lata nie byłam, i tam choć
                  Polaków dużo korzystam w pełni ze słońca ;) albo Solina i łódka na środku
                  jeziora ;)

Przynajmniej nie mam problemów, że mi opalenizna nie pasuje do kształtu
                  bielizny ;) no i jeszcze jedno korzystam póki mam ciało które mogę pokazać ;) a
                  po samoopalaczach i solarium robię się żółta :(((
                • delfinek27 Re: topless? 27.03.04, 11:06
                  mnie na szczęscie w Gorlicach nikt (no prawie nikt) nie zna - wiec sie nie
                  trzaskam- w Tarnowie też

a w Dębicy o dziwo są w dużej ilosci przebieralnie -przynajmniej WC nie
                  blokują - wiec wtedy nie mam nic do tego- gorzej jak nie można iśc do WC - bo
                  jedna laska z drugą sie przebiera :)

A byliscie w Parku Wodnym w Krakowie? tam jest to jeszcze śmieszniej
                  rozwiązane. Pierwsze przechodzi sie przez przebieralnie (takie kabiny)-które
                  nie są dzielone na damsko męskie- bardzo mi sie to spodobało :)))- tylko basen
                  płytki w tym parku jak dla mnie
                  • aleks44 Re: topless? 27.03.04, 11:27
                    nic nie mówie,hi hi a ten pieprzyk to serio ????
                    • giks Re: topless? 27.03.04, 11:29
                      serio mam czy serio mówią o tym w mieście?
                      • aleks44 Re: topless? 27.03.04, 11:38
                        hi hi może ???
                        • giks Re: topless? 27.03.04, 19:16
                          może co??? bo wiesz każdy ma gdzieś jakieś..... i nie tylko na nosie ;)
                          • aleks44 Re: topless? 27.03.04, 19:31
                            no tak ,ale nie był bym taki pewien na Twoim miejscu hi hi
                            przecież to Gorlice
                            • giks Re: topless? 27.03.04, 19:46
                              ale że co? że nie wiedzą???
                              • aleks44 Re: topless? 27.03.04, 20:11
                                jak widzieli ,to chyba wiedzą,zresztą jakie to ma znaczenie .
                                jesli go masz to Twoj ,no nie ????
                                • giks Re: topless? 27.03.04, 20:15
                                  ale wiesz co jakiś czas słonko obdarza nas nowymi ;) hi hi hi a te
                                  najładniejsze sa niewidoczne dla obserwatorów-plotkarzy ;)
                                  • aleks44 Re: topless? 27.03.04, 20:19
                                    i w tym ,właśnie tkwi największy problem,bo ja sie do chorwacji nie wybieram,
                                    więc tej przyjemnosci zostane pozbawiony hi hi
                                    chyba ,że gdzies z doskoku kupele,albo cos innego hi hi
                                    • giks Re: topless? 27.03.04, 20:26
                                      kupele ehhh ile razy tam bywałam .... fajna sprawa :)
                                      • aleks44 Re: topless? 27.03.04, 20:31
                                        byłem raz ,ale nie było gdzie psa zostawic,a na prkingu w aucie nie miałem serca
                                        strasznie dużo naszych he he jeden bardziej pijany od drugiego, nie wiem
                                        czemu???
                                        • giks Re: topless? 27.03.04, 20:35
                                          odwieczny problem pies człowiek chce zabrać ze sobą a nie zawsze może :(((
                                          • aleks44 Re: topless? 27.03.04, 20:40
                                            zawsze go bralismy wszedzie , ale problem był zawsze ,masz rację
                                            ale to byl domownik ,więc członek rodziny
                                            • delfinek27 Re: topless? 05.04.04, 23:11
                                              a ja nie mam pracy - moze otworze hotel dla psow :))) i zarobie cos na tym
                                              • ellenai Re: topless? 05.04.04, 23:48
                                                myslisz ze byli by chetni z tymi psami?cmok
                                                • delfinek27 Re: topless? 05.04.04, 23:53
                                                  no nie wiem - ale ja zawsze mam głupie pomysły

przynajmniej nie miałabym konkurencji :)))))))))))))
                                                  • ellenai Re: topless? 05.04.04, 23:55
                                                    to wcale nie glupie! a konkurencji to faktycznie chyba nie ma !
                                                  • delfinek27 Re: topless? 05.04.04, 23:58
                                                    kiedyś coś czytałam o takiej przechowywalni dla zwierzą wszelakich dla ludzi
                                                    którzy chcą wyjechac gdzieś na wakacje - moze w dużych miastach to działa
                                                  • ellenai Re: topless? 06.04.04, 00:00
                                                    no wlasnie ja juz dawno slyszalam o przechowalniach np koni i to podobno
                                                    zdawalo egzamin,ale to pewno duze koszty,z psami to mniejsze bylyby chyba,ale
                                                    pomysl warty jest uwagi!
                                                  • delfinek27 Re: topless? 06.04.04, 00:02
                                                    biorac pod uwage ze moj tata ciagle kupuje pole - to miejsce bedzie :)))) nawet
                                                    na konie
                                                  • ellenai ooo to fajnie a duzo tego macie? 06.04.04, 00:04
                                                    ooooo to fajnie macie!czym wiekszy areal tym lepiej a duzo juz tego jest?
                                                  • delfinek27 Re: ooo to fajnie a duzo tego macie? 06.04.04, 00:13
                                                    a ponad 6 hektarów :)))
                                                  • ellenai Re: ooo to fajnie a duzo tego macie? 06.04.04, 00:19
                                                    ooooooo,i jakos tu uzywacie?
                                                  • delfinek27 Re: ooo to fajnie a duzo tego macie? 06.04.04, 00:21
                                                    no jasne :)))

mów na mnie Panna Dziedziczka :))))
                                                  • ellenai hehe ok pani dziedziczko cmok 06.04.04, 00:22
                                                    heheheheh :) a krasula jest na hektarach czy nie?>
    • sadowy_nakaz_platniczy Re: topless? 06.04.04, 02:20
      wiekszego absurdu nie czytalem!Nie ma to jak piekne,duze,nagie kobiecie
      piersi.W Polsce,nasze panie,nadal w wiekszosci pruderyjnie boja sie je
      odslonic, a ja tak lubie sobie popatrzyc na jedrne kolyszace sie w sloncu
      biusty..eh rozmarzylem sie!
      • ellenai no kurde,aled dowalil tekst! 06.04.04, 05:24
        za takie cos to bany sa!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka