elp1 30.03.09, 13:57 śpi czy może inna niemoc wszystkich ogarnęła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadeczanka Re: fiufiu - forum Nowy Sącz 31.03.09, 09:32 ja spałam:) a i niemoc mnie ogarnęła również:)))) ale już jestem Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: fiufiu - forum Nowy Sącz 05.04.09, 00:08 e tam,widze ze tu sie cos dzieje! stagnacji kompletnej nie ma~! A u mnie z czasem na komp jest kiepsko! Synek absorbujacy czasowo sie zrobil! Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: fiufiu - forum Nowy Sącz 20.03.10, 11:55 dalej jakieś niemrawe. Obudźcie się wreszcie! Już wiosna! południe! najwyższa pora za życie się brać i klikanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: fiufiu - forum Nowy Sącz 20.03.10, 15:57 Cosi sie mi widzi ze bes musiala ellen tu prziciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
trombitajedna Re: fiufiu - forum Nowy Sącz 20.03.10, 21:34 przybowom na wezwanie:)) obudzilem sie , wiesna przysla na dobre mom nadzieje ! a wiycie co? szukom dziyzki do wyrabiania ciosta na chlyb, slyszeliscie cosik? no juz najbardziyj sie usmiolem jakzem w zakopanym posel na tyn jarmark lo ceprow na stoiska z drewnem i pytolem sie panienke o dziyzki, nie slysala w zyciu o tem:))a jednom takom nalozlem, to kcieli 300 PLN!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś