Gość: allighe IP: *.ae.krakow.pl 04.07.01, 21:53 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marysia Re: Mielec pozdrawia Jasło IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 16:41 Jasło pozdrawia Mielec. Ale Mielec to się tu akurat niezbyt lubi , bo on wykończył nam duży zakład pracy - Furnel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Mielec pozdrawia Jasło IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 23.09.01, 17:02 Alez to Marysiu niemozliwe. W Mielcu mieszkaja sami porządni ludzie. Jakim cudem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Mielec pozdrawia Jasło IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 17:37 Też tak myślę.Dobrzy ludzie są większością.Ale ktoś z Mielca kupił u nas duży zakład , który teraz stoi zupełnie pusty.No i o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Mielec pozdrawia Jasło IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 28.09.01, 19:03 Ależ Marysiu! W Mielcu nie ma tak bogatych mieszkanców. To nie my mielczanie! Może to któś np. z Rzeszowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: Mielec pozdrawia Jasło IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 17:47 Jednak z Mielca.Ale jak wynika z moich ustaleń nie jest to rodowity mielczanin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georghe Re: Mielec pozdrawia Jasło IP: 195.205.114.* 21.12.01, 09:15 Marysiu: a ja uważam, że właśnie Mielec się w Jaśle lubi, a Furnel nie ma tu nic do rzeczy. W Mielcu mieszka mnóstwo rodowitych jaslan, którzy wyjeżdżali do Mielca za chlebem gdy WSK było potegą. Poza tym Stal Mielec & Czarni Jasło - kibice naszych klubów się przyjaźnią! pozdrowienia dla mielczan ! Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Mielec pozdrawia Jasło 26.12.01, 19:18 Gość portalu: Georghe napisał(a): > Marysiu: > a ja uważam, że właśnie Mielec się w Jaśle lubi, a Furnel nie ma tu nic do > rzeczy. W Mielcu mieszka mnóstwo rodowitych jaslan, którzy wyjeżdżali do Mielca > > za chlebem gdy WSK było potegą. > Poza tym Stal Mielec & Czarni Jasło - kibice naszych klubów się przyjaźnią! > pozdrowienia dla mielczan ! Masz rację !!!! Ale Mielca nie znam a mam wśród znajomych osoby, które straciły pracę w Furnelu no i tak palnełam.Teraz po rozmowach z Kolorem już tak bym nie napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: Mielec pozdrawia Jasło IP: 195.116.188.* 16.10.01, 19:01 jasło też pozdrawia mielec Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: Mielec pozdrawia Jasło 17.11.01, 16:02 Mielec pozdrawia Jasło raz jeszcze :)) Odpowiedz Link Zgłoś