Dodaj do ulubionych

Mielec pozdrawia Jasło

IP: *.ae.krakow.pl 04.07.01, 21:53
Obserwuj wątek
    • Gość: Marysia Re: Mielec pozdrawia Jasło IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 16:41
      Jasło pozdrawia Mielec.
      Ale Mielec to się tu akurat niezbyt lubi , bo on wykończył nam duży zakład
      pracy - Furnel.
      • Gość: darek Re: Mielec pozdrawia Jasło IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 23.09.01, 17:02
        Alez to Marysiu niemozliwe. W Mielcu mieszkaja sami porządni ludzie. Jakim
        cudem?
        • Gość: Marysia Re: Mielec pozdrawia Jasło IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 17:37
          Też tak myślę.Dobrzy ludzie są większością.Ale ktoś z Mielca kupił u nas duży
          zakład , który teraz stoi zupełnie pusty.No i o to chodzi.
          • Gość: darek Re: Mielec pozdrawia Jasło IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 28.09.01, 19:03
            Ależ Marysiu! W Mielcu nie ma tak bogatych mieszkanców. To nie my mielczanie!
            Może to któś np. z Rzeszowa?
            • Gość: Marysia Re: Mielec pozdrawia Jasło IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 17:47
              Jednak z Mielca.Ale jak wynika z moich ustaleń nie jest to rodowity mielczanin.
      • Gość: Georghe Re: Mielec pozdrawia Jasło IP: 195.205.114.* 21.12.01, 09:15
        Marysiu:
        a ja uważam, że właśnie Mielec się w Jaśle lubi, a Furnel nie ma tu nic do
        rzeczy. W Mielcu mieszka mnóstwo rodowitych jaslan, którzy wyjeżdżali do Mielca
        za chlebem gdy WSK było potegą.
        Poza tym Stal Mielec & Czarni Jasło - kibice naszych klubów się przyjaźnią!
        pozdrowienia dla mielczan !
        • m.a.r.y.s.i.a Re: Mielec pozdrawia Jasło 26.12.01, 19:18
          Gość portalu: Georghe napisał(a):

> Marysiu:
          > a ja uważam, że właśnie Mielec się w Jaśle lubi, a Furnel nie ma tu nic do
          > rzeczy. W Mielcu mieszka mnóstwo rodowitych jaslan, którzy wyjeżdżali do Mielca
          >
          > za chlebem gdy WSK było potegą.
          > Poza tym Stal Mielec & Czarni Jasło - kibice naszych klubów się przyjaźnią!
          > pozdrowienia dla mielczan !
          Masz rację !!!! Ale Mielca nie znam a mam wśród znajomych osoby, które straciły
          pracę w Furnelu no i tak palnełam.Teraz po rozmowach z Kolorem już tak bym nie
          napisała.

• Gość: kóniu Re: Mielec pozdrawia Jasło IP: 195.116.188.* 16.10.01, 19:01
      jasło też pozdrawia mielec
      • kloss76 Re: Mielec pozdrawia Jasło 17.11.01, 16:02
        Mielec pozdrawia Jasło raz jeszcze :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka