rita100 27.12.05, 21:20 Gdzie teraz odbywaja sie największe zabawy sylwestrowe ? Dawniej , nie mowiąć o kopalni soli to były takie najwieksze na hali Okrzeji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Sylwester w Wieliczce 28.12.05, 22:08 Zebym to ja wiedzial,ale jak Ty nie wiesz,co tu mowic o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sylwester w Wieliczce 28.12.05, 22:59 ale ja będę siedzieć w domu i popijać szampana, a Ty ? Kolejny rok w fotelu i przed telewizorkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbarasko Re: Sylwester w Wieliczce 28.12.05, 23:00 Odbywa się oczywiście w Kopalni (wersja dla bogatych) i chyba we wszystkich restauracjach. Sylwestra nawet można spędzić w ... szkole np. w gimnazjum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Sylwester w Wieliczce 29.12.05, 00:49 Rita,ja tez w domu,ale bedzie siostra z mezem i dwoch kolegow tez z zonami,cicho bedzie i spokojnie,do czasu,hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sylwester w Wieliczce 29.12.05, 23:08 tak , jak to ważne by czasmi było hihihi. Ale i tak Dunajec jestes lepszy od mnie, bo ja tylko z mężem, to to hihi będzie słabe ;))) Komputer będzie pewnie zajety przez córkę i przyszłego zięcia . Ale co się martwic na zapas. Liczę na dobry program telewizyjny, w nim pokładam nadzieję ;))) Marzy mi się balanga ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Sylwester w Wieliczce 30.12.05, 17:52 Rita,a moze to tez ma swoje dobre strony? Cicho,przytulnie,czlowiek nie zmeczony {no moze troszke?} glowa zdrowa,portfel tez nie odchudzony,hmmm. Marzy Ci sie balanga? "Pomarzyc dobrze jest w ...niedziele po poludniu" Odpowiedz Link Zgłoś
krakus111 Re: Sylwester w Wieliczce 30.12.05, 17:57 No ale Ty Dunajec powitasz Nowy Rok pare godzin po nas - nie żal Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Sylwester w Wieliczce 31.12.05, 01:50 A ja wiem,jakos przywyklem ze jestem do tylu,choc dla "tutejszych" ten kraj to Nr 1 w swiecie,tak ze tu wszystko jest naj-pierwsze,hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sylwester w Wieliczce 31.12.05, 09:29 A ja dziś sobie podśpiewuję że Tyle darów rok nam przyniósł Pszczołom - łąki kwiatów pełne Ludziom - dał łany zbóż Zbożom - pełen kłos Przykrył pola płachtą śniegu Aby zimą odpoczęły Myślisz ty, myślę ja Co nam rok miniony dał Mija rok, dobry rok Z żalem dziś żegnam go Miejsce dał nowym dniom Stary rok - dobry rok Mija dla nas dniem szczęśliwym W którym znów jesteśmy razem Nieraz nam radość niósł Nieraz nam smutek niósł Pierwszej gwiazdy dziś zapytaj Co następny rok przyniesie Czekam ja, czekasz ty: Północ już, zegar zaczął bić To był rok, dobry rok Z żalem dziś żegnam go Miejsce dał nowym dniom Stary rok - dobry rok... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sylwester w Wieliczce 31.12.05, 09:33 Wiecie , co Sylwester to piekny dzień , bo niesie nowe nadzieje, tylko jakie ? Nie wiem , po co komu zegary, po co liczyc czas i po co pieniądze. Ciekawe jakby wygladał świat bez tego ? Szampańskiej zabawy zyczę Odpowiedz Link Zgłoś
sensei4 Re: Sylwester w Wieliczce 31.12.05, 13:30 barbarasko napisała: Sylwestra nawet można spędzić w ... szkole np. w gimnazjum:-) A klasówka na poprawę ocen z rachunków będzie ? Pozdro. i Dosiego Roku !! Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sylwester w Wieliczce 31.12.05, 17:52 właśnie robie kanapki dla Sylwestra przy muzyce :) schlesien.nwgw.de/m/Baciary/Nie_b%f3j_sie_dziywcyno.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sylwester w Wieliczce 31.12.05, 17:54 schlesien.nwgw.de/m/Baciary/Kochanecko_moja.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Sylwester w Wieliczce 01.01.06, 00:51 Słodkiego, miłego życia Bez chłodu, głodu i bicia Słodkiego, miłego życia Jest tyle gór do zdobycia Odpowiedz Link Zgłoś