piterpasz84 09.11.09, 15:08 Poszukuje sklepu motoryzacyjnego ewentualnie hurtowni?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
varsovinn Re: Sklep motoryzacyjny 09.11.09, 15:28 W Jerozolimskich vis'a'vis Biedronki (za AutoMark'iem)masz obok siebie dwa sklepy/hurtownie, jeden Intercara a drugi Foty. W obu duży wybór części i całkiem przyjemne ceny. Jeszcze na Prusza na przeciwko Potulika w nowym bloku masz sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
cinosan Re: Sklep motoryzacyjny 09.11.09, 15:38 Najlepiej zaopatrzoną hurtownia jest "GAWEŁ" w Ursusie przy Sosnkowskiego!tu masz namiar: Generała Kazimierza Sosnkowskiego 6 02-495 Warszawa, 22 668 48 24 A za Biedronka jest ich filia ale tylko samochodów marek zachodnich ,a na Sosnkowskiego zaopatrzenia jest super i nawet ceny są spoko!Jak tam nie ma to mam klops! Odpowiedz Link Zgłoś
kwestus Re: Sklep motoryzacyjny 09.11.09, 15:37 ewentualnie w Ursusie chyba na Sosnkowskiego jest duża hurtownia 'gaweł' jak bedziesz miał trudności ze znalezieniem części ogólnie nie dostępnych to tam na 90% będą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rmx333 Re: Sklep motoryzacyjny 17.02.17, 13:59 Polecam sklep który specjalizuje się w wycieraczkach oximo oximowycieraczki.pl/ oferta jest dużo większa a ceny hurtowe do uzgodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaniazpoznania Re: Sklep motoryzacyjny 30.06.17, 14:08 Ze swojej strony mogę polecić imoto.zone/, bardzo fajna stronka z częściami. Wystarczy wprowadzić auto a reszta zrobi za nas wyszukiwarka. Całkiem fajna opcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
darylc Re: Sklep motoryzacyjny 18.12.18, 21:41 Osobiście polecam e-sklep: www.amjoil.pl/, mają szeroki wybór sprzętów i części, nie ma problemów z wysyłką- wszystko wysyłane jest szybko, jest dobry kontakt ze sprzedającym, co było dla mnie najważniejsze ponieważ zależy mi na czasie, auta nie mogą stać bo i ja się denerwuje i klienci. Ceny również są w porządku, jak dla mnie ten sklep sprawdził się najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś