smallec 28.02.04, 11:49 czesc i czolem :) Same dlugie, wielomiesieczne watki, to zakladam cos nowego ;) A moze by tak zainicjowac jakas mala kawke grupowa "na żywo" ??? Znamy jakies przytulne miejsce? Mamy checi i sily? pozdrowienia Smallec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cat_s Re: nowy post 28.02.04, 12:45 smallec napisał: > Znamy jakies przytulne miejsce? A ktoś przetestował w końcu Cafe Seven Club? Prochazko, Ty się odgrażałeś... Ja mam pozytywne doświadczenia z Kaiser Pub w parku Sokoła, ale zawsze bywałem tam w dni pracujące popołudniem - było spokojnie. Tyle, że tam wybór jakiś niewielki - dwa bodaj rodzaje piwa, z przegryzką też nie najlepiej. Ktoś zachwalał Imbryk na Wojska Polskiego - nie byłem w środku. Może Corrado - fajny klimat i pizza niezła (choć do mojego ukochanego Positano trochę im brakuje. Ale niewiele). Czas i siły jakoś się znajdą;) cat_s Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: nowy post 28.02.04, 17:25 cat_s napisał: > smallec napisał: > > Znamy jakies przytulne miejsce? > > A ktoś przetestował w końcu Cafe Seven Club? Prochazko, Ty się odgrażałeś... > Ja mam pozytywne doświadczenia z Kaiser Pub w parku Sokoła, ale zawsze bywałem > tam w dni pracujące popołudniem - było spokojnie. ano odgrażałem się, jeno na razie częściej tam przechodzę obok:)A tak w ogóle to coś jakby drgnęło pod względem lokalizacji czy też uknajpowienia naszego P-kowa, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: nowy post 28.02.04, 20:03 Mam nadzieje, ze naszego ewentualnego spotkania, nie zakloci jednak dyskusja nad wyborem miejsca ... hihihi. W razie czego biore kawke do termosu i posiedzimy w parku .... hihihihi Samllec Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: nowy post 01.03.04, 10:48 Jeżeli będę mogła się dołączyć (nie jako Pruszkowianka, ale jako forumowiczka) to sie dostosuję... wybór miejsca dla mnie nie ma znaczenia. Najważniejszy jest klimat.. no i ludzie.. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: nowy post 01.03.04, 13:28 Również chętnie dołączę do pierwszego spotkania Forum Pruszków w realu. Oczywiście, jeśli przyjąć, że wycieczka do ZNTK to było spotkanie zerowe. Ale jeśli już w parku z termosem, to może dopiero, gdy śnieg puści? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: nowy post 19.04.04, 11:55 Śniegi puściły... ciepełko na dworze.. kafejki z parasolami już gdzieniegdzie są otwarte... Może wrócimy do pomysłu smallca? =wydawa się interesujący= Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: nowy post 19.04.04, 12:21 Jestem aaabsolutnie za. Byle tylko nie w najbliższą sobotę o 12:00, bo o tej godzinie powinienem być w trzech miejscach na raz i czwartego wolałbym nie dokładać... :-) Odpowiedz Link Zgłoś