balonka1 09.09.08, 13:03 Czy ktoras z was pracuje jako pracownik socjalny w uk?Jestem na etapie szukania pracy,mam kwalifikacje z Polski juz zaakceptowane tutaj,tylko ze boje sie czy podolam.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate066 tez szukam pracy 26.10.08, 01:31 hi. ja oczekuje juz teraz tylko na nr pracownika socjalnego z GSCC. mieszkam w szkocji i zupelnie nie wiem tez jak sie zabrac za szukanie pracy. w uk jest tysiace polakow i polskich rodzin wiec powinno byc zapotrzebowanie na pracownika socjalnego. w szpitalach , na policji, itp. tylko nie widze zadnych ofert. mam nadzieje ze u Ciebie lepiej. a poradzisz sobie na peno!!!!daj znac co u ciebie. zachowajmy kontakt i wymieniajmy sie informacjami. pozdrawiam kaska Odpowiedz Link
izabelski Re: tez szukam pracy 26.10.08, 02:56 a dlaczego tylko wspominas zo Polakach? Odpowiedz Link
balonka1 Re: tez szukam pracy 26.10.08, 15:14 hej kasiu,a czy masz doswiadczenie z polski?Bo ja zaraz po studiach do uk przyjechalam i nie za bardzo mam co wpisac w obszernych rubrykach.Czy taki "swiezak" po szkole moze zostac tez zarejestrowany w gscc? Odpowiedz Link
marta333.3 Re: social worker 04.11.08, 18:29 balonka1 napisała: > Czy ktoras z was pracuje jako pracownik socjalny w uk?Jestem na > etapie szukania pracy,mam kwalifikacje z Polski juz zaakceptowane > tutaj,tylko ze boje sie czy podolam.. Witaj serdecznie, jestem w podobnej sytuacji....chociaz nie zupelnie, jeszcze nie udalo mi sie zarejestrowac na GSCC, to sie wydaje takie pogmatwane....w zasadzie to juz mam wiekszosc dokumetow przygotowanych. Mam takie pytanko, czy ty tez musialas zalegalizowac swoj dyplom ukonczenia stodiow w ministerstwie edukacji a pozniej ubiegac sie o potwierdzenie kwalifikacji do wykonywania zawodu pracownika socialnego w Polsce? Naprawde nie ma innej drogi? Odpowiedz Link
marta333.3 Re: social worker 05.11.08, 10:39 Mam pytanko,czy naprawdę konieczne jest dokonanie legalizacji dyplomu w Ministerstwie Edukacji i Nauki a później uzyskanie zaświadczenia o uprawnieniach do wykonywania w Polsce zawodu pracownika socjalnego przez MPiPS?????? Czy w rejestracji w GSCC nie wystarczy przetłumaczony przez przysięgłego dyplom i potwierdzony przez naric????? Bardzo proszę o odpowiedz kogoś, kto ma to już za sobą. Pozdrawiam serdecznie :-} Odpowiedz Link
balonka1 Re: social worker 26.11.08, 14:30 Nie wydaje mi sie ze trzeba legalizowac dyplom w MEiN..Pierwsze slysze..Ja czekam na akt urodzenia z Polski i jeszcze nie wyslalam papierow do rejestracji do GSCC.Wydaje mi sie ze dyplom zweryfikowany w NARIC wystarczy. Odpowiedz Link