bravo80 01.03.04, 12:12 i sam nie wiem śmiać się czy płakać ??? ale chyba zacznę płakać, to My innej przedstawicielki na export nie mamy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.prochazka Re: Pruszkowianka w Barze 4 01.03.04, 14:28 to ja juz chyba wiem, kto bedzie nastepnym prezydentem Pruszkowa:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: Pruszkowianka w Barze 4 01.03.04, 17:41 W którym barze? O co chodzi? Smallec Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: Pruszkowianka w Barze 4 01.03.04, 18:38 Oj Smallec, Smallec, a Ty jak zwykle z głową w chmurach...;) To Ty nie wiesz, że się łodpaliła kolejna edycja łodlotowego programu BAR??!! Nie martw się, ja też nie wiedziałem, ale wrzuciłem na przeglądarkę i oto, co się pojawiło: www.barpolsat.interia.pl/uczestnicy "Nasza" to Maja, co chce być Madonną i wzbudza kontrowersje ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: Pruszkowianka w Barze 4 01.03.04, 18:43 bravo80 napisał: > i sam nie wiem śmiać się czy płakać ??? > ale chyba zacznę płakać, to My innej przedstawicielki na export nie mamy ?? Przyłączam sie do płaczących, chociaż z drugiej strony... Jeśli taki towar wypychamy "na eksport", to jak sobie pomyślę jakie towary pozostały na rynku wewnętrznym... Hmmm... Idę się rozejrzeć po okolicy;) Odpowiedz Link Zgłoś
smallec Re: Pruszkowianka w Barze 4 01.03.04, 19:34 aha ... hm ... nie mam telewizora od paru lat. Ale slyszalem kiedys o tym programie - nawet ktos mi pokazywal fragmenty. Lecz nie bardzo wiem o co w tym chodzi. A takie dzialanie wydaje mi sie nieco bez sensu ;\ dzieki Smallec Odpowiedz Link Zgłoś
pio-te-rek Re: Pruszkowianka w Barze 4 02.03.04, 17:18 hm.. Baru nie ogladam . Myslalem ze ja zatrudnili w seven club :). Kiedys mielismy taka dziewczyne kandydowala na miss ..Brygida chyba Bziukiewicz bylo i minelo..:) -zubelnie bez emocji.. Odpowiedz Link Zgłoś
izzabell Re: Pruszkowianka w Barze 4 11.03.04, 17:53 ... no taka jakas mi sie znajoma wydawala ;)))))) ale co wy? nie cieszycie sie ? :)))))) ze piosenkarka wielka bedzie od nas ;) niczym ten z Top One ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Pruszkowianka w Barze 4 11.03.04, 18:01 albo ta od komisji, no, jak jej tam... ta z torebką,no wiecie,nooo....Jakubowska:-) Odpowiedz Link Zgłoś