Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr. 4 ul.Hubala

22.06.10, 13:54
Wiatm,
prosiłbym o opinie na temat tego Gimnzajum: nauczyciele, poziom,
opinie, atmosfera, klasy sportowe.
z góry dziekuję za psoty.
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • szefu128 Re: Gimnazjum nr. 4 ul.Hubala 23.06.10, 14:13
      Chodziłem do tego gimnazjum (pierwszy rocznik) i szczerze mówiąc odradzam. Atmosfera w szkole jest chora. Praktycznie nic nie wyniosłem. Do egzaminu i liceum przygotowywałem się sam. Na temat klas sportowych nie będę się wypowiadał bo nie chodziłem to takiej. Za moich czasów szkoła miała bardzo dziwny system wystawiania ocen ze sprawowania oraz traktowania uczniów -przykład: Jeżeli ktoś dobrze śpiewał, a nie chciał uczestniczyć w zajęciach chóru (bo go to nie interesuje, ma wtedy inne zajęcia dodatkowe,...) z automatu nie mógł liczyć na wzorową ocenę ze sprawowania oraz narażał się na inne nieprzyjemności.
      • xszlem Re: Gimnazjum nr. 4 ul.Hubala 23.06.10, 20:10
        dzięki może ktos jeszcze mi pomoże ?
        • izko Re: Gimnazjum nr. 4 ul.Hubala 25.06.10, 22:05
          Nie znam tego gimnazjum, ale porównując wyniki egzaminów klas III to
          jedno z lepszych w Pruszkowie.
      • kecaj61 Re: Gimnazjum nr. 4 ul.Hubala 26.06.10, 12:46
        Mój syn też tam chodził jako pierwszy rocznik i nikt go do żednego śpiewu nie zmuszał. Natomiast Pani dyrektor (nadal jest ta sama) potrafi utrzymać dyscyplinę w szkole i potrafi chronić uczniów przed narkotykami. Dodam jescze, że mój syn bez problemów i dodatkowych nauczań dostał się do Kościucha. Chodził do klasy P. Czopa dopóki P. Czop nie połamał sobie szkaradnie nogi. Bardzo dobry wychowawca.
    • basiak63 Re: Gimnazjum nr. 4 ul.Hubala 03.07.10, 11:51
      Bardzo dobre gimnazjum. Mój syn skończył 2 lata temu i bez problemu
      dostał się do dobrego liceum do Warszawy.
    • sepia1111 Re: Gimnazjum nr. 4 ul.Hubala 28.03.17, 17:45
      Nauczycielka polskiego, zamiast lektur katuje uczniów filmami o okrucienstwach wojny, dopiero były sceny z Katynia, teraz pewno stara sie o Wołyn, dlaczego nie pyta rodziców? nie widzi wrażliwośwci dzieci? Nie wiadomo, może już tak ma?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka