Dodaj do ulubionych

Sochaczew to wiocha

IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 14:53
Sochaczew to przeciez wiocha, dziwie sie,ze w oborach mają tyle komputerów i
wiedzą co to internet.Ale na tym cud sie kończy.Posty są debilne i ogólnie
wsiowe . Oczywiście w znaczej mierze to posty pedalskie. Wsioki do wideł, gnój
wyrzucac, a nie pastwić się nad słowem pisanym.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Sochaczew to wiocha IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 14:58
      Co ty chcesz od Sochaczewa, to wspaniałe miejsce, gdzie wszyscy sie onanizują
      własnym oddechem
    • Gość: Członek Re: Sochaczew to wiocha IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 15:00
      jestescie chamy i prostaki, jak mozna tak pisać o wspaniałym czerwonym
      miasteczku. SLD, gdy wygra wybory to was załatiw łobuzy
    • Gość: remek Re: Sochaczew to wiocha IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 15:03
      Dajcie se siana i do obory
      • Gość: no name Re: Sochaczew to wiocha IP: 212.160.148.* 13.08.01, 15:38
        Człowieku , daj spokój, że też Ci się chciało pisać takie cztery posty , a w
        kazdym zmieniac nick , ale jeśli Lubisz się w taki sposób dowartościowywać , no
        cóż:( , wypada pogratulować!
        to jest żałosne:(
    • Gość: K. Re: Sochaczew to wiocha IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 15:54
      Skad biora sie tacy ludzie jak DRAB,Marta i im podobni? Kto rodzi i wychowuje
      takie dzieci? Moze spadaja po prostu z jakies ciemnej planety zwanej
      np."Zlosliwamalpa".
      Zyjecie tylko po to, zeby pokazywac ludziom swoja zlosliwosc, skrajny pesymizm,
      zarozumialstwo, zadufanie w sobie i ...juz mi sie nie chce dalej wymieniac. Mam
      do was prosbe, nie robcie lub nie rodzcie dzieci i potem ich nie wychowujcie.
      Dosyc juz w naszym kraju chamstwa, arogancji i lobuzerstwa. A jestem pewna, ze
      potomstwo przez Was wychowane takie cechy posiadac bedzie.

p.s. skad jestes, Drabie, pewnie z Warszawy?

• Gość: gog Re: Sochaczew to wiocha IP: 213.134.143.* 14.08.01, 07:29
        Drab jest pewnie z Warszawy ale przypuszczam że wychował sie na wiosce i z tąd
        te kompleksy debila.Myśle żę na święta kościelne jeździ z mamusą i tatusiem ze
        150 kilosów za Warszawe ładnie ubrany w "miastowe ciuszki" i samochodzik,żeby
        odwiedzić grób dziadziusia z jakiejś zasranej pipidówy gdzie mieszka ze 100
        osób.Wal sie mule z czerwonym ryjem od wiatru po robotach polowych.
        Drab szkoda że nie chłop.
        Wszyscy cie szczaili cioto zakichana.To nara>>:)))bu...huuu...huuuu
        • Gość: antyDRAB Re: Sochaczew to wiocha IP: 192.168.1.* / *.mcnet.pl 14.08.01, 09:05
          Takim skurwysynem trzeba sie albo urodzic,
          albo brac specjalne kursy, aby takim zostac,
          .... ee DRAB, gdzie daja takie lekcje cwaniaczku z miodem w uszach.

A do innych prosba o nie ublizanie ludziom z W-wy (z reszta to dluzszy temat)

Trzymaj sie ramy DRAB .................................obsrancu
          • Gość: K. Re: Sochaczew to wiocha IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.01, 11:34
            Nie chce nikogo obrazac. Prawda jest jednak taka, ze wiekszosc Warszawiakow ma
            taki stosunek do malych miejscowosci i ludzi w nich mieszkajacych. Ciekawe, ze
            90% "rodowitych " Warszawiakow z takich wlasnie miasteczek pochodzi. Jakies
            kompleksy?
    • Gość: juras Re: Sochaczew to wiocha IP: 10.10.70.* 20.08.01, 15:41
      Ale hotel Chopin jest o.k. Nocowałem tam właśnie w drodze z Kujaw do Wawy. Pozdrawiam
      Sochaczewian(?)
      • Gość: bla..bla Potyczki językowe w menu IP: *.zigzag.pl 20.08.01, 22:23
        W hotelu Chopin są niezłe...jaja...Gdy byłam tam ostatnio jako deser
        serwowano:"2 balls of ice-cream with chery sauce".Kto choć trochę zna angielski
        wie,że "balls" to po prostu pewne męskie atrybuty,nie mówiąc już o pisowni
        cherry.Chińczycy mają psy i koty,Sochaczewiacy męskie przyrodzenie na słodko...
        • Gość: marta Re: Potyczki językowe w menu IP: *.szpitalna.ngo.pl 21.08.01, 13:46
          Widocznie pewne ... organy... sa niezle ;-)
        • Gość: gog Re: Potyczki językowe w menu IP: 213.134.143.* 23.08.01, 07:09
          Gość portalu: bla..bla napisał(a):

> W hotelu Chopin są niezłe...jaja...Gdy byłam tam ostatnio jako deser
          > serwowano:"2 balls of ice-cream with chery sauce".Kto choć trochę zna angielski
          >
          > wie,że "balls" to po prostu pewne męskie atrybuty,nie mówiąc już o pisowni
          > cherry.Chińczycy mają psy i koty,Sochaczewiacy męskie przyrodzenie na słodko...

Nizłe jaja to będą jak w ryj dostaniesz brudasie z wioski.
          • Gość: K. do Gog-a IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 16:57

> Nizłe jaja to będą jak w ryj dostaniesz brudasie z wioski.

O, coz za uderzajaca inteligencja! Pewnie rodem ze stolicy?

• Gość: bla..bla Re: do Gog-a IP: *.zigzag.pl 23.08.01, 20:44
              Ano ,panie,jam ze wsi,czasem parę z gęby puszczę a ino do szkoły to żem
              nigdy,panie,nie chodziła.Ale ,Bożesz ty mój,panie Gog-od pana erudycja bije ino
              jak światłość najświętszej Panienki.Jam to ze wsi prymitywna kobita-pan...pan
              dżemtelmen z krwi i kości...
              • Gość: Andrzej Re: Do tematu IP: *.chello.pl 26.08.01, 10:12
                Ja jestem z Warszawy i pochodzę z "czysto" warszwskiej rodziny; zasłużonej dla
                miasta stołecznego (m.in. udział w rozbrajaniu Niemców w 1918, w rozbudowie
                Elektrowni na Powislu, w Powstaniu Warszawskim, itd.)
                Dlatego też nigdy nie musiałem się dowartościowywać poprzez wywyższanie się nad
                miszkańcami mniejszych aglomeracji. Tak jak robi to większość warszawian !
                (Uwaga ! Ja jestem "warszwiakiem" a oni to "warszwianie") Ilu jest prawdziwych
                warszawiaków w Warszawie ? 5 %, 10 % ? Napewno nie więcej ! I to oni są zakałą
                miasta.

Co do Sochaczewa - Jest o miasto ładnie położone nad rzeką, mające dwa niezle
                kluby Orkan i Unię (w 1980 roku byłem w Sochaczewie na meczu rugby
                Polska:Rumunia), parę dużych zakładów (m.in. Energomontaż Płn.) I tylko ten
                przejazd przez miasto ! Ile razy jadę do Poznania, tyle razy współczuję
                mieszkańcom domów położonych tuż przy trasie.

Serdecznie pozdrawiam sochaczewiaków !
                Durniami się nie przejmujcie !
                • Gość: kasia Re: Do tematu IP: *.bresa.com.pl 27.08.01, 10:24
                  Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Ja jestem z Warszawy i pochodzę z "czysto" warszwskiej rodziny; zasłużonej dla
                  > miasta stołecznego (m.in. udział w rozbrajaniu Niemców w 1918, w rozbudowie
                  > Elektrowni na Powislu, w Powstaniu Warszawskim, itd.)
                  > Dlatego też nigdy nie musiałem się dowartościowywać poprzez wywyższanie się nad
                  >
                  > miszkańcami mniejszych aglomeracji. Tak jak robi to większość warszawian !
                  > (Uwaga ! Ja jestem "warszwiakiem" a oni to "warszwianie") Ilu jest prawdziwych
                  > warszawiaków w Warszawie ? 5 %, 10 % ? Napewno nie więcej ! I to oni są zakałą
                  >
                  > miasta.
                  >
                  > Co do Sochaczewa - Jest o miasto ładnie położone nad rzeką, mające dwa niezle
                  > kluby Orkan i Unię (w 1980 roku byłem w Sochaczewie na meczu rugby
                  > Polska:Rumunia), parę dużych zakładów (m.in. Energomontaż Płn.) I tylko ten
                  > przejazd przez miasto ! Ile razy jadę do Poznania, tyle razy współczuję
                  > mieszkańcom domów położonych tuż przy trasie.
                  >
                  > Serdecznie pozdrawiam sochaczewiaków !
                  > Durniami się nie przejmujcie !

To bardzo miło usłyszeć tak cieplutkie i serdeczne słowa o Naszy mieście.
                  Ja pochodzę z Sochaczewa, tutaj się urodziłam i wychowałam i nie zamieniła bym
                  tego miasta...
                  Może są tu niedociągnięcia tj. brak obwodnicy, można narzekać na małą ilość pub-
                  ów, dobrego kina, lecz to miasto żyje własym torem, mieszka w nimi wiele fajnych
                  osób, niezastąpionych i niepowtarzalnych...spróbujmy dojrzeć jasne aspekty
                  mieszkania w Socho.
                  A tak poza tym historia miasta również jest imponująca...

Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie.
                  • Gość: Bartek K Re: Do tematu IP: *.dialup.medianet.pl 27.08.01, 11:32
                    Całkowicie popieram p. Andrzeja !
                    Ja również jestem warszawiakiem i denerwują mnie debilne zachowania warszawian
                    (miastowi z pierwszego pokolenia).
                    Sochaczew ma swoje problemy (jak każde miasto w Polsce), ale to b. sympatyczna
                    miejscowość. Z ciekawą historią, ładnym położeniem i miłymi mieszkańcami.
                    Serdecznie pozdrawiam.
                    Bartek Kremens
                    • Gość: marta Brawo! IP: *.szpitalna.ngo.pl 27.08.01, 13:52
                      Podobaja mie sie wypowiedzi przedmowcow poczawszy od p. Andrzeja.
                      By dostrzec urok kazdego miasta trzeba tylko chciec - bo kazda miescina taki
                      swoj niepowtarzalny urok posiada.
                      Zupelnie inna kwestia to mozliwosci rozwoju - niestety wyraznie zaprzepaszczane
                      przez wlodarzy miasta...
                      Panowie i panie rajcy, panie burmistrzu nie trzeba wiele by w tym miescie cos
                      ciekawego sie dzialo - niestety panstwo zachowujecie sie wedlug bardzo w naszym
                      pieknym kraju ideologi tzn. TKM - wiec Sochaczew pozostaje niestety republika
                      kolesiow spod sztandaru SLD, ktorzy w imie zupelnie nie pojetych wlasnych
                      interesow pograzaja to, badz co badz urocze miasteczko (miasto) w coraz
                      glebszej otchlani...
                      plakas sie chce, gdy sie to widzi...
                      • Gość: Sochacze Re: Brawo! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 09:35
                        Za rok wybory!Odsuńmy tych eseldowskich pajaców!Nie zmarnujmy szansy.
                        • Gość: marta Re: Brawo! IP: *.szpitalna.ngo.pl 28.08.01, 14:37
                          I tu pozostaje problem tzw: slepych owiec - ktore pojda i zrobia to co im sie
                          kaze...
                          A po co to pisze? Otoz takimi oto slepymi owcami ponownie stana sie
                          sochaczewianie w czasie kolejnych wyborow samorzadowych - tak jak bylo to
                          kilkakrotnie w czasie ostatniej dekady :-((((((((
                          • Gość: rafal Re: Brawo! IP: 157.25.121.* 28.08.01, 15:33

> I tu pozostaje problem tzw: slepych owiec - ktore pojda i zrobia to co im sie
                            > kaze...
                            > A po co to pisze? Otoz takimi oto slepymi owcami ponownie stana sie
                            > sochaczewianie w czasie kolejnych wyborow samorzadowych - tak jak bylo to
                            > kilkakrotnie w czasie ostatniej dekady :-((((((((

po1. W Soho są raczej nie obecne owce tzn. nie głosujące
                            po2. Te które już głosują wybierają swoich znajomych lub rodzinę
                            po3. Oto przyczyna, że od ponad 10-ciu lat mamy te same władze

a gdyby tak już owce poszły to by i tak nie wiedziały na kogo głosować, bo ciągle
                            startują i tak ci sami kandydaci, więc wyboru nie ma... tak jak na Białorusi ;-)))
                            Owce wcale nie są takie głupie...

a może Ty Marto wystartujesz??? wtedy Owce miały by na kogo głosować ;-))))

• Gość: Sochoman Re: Brawo! IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 28.08.01, 16:14
                              Coś ci się lekko pomyliło kolego Rafał.Jak ty to wyliczyłeś,że od 10 lat mamy
                              zastój we władzach miasta.Chyba od około 1994 anie od 1990 roku.Fatalna pomyłka
                              • Gość: sochacz Re: Brawo! IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 09:02
                                Rafał się nie pomylił.Od 11 lat jest ten sam układ sld - uw. Są wszedzie.
                              • Gość: rafal Re: Brawo! IP: 157.25.121.* 29.08.01, 13:31
                                Gość portalu: Sochoman napisał(a):

> Coś ci się lekko pomyliło kolego Rafał.Jak ty to wyliczyłeś,że od 10 lat mamy
                                > zastój we władzach miasta.Chyba od około 1994 anie od 1990 roku.Fatalna pomyłka

W takim razie udowodnij mi, że tak nie jest! ;-)
                                pozdr.

Byłoby fajnie merytorycznie podyskutować nad przyczynami takiego stanu rzeczy, a
                                nie licytować sie od kiedy... to zupełnie nie istotne jeśli przez najbliższe lata
                                to się nie zmieni ;-))
                      • Gość: Sochoman konkrety IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 28.08.01, 21:39
                        Marto nie rzucaj nigdy ogólników, jak atakujesz to z konkretami.Innaczej nie
                        można bo to nie fair.
                • Gość: Sochacz Re: Do tematu-do Andzreja IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 09:40
                  Dzieki Andrzeju.Ja jestem dumny ze swojego miasta i kropka.Nie ma nad czym tu
                  sie rozpisymać. To jest mój Heimat.
                  Budowa obwodnicy już ruszyła,więc za trzy lata nie będziesz stał w korkach,
                  Energomontaż już nie jest największym zakładem, w Unii zostali tylko trampkarze
                  (działajaą sami bez dofinansowania miasta), a Orkan - przeżył
                  restrukturyzację.Jest coraz gorzej.Pokładam nadziję w nowym dyrektorze. Może da
                  radę.
                  • Gość: marta Re: Do tematu-do Andzreja IP: *.szpitalna.ngo.pl 28.08.01, 14:39
                    Niech zyja nasze male ojczysny ;-)
                    • Gość: Sochoman Re: Do tematu-do Andzreja IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 28.08.01, 16:12
                      Chyba twoje są rzeczywiście bardzo małe, bo moja jest 40-to tysięczna,
                      • Gość: sochacz Re: Do tematu-do Andzreja IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 09:03
                        niech sochoman zapozna sie z teorią małych ojczyzn.
                        • Gość: marta Male ojczyzny... IP: *.szpitalna.ngo.pl 30.08.01, 13:17
                          Jest mi naprawde dobrze w mojej malej, milej ojczyznie... pod warunkiem, ze nie
                          musze patrzec na zaniedbane i brudne ulice, nie musze chodzic do zadnego
                          urzedu...

Niestety nasz, ukochany, Sochaczew jest ekipa kolesi, ktorzy mysla jedynie o
                          wlasnym interesie, zapominajac podstawowego powodu, dla ktorego sa we wladzach -
                          zapomnieli, ze maja dzialac dla miasta...
                        • Gość: Sochoman Re: Do tematu-do Andzreja IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 01.09.01, 12:38
                          Gość portalu: sochacz napisał(a):

> niech sochoman zapozna sie z teorią małych ojczyzn.

Sochoman zna temat"małej ojczyzny".Z tym ,że praktyka jest trochę inna.Dla jednych
                          wartością najwyższą jest Miasto Sochaczew a dla innych tylko dzielnica.To jak to
                          pogodzić z teorią kolego.Dla mnie moją małą ojczyzną jest ukochany Sochaczew.
    • Gość: grzesiek Re: Sochaczew to wiocha IP: 213.134.143.* 31.08.01, 16:48
      Czy to przypadkiem nie jes beznadziejne że jeden dupek pisze głupote a reszta
      mu wtóruje??????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka