Dodaj do ulubionych

Admin w malinach

14.12.11, 23:04
Któryś z adminów forum tak się zaplątał we własnych manipulacjach, że cenzorską maczetą wywalił z sąsiedniego wątku chyba ponad 10 wpisów, których ofiarą padłem nie tylko ja lecz także codar, tux54 oraz hołubiona przez admina ewulka2.2 będąca bytem raczej wirtualnym i wielce adminowi usłużnym.

My zaś nie wykazaliśmy należytej czołobitności. Mściwa satysfakcja cenzora zmusza mnie znów do wyartykułowania istoty sporu na innej płaszczyźnie. Może on, utrudzony kastrowaniem wpisów, udał się wreszcie na spoczynek i zanim znów zacznie ciąć, ktoś zdąży skorzystać z poniższego linku :

pruszkowianie.blog.onet.pl/Pruszkow-Forum-Wzajemnej-Adora,2,ID442312511,n

.
Obserwuj wątek
    • tux54 Re: Admin w malinach 14.12.11, 23:32
      Witaj Leo,

faktycznie zachowanie adminów jest skandaliczne - wykasowanie wpisów zgodnych z netykietą jest wysoce niezrozumiałe. Zupełnie nie rozumiem dlaczego admini wykasowali mój wpis dot. powołania Rady Etyki FP - czyżby adminom obca jest etyka?

Uważam, że należy powiadomić Gazetę.pl o nieetycznych działaniach adminów na: forum.abuse@gazeta.pl

Pozdrawiam:)
      • leo48 Re: Admin w malinach 14.12.11, 23:37
        Z tego, co udało mi się dowiedzieć wspomniany admin pedagog nie jest nauczycielem przedmiotu "etyka".

CAŁE SZCZĘŚCIE ! ! !

.
    • tux54 Re: Admin w malinach 14.12.11, 23:36
      Przed momentem wysłałem maila w tej sprawie.

Pozdrawiam:)
    • michart Re: Admin w malinach 15.12.11, 09:43
      Chociaż w wielu sprawach z leo się nie zgadzam, to muszę przyznać, że interwencje adminów z tego forum są raczej dziwne i często jest tutaj tolerowane chamstwo i prostactwo. Generalnie, obecność na forum gazetowym skutecznie zniechęciła mnie do obecności na jakichkolwiek forach.
      • leo48 Re: Admin w malinach 15.12.11, 10:57
        Michał, weź się nie wygłupiaj. Ostatnie, czego bym pragnął, to żeby się wszyscy ze wszystkimi zgadzali. Dyskusja i ucieranie poglądów jest istotą forum. Docinki w rozsądnych granicach i z odpowiednią wzajemną tolerancją są nawet wskazane aby nie było nudno.

Jednak moderowanie nie powinno być skierowane wybiórczo przeciwko "podpadniętym". Należy ingerować w porę i wobec odpowiednich osób.

A czy ja twierdzę, że to jest łatwe ?

.
      • codar Re: Admin w malinach 15.12.11, 10:57
        michart napisał:
        > (...) muszę przyznać, że interwencje adminów z tego forum są raczej dziwne i często jest tutaj tolerowane chamstwo i prostactwo.

W takim razie Szanowna Gazeta.pl powinna jak najszybciej pozbyć się tych "współpracowników". Ja jestem "za" !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka