Dodaj do ulubionych

urodziny dla dziecka

03.01.12, 19:53
Czy zna ktos jakies fajne miejsce na urządzenie urodzin w Pruszkowie dla przedszkolaka? Znalazłam tylko ofertę kcawiarni Gaga i salę zabaw Relax. Dzięki za pomoc
Obserwuj wątek
    • rene26 Re: urodziny dla dziecka 04.01.12, 08:05
      jest chyba jeszcze sala zabaw Igraszka na Kościuszki, też można zorganizować tam urodziny
      • anna-w Re: urodziny dla dziecka 04.01.12, 08:32
        Igraszki nie ma od Września 2011.
        • jakub5g Re: urodziny dla dziecka 04.01.12, 23:23
          Sala Madagaskar w Komorowie - od kilku lat korzystam i nie mam zastrzeżeń.
    • gaz.lupkowy Re: urodziny dla dziecka 04.01.12, 23:25
      Serdecznie polecam familijni.pl w Ursusie

www.familijni.pl/familijne_urodziny
      • kacperowo Re: urodziny dla dziecka 05.01.12, 16:45
        jakieś kosmiczne ceny w tym Ursusie!
        • gaz.lupkowy Re: urodziny dla dziecka 07.01.12, 12:20
          Połowa dzieci w klasie mojej córki nie idzie na bal karnawałowy, bo rodziców nie stać na strój.
          Z tego wniosek, że imprezy urodzinowej też nie muszą mieć wszystkie.
          • alabama8 Re: urodziny dla dziecka 16.01.12, 08:29
            gaz.lupkowy napisał:
            Połowa dzieci w klasie mojej córki nie idzie na bal karnawałowy, bo rodziców nie stać na strój.
            Korekta: Połowa dzieci w klasie mojej córki nie idzie na bal karnawałowy, bo rodzicom nie chce się ruszyć dupy i uszyć pelerynki ze starego prześcieradła ... Od kiedy na coroczny bal karnawałowy w podstawówce - co roku kupuje się nową "kreację"?
    • mamaolkaifranka Re: urodziny dla dziecka 14.01.12, 14:58
      w GaGa Kafe można zorganizować urodziny
    • komputrilo Re: urodziny dla dziecka 25.10.15, 16:59
      Zapraszamy do Pruszkowa (lub dojeżdżamy we wskazane miejsce z własnym sprzętem ) na oryginalne-komputerowe urodziny w Komputrilo Akademii Komputerowej!
      W programie m.in. programowanie od malucha do juniora, sztuczki hackerskie, gry i zabawy.
      Dla młodzieży organizujemy turnieje w CS'a i TF'a lub inne wskazane gry! Takich urodzin nie mial jeszcze nikt znajomy!
      Szczegóły na naszej stronie www.komputrilo.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka