melory_nox 03.01.12, 19:53 Czy zna ktos jakies fajne miejsce na urządzenie urodzin w Pruszkowie dla przedszkolaka? Znalazłam tylko ofertę kcawiarni Gaga i salę zabaw Relax. Dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene26 Re: urodziny dla dziecka 04.01.12, 08:05 jest chyba jeszcze sala zabaw Igraszka na Kościuszki, też można zorganizować tam urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
anna-w Re: urodziny dla dziecka 04.01.12, 08:32 Igraszki nie ma od Września 2011. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub5g Re: urodziny dla dziecka 04.01.12, 23:23 Sala Madagaskar w Komorowie - od kilku lat korzystam i nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.lupkowy Re: urodziny dla dziecka 04.01.12, 23:25 Serdecznie polecam familijni.pl w Ursusie www.familijni.pl/familijne_urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
kacperowo Re: urodziny dla dziecka 05.01.12, 16:45 jakieś kosmiczne ceny w tym Ursusie! Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.lupkowy Re: urodziny dla dziecka 07.01.12, 12:20 Połowa dzieci w klasie mojej córki nie idzie na bal karnawałowy, bo rodziców nie stać na strój. Z tego wniosek, że imprezy urodzinowej też nie muszą mieć wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: urodziny dla dziecka 16.01.12, 08:29 gaz.lupkowy napisał: Połowa dzieci w klasie mojej córki nie idzie na bal karnawałowy, bo rodziców nie stać na strój. Korekta: Połowa dzieci w klasie mojej córki nie idzie na bal karnawałowy, bo rodzicom nie chce się ruszyć dupy i uszyć pelerynki ze starego prześcieradła ... Od kiedy na coroczny bal karnawałowy w podstawówce - co roku kupuje się nową "kreację"? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolkaifranka Re: urodziny dla dziecka 14.01.12, 14:58 w GaGa Kafe można zorganizować urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
komputrilo Re: urodziny dla dziecka 25.10.15, 16:59 Zapraszamy do Pruszkowa (lub dojeżdżamy we wskazane miejsce z własnym sprzętem ) na oryginalne-komputerowe urodziny w Komputrilo Akademii Komputerowej! W programie m.in. programowanie od malucha do juniora, sztuczki hackerskie, gry i zabawy. Dla młodzieży organizujemy turnieje w CS'a i TF'a lub inne wskazane gry! Takich urodzin nie mial jeszcze nikt znajomy! Szczegóły na naszej stronie www.komputrilo.pl Odpowiedz Link Zgłoś