IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 12:52
Czy w Socho można uprawiać jakiś sport?
Obserwuj wątek
    • Gość: 79 Re: sport IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 13:44
      rugby, piłka, tenis, judo, pływanie, szachy, jeździectwo(okolice S.)itd. ...
      • Gość: binkow Re: sport IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 14:47
        narty wodne, sporty alpejskie, skoki narciarskie, bowling, hokej. wystarczy!
        • Gość: 79 Re: sport IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 14:52
          jesteś nudnym i upierdliwym zasrańcem
          • Gość: binkow Re: sport IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 08:38
            Co złego to nie ja! Zapraszam serdecznie do najbogatszej gminy w Polsce, do
            Kleszczowa.
            To jest mój ostatni wpis na stronach socho. Może kiedyś przejeżdżając obwodnicą
            waszej miejscowości wspomnę sobie o jakże wartościowej dyskusji z 79.
            • Gość: 79 Re: sport IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 10:22
              Dziękuję bardzo Panie Binkov. Okzałeś się niemiłym gościem, a takich tu nie
              chcemy. Żadna więc to strata, że już nie będziesz zamieszczał postów na naszym
              forum. PA pa.
            • Gość: ZeuS Re: sport IP: *.szpitalna.ngo.pl 13.03.02, 16:51
              Gość portalu: binkow napisał(a):

> Co złego to nie ja! Zapraszam serdecznie do najbogatszej gminy w Polsce, do
              > Kleszczowa.

Zapomniał jedynie dodać, że Kleszczów jest najbogatszy z powodu wielgaśnej dziury
              po wielkim "meteorze" - a to z powodu odszkodowan ekologicznych z kopalni...

Jeśli tak lubi mieszkać ma jednym wielkim osuwisku (cóż z tego, że bogatym) to
              proszę bardzo - ja tam wole nasz "przytulny Socho
            • Gość: 79 Re: sport do Binkov IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 08:35
              I jeszcze jedno fatalny Bynkov'ie. Jadąc sochaczewską obwodnicą, przygotuj się,
              że popbierzemy od Ciebie odpowiedniej wielkości myto na rogatkach miasta. I
              tylko od Ciebie!
        • vwdoka Re: sport 12.03.02, 15:05
          Czep się swojej baby i spadaj do kopalni.
          • kasia_76 Re: sport 12.03.02, 17:15
            Ja plywam,gram w tenisa,jezdze na rowerze i biegam.
            • Gość: bla..bla Re: sport IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 21:31
              Powstała nawet jakaś kobieca sekcja rugby,prężnie działa sekcja tenisa
              stołowego,dżudo i kiedyś,eeech...była siatkówka...A chłopaki z LO podobno
              nieżle wymiataja w kosza
              • Gość: bla..bla Re: sport IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 14:17
                Ej-patrzcie,a to mał być ostatni post binkowa.Najwyraźniej nasze forum ma
                działanie magnetyczne.Ciężko się oderwać panie binkow,hę???
                • Gość: 79 Re: sport IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 15:35
                  to jest zagubiony człowiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka