jarcioszy 14.05.13, 19:58 Witam, poszukuję sprawdzonej niani do opieki nad 1,5 roczną dziewczynką od października/listopada 2013, może ktoś zna/może polecić? Pzdr, Jarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia175 Re: Poszukiwana niania 20.05.13, 12:05 Niania super polecona do pana napisala niestety mail zostal bez odpowiedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
jarcioszy Re: Poszukiwana niania 21.05.13, 17:38 Witam, sprawdziłem pocztę i nie ma żadnego maila, oprócz jednego nie na pocztę gazetową, na który odpowiedziałem. Czy mógłbym prosić o powtórzenie wiadomości na maila gazetowego? Niestety zdarza się, że nie mam dostępu do poczty gazetowej przez pewien czas, wiec nie moge bardzo szybko odpowiadac. Pozdrawiam, Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
tasik69 Re: Poszukiwana niania 21.05.13, 09:45 Odezwij sie na priva. Dam Ci namiar na panią, która opiekowała się moimi dziećmi. B. sympatyczna, niepaląca, mieszka w Pruszkowie ale kiedyś opiekowała się małymi nawet w Komorowie. Odpowiedz Link Zgłoś