Dodaj do ulubionych

A już polubiłam Pruszków

04.12.14, 21:47
kiedy dziś znów wyłączono wodę!!!!!....kto zarządza tymi cholernymi wodociągami. Jutro jadę po odszkodowanie. Akurat mialam farbę na głowie i kropli wody w cholernych kranach. Obciach wielki, uratował mnie sąsiad z mineralką. Nie daruję tego...podpowiedzcie mi gdzie oni są od tej sar...ej wiody. I tak czeka mnie wekend w czapce a może i święta. Puszczę z torbami tych od wody, prosze o kontakt.
Obserwuj wątek
    • pruszkowianka Re: A już polubiłam Pruszków 04.12.14, 22:38
      Najgłupsze jest to, że obkleili całe miasto, że 28.11 nie będzie wody. Przygotowana jak na wojnę czekałam więc na ten brak. A tu brak braku wody w ogłoszonym 28.11. Kilka mich wody zmagazynowanych niepotrzebnie, rodzina na zapas wykąpana, a mąż nie przepada za nadprogramową kąpielą ;). Teraz znów obklejona okolica i tym razem brak jest. Tylko mniej mich nałapałam, bo myślałam że znowu blefują.
      • maariusz01 Re: A już polubiłam Pruszków 05.12.14, 07:21
        www.mpwik.com.pl/o-firmie/aktualnosci/zakonczenie-remontu-odcinka-magistrali-planowane-wylaczenie-wody12
    • vandikia Re: A już polubiłam Pruszków 05.12.14, 08:03
      o remoncie magistrali wiadomości spływają na bieżąco, obszerna informacja o wczorajszym wyłączeniu była podawana przez MPWiK już 1 grudnia, więc możesz się złościć ale raczej na swojego zarządcę budynku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka