Dodaj do ulubionych

British School

14.09.04, 20:09
Witam wszystkich, jakiś czas temu zauważyłam że jest w Pruszkowie nowa szkoła
językowa British School. Chce sie zapisac na angielski. Czy ktos juz tam sie
zapisał, dajcie znać czy szkoła jest ok...no i jakie sa warunki. Byłam na ich
stronie, wydaje sie w porzadku. Pozdrowionka,

Katie
Obserwuj wątek
    • altu Re: British School 15.09.04, 09:07
      podaj namiar na stronę.
      tez mogłabym być zainteresowana..
      • stary.prochazka Re: British School 15.09.04, 09:36
        www.britishschool.pl
        ul. Kraszewskigo 48/1A
        05-800 Pruszków
        tel./fax:
        (022) 738-93-00

e-mail:
        pruszkow@britishschool.pl
        • altu Re: British School 15.09.04, 11:11
          dzięki:)
    • suba1 Re: British School 15.09.04, 13:06
      Witam Katie,
      Pare slow o British School. Ja co prawda jestem z Ciechanowa, ale mam
      dziewczyne w Pruszkowie. Chodze do BS, szkoła profesjonalna, wiadomo uczyc sie
      trzeba, ale przynajmniej gadam po angielsku. Przez rok zrobilem postepy w te
      wakacje bylismy za granica i nie mialem wiekszych problemow, zeby sie dogadać.
      Mysle ze szkola trzyma poziom bez wzgledu na miasto. Moja laska też sie
      zapisala. ale na francuski. Mówi, ze biuro mają bardzo ładne, sale kolorowe.
      Oferta rzetelna. Jest OKi. No to tyle.
      Narka,
      Suba
    • kaan4 Re: British School 15.09.04, 13:11
      Hey, Hey,

Powiem krótko. Byłam w tej szkole. zapisałam sie na anglik. Polecam.Ceny sa w
      porzo, reszta super. mam nadzieję, że bedzie fajnie.
      Pozdrawiam serdecznie wszystkich z Pruszkowa,

Magda
      • kaliaa Re: British School 16.09.04, 21:06
        Ja również zapisałam sie do tej szkoły na francuski, i tak jak wspominali moi
        porzedmówcy, szkoła wydaje sie ok, opinie w necie na temat sieci ich szkół tez
        jest bardzo dobra, warunki lokalowe, i ceny rowniez sa zachecajace. No nic na
        razie same plusy, zobaczymy jak to bedzie dalej, ale zapowiada sie obiecujaco :)
        • katie7 Re: British School 16.09.04, 22:06
          Kochani, dzieki za wasze porady, widać, że może byc naprawdę O.K. Cieszę się,
          że będzie u nas ta szkoła. Ja czytałam o niej w Newsweek'u. Mają ponad 65
          oddziałów w całej Polsce. To najwieksza szkoła, tak więc do zobaczenia na
          kursie. Jak ktoś coś jeszcze wie, to niech napisze. Pozdrawiam serdecznie,

K. =)
          • erleusortok Re: British School 18.09.04, 15:43
            katie7 napisała:
            > Ja czytałam o niej w Newsweek'u.
            Cóż, mimo to może być całkiem niezła :)
            Strasznie reklamowy jakoś ten wątek :)
            • stary.prochazka Re: British School 18.09.04, 19:39
              erleusortok napisał:

> Strasznie reklamowy jakoś ten wątek :)

Prawda, erleusortoku? Mialem już nawet pewne podejrzenia, tym bardziej ze z
              powodu jednej szkoły językowej pojawiło się tyle nowych osób.
              • erleusortok Re: British School 19.09.04, 01:08
                stary.prochazka napisał:
                > erleusortok napisał:
                > > Strasznie reklamowy jakoś ten wątek :)
                > Prawda, erleusortoku? Mialem już nawet pewne podejrzenia, tym bardziej ze z
                > powodu jednej szkoły językowej pojawiło się tyle nowych osób.
                Ech, no moze za bardzo podejrzliwi jestemy ? Moze zagadnienie spisku powinnismy
                z Josipem przedyskutowac :) Ale fakt, jakos tak mnie tknelo ze ta
                spontanicznosc troche taka malo spontaniczna jest.. Zwlaszcza, ze zbieglo sie
                to z masowa akcja reklamowa pod postacia zarzucania skrzynek pocztowych
                ulotkami - inna sprawa, ze poczatek roku szkolnego to sezon zarowno na akcje
                reklamowe, jak i na poszukiwanie informacji o szkolach.
                A jesli faktycznie ktos zaczal zagladac na forum po to, by jakis produkt
                zareklamowac, to coz - moze powinnismy sie czuc docenieni i dowartosciowani ?
                • folly Re: British School 20.09.04, 15:52
                  Z własnego doświadczenia: wstukuję British school w wyszukiwarkę, bo chcę
                  zobaczyć co ludzie sadzą i czy warto się zapisać.. Bo lektorzy zrobili dobre
                  wrazenie, ceny w porównaniu z innymi też..
                  • stary.prochazka Re: British School 20.09.04, 16:19
                    folly napisała:

> Z własnego doświadczenia: wstukuję British school w wyszukiwarkę, bo chcę
                    > zobaczyć co ludzie sadzą i czy warto się zapisać.. Bo lektorzy zrobili dobre
                    > wrazenie, ceny w porównaniu z innymi też..

Hmmm... a może dla zwiększenia popularności forum powinniśmy założyć
                    wątki: "sex, mp3, Britney Spears" albo inne które mają w tytule najczęściej
                    wyszukiwane hasła w Internecie?;-)
                    Pozdrawiam
                    • erleusortok Re: British School 21.09.04, 00:49
                      stary.prochazka napisał:
                      > Hmmm... a może dla zwiększenia popularności forum powinniśmy założyć
                      > wątki: "sex, mp3, Britney Spears" albo inne które mają w tytule najczęściej
                      > wyszukiwane hasła w Internecie?;-)
                      Zależy na czym nam zależy - na liczbie osób które na forum wejdą, czy tych,
                      które na nim.. pozostaną ?
                • kaliaa Re: British School 20.09.04, 18:57
                  Oj chlopaki, alez Wy podejrzliwi jestescie, jesli o mnie chodzi to zadna teoria
                  spiskowa sie nie sprawdza! Brr nie lubie jak mi sie cos insynuuje, ale coby nie
                  byc goloslowną to juz przytaczam konkretne fakty. A wiec jakis czas temu zanim
                  napisalam dobrte slowo o British School to zalozylam temata dotyczacy wlasnie
                  szkol jezykowych poniewaz tak sie niefortunnie sklad ze juz od dwoch lata
                  poszukuje jezyka franciskiego w okolicy. No a forum dobra rzecz bo gdyby nie
                  ono to bym sie nie dowiedziala o tej szkole bo w centrum pruszkowa nie bywam, a
                  do skrzynki pocztowej - bynamniej mojej oferta akurat tej szkoly nie dotarła to
                  tyle :) Niemniej jednak pozdrawiam pruszkowskich spiskowców
                  • stary.prochazka Re: British School 20.09.04, 19:15
                    Zrobiłem się podejrzliwy po tym jak okazało się że wątek o Cafe Seven Club
                    został założony przez osobę tam pracującą. Założyć parę kont, żaden problem a
                    dla nowej firmy w mieście duża korzyść więc cieszę się że nie spełniły się
                    najgorsze przypuszczenia:)
                    kalioo, ciebie akurat kojarzę z forum, zastnawiały mnie te inne osoby, które się
                    tak entuzjastycznie wypowiadały a wcześniej ich nie było:-)
                    Pozdrawiam
                    • kaliaa Re: British School 20.09.04, 22:28
                      No prochazko, to czuje sie doceniona, ze ma skromna osobe, tak z ukradka raczej
                      obserwujaca co sie tutaj dzieje, ty w swej sznownej osobie zuwazyłes :)
                      No nic ja rowniez pozdrawiam, pa
                  • erleusortok Re: British School 21.09.04, 00:46
                    kaliaa napisała:
                    > Oj chlopaki, alez Wy podejrzliwi jestescie,
                    Deszczowcy są wszędzie, strzec się trzeba ! Stałem się podejrzliwy odkąd
                    kosmici porwali mi siostrę... Ech, chyba znowu za dużo TV oglądałem.
                    Szlachetna damo przecudnej urody, nie bocz się na mnie - tak jak i Prochazce
                    chodziło mi akurat o inne głosy, bardziej marketingowo brzmiące. A tak poza
                    tym - niech każdy pisze co chce :)
      • core80 Re: British School 17.09.04, 18:26
        Bylem tam szkola wyglada niezle spore sale obsluga ok. wydaje sie wporzadku, w
        październiku się zobaczy ale patrzylem na forum to maja niezle opinie w Polsce
        wiec wydaje mi sie ze maja niezly poziom. A co wydaje mi sie wazne maja
        patronat oxfordu wiec chyba nie ma lipy. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka